soteras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πάντως αν το 13 συμβολίζει ότι είσαι παναθηναικός που να πάτε ρε ψηλέ με τέτοια ομάδα μια τρύπα έχετε και το ονομάσατε "γήπεδο" 2
libe13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Χμμμ κοίτα να δεις ο φιλος σου ας κόψει τα γιτονετ που έχει ξένο νετ σε πρώτη φάση και ο εντοπισμός γίνετε πολύ απλά και ωράια αλλά δεν θα το αναλύσουμε αυτό τώρα το πως λειτουργέι.Το μονο σίγουρο είναι ότι ο σκληρός δεν εχει καμια σχεση ο εντοπισμός γίνετε με βάση άλλων παραγόντων που αυτοι δεν ειναι άλλαξα καλωδιο ρευματος οοο ειμαι αορατος. δηλαδη με ξενο ιντερνετ δεν εντοποζεται;πες κι αλλα ρε αδερφε να μαθαινω κ γω...αρχιζουν κ μ αρεσουν αυτα..εχω φαει κολλημα με το mr.robot και την εχω δει αλλιως...ποια ειναι λοιπον η διαδικασια εντοπισμου αν δεν παιζει ρολο ο σκληρος;εκει δεν καταγραφονται ολες οι κινησεις;αν βαλει εναν εφεδρικο και διαλυσει τον κανονικο πως τον βρισκεις; Πάντως αν το 13 συμβολίζει ότι είσαι παναθηναικός που να πάτε ρε ψηλέ με τέτοια ομάδα μια τρύπα έχετε και το ονομάσατε "γήπεδο" αστο αδελφε μαυρα χαλια..εχω σταματησει να παρακολουθω κυριως μπασκετικος ειμαι πλεον αλλα βλεπω οτι τα χαλια επεκτεινονται κ κει...που θες να πας ρε καραμητρο με βασικο τριαρι τον χαραλαμπο κ ηγετη-λολ- τον καλαθη που δεν ξερει πως σουταρουν...α για το γηπεδο π λες ειναι το μονο χαρακτηριστικο π εχει απομεινει ν γουσταρω απο την συγκεκριμενη ομαδα
soteras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 δηλαδη με ξενο ιντερνετ δεν εντοποζεται;πες κι αλλα ρε αδερφε να μαθαινω κ γω...αρχιζουν κ μ αρεσουν αυτα..εχω φαει κολλημα με το mr.robot και την εχω δει αλλιως...ποια ειναι λοιπον η διαδικασια εντοπισμου αν δεν παιζει ρολο ο σκληρος;εκει δεν καταγραφονται ολες οι κινησεις;αν βαλει εναν εφεδρικο και διαλυσει τον κανονικο πως τον βρισκεις; αστο αδελφε μαυρα χαλια..εχω σταματησει να παρακολουθω κυριως μπασκετικος ειμαι πλεον αλλα βλεπω οτι τα χαλια επεκτεινονται κ κει...που θες να πας ρε καραμητρο με βασικο τριαρι τον χαραλαμπο κ ηγετη-λολ- τον καλαθη που δεν ξερει πως σουταρουν...α για το γηπεδο π λες ειναι το μονο χαρακτηριστικο π εχει απομεινει ν γουσταρω απο την συγκεκριμενη ομαδα Ο γοογλε ειναι ο φιλος σου θα σου λυση οτι απορια εχεις
libe13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ο γοογλε ειναι ο φιλος σου θα σου λυση οτι απορια εχεις που να κατσεις με τετοια ζεστη στο πληκτρολογιο...ασε που δεν ειναι το μονο θεμα που ψαχνω για να εχω περιθωριο..δεν υπαρχει κανενας εξπερ στην παρεα να πει 1,2,3 πραγματα που προδιδουν καποιον οτι εχει κανει την εξυπναδα
testtesttest Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 υπαρχουν πολλοι εξπερ στην παρεα, αλλα δικαιολογημενα δεν θελουν να βοηθησουν καποιον που οταν του λενε να γκουγκλαρει κατι απανται "βαριεμαι με τετοια ζεστη" υ.γ. επειδη φαινεται ξεκαθαρα οτι εσυ εισαι αυτος που βριζει καποιον κακομοιρη και θελεις να μαθεις πως να κρυψεις την ταυτοτητα σου, να ξερεις οτι ολα βρισκονται δε πα να χτυπησεις και με σφυρι το κεφαλι σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα