volos27 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εχω απο αυτες τις μικρες τις καφε αλλα οτι κ να τις ριξω απο αυτα του μαρκετ δεν τις εξοντωνουν εντελως,υπαρχει κατι εγγυημενο 100% για να φυγουν εντελως απο την ζωη μου αυτα τα χαριτωμενα πολυποδα?
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εχω απο αυτες τις μικρες τις καφε αλλα οτι κ να τις ριξω απο αυτα του μαρκετ δεν τις εξοντωνουν εντελως,υπαρχει κατι εγγυημενο 100% για να φυγουν εντελως απο την ζωη μου αυτα τα χαριτωμενα πολυποδα? 4
astrosunnefo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Συχνό ψέκασμα μέχρι ν' αποδεκατιστούν. Και μετά πού και πού, προληπτικά.
Menelaos83 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Στις λαικες πουλανε κατι σωλωναρια σαν συριγγες που τις εξαφανιζουν για τα καλα.Αν θυμαμαι ειναι ρωσικο προιον.Εγω μαυτο βαζοντας σε ολο το σπιτι αν και το εκανα προληπτικα δεν ειχα θεμα.Σε οσους το προτεινα μου ειπαν με εσωσες 1
kosko42 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κορυφαίο ειναι το Goliath gel πανάκριβο όμως μετα καλό ειναι και mythic gel σε συνδυασμό με με ψεκασμό με mythic ! Θελει συχνά Άνα 8-0 μέρες ανάλογα την προσβολή οτι χρειαστείς πες μου!
archimidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κορυφαίο ειναι το Goliath gel πανάκριβο όμως μετα καλό ειναι και mythic gel σε συνδυασμό με με ψεκασμό με mythic ! Θελει συχνά Άνα 8-0 μέρες ανάλογα την προσβολή οτι χρειαστείς πες μου! και εγώ το goliath ξέρω. μια πολύ μικρή σταγόνα σε διάφορα σημεία βάση των οδηγιών του. Αξίζει τα χρήματα του. Προσοχή με τη δόση του είναι δυνατό αν και συνιστάτε για κλειστούς χώρους κουζίνες κτλ
bloodraven Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Οι μικρές κανουν φωλιές, μεχρι να βρεις την φωλια δεν θα ειναι ευκολο να ησηχάσεις, το Goliath gel πραγματι κανει θαυματα για τις μικρές (γιατι το περνουν στην φωλιά), αλλιως δοκίμασε κατσαριδοκτώνο που να κανει αφρό και συχνό ψέκασμα.
opera Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πήγαινε σε ένα γεωπόνο με φυτοφάρμακα,έχουν τα κατάλληλα φάρμακα για κάθε έντομο,θα χρειαστείς ένα ψεκαστήρι (ένα άδειο τζαμιών π.χ). Δεν ξέρω αν υπάρχουν φυσικοί τρόποι όπως για κουνούπια,ψύλλους που τα αντιμετωπίζω με συνδυασμό έλαιου σιτρονέλας με έλαιο ευκαλύπτου. 1
menostospitimou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Υπάρχουν ορισμένες κρέμες-δολώματα οι οποίες για εμένα είχανε κάνει καλή δουλειά όταν τις χρειάστηκα. Πωλούνται κανονικά μόνο σε όσους έχουν ειδική άδεια. Αυτές πρέπει να χρησιμοποιούν και οι απεντομωτές. Ίσως τη βρείς μόνος σου αλλά προσοχή διότι είναι πολύ τοξική. Επίσης τίποτα δεν θα είναι μόνιμο αν έχει πρόβλημα όλο το κτήριο ή αν αφήνεις υπολλείματα τροφών.
tetradio12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 εγώ πείρα ψίχα από ψωμι τό σούρωσα με μπυρα και το πρωί της βρεικα να παίζουνε βιολοτζελο 2
menostospitimou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ψέκασε με teza και θα δεις... λολ. Ποιός σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα αυτή η διαφήμηση? " Τέζα- σκοτώνει πόρνες και ξεκληρίζει τις οικογένειες τους " 2
Mikeasdf Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ο πατερας μου μου χρησιμοποιει στο σπιτι 1 φορα το χρονο κατι κουτακια στρογγυλα αν θυμαμαι καλα (πως ειναι το καμελ παπουτσιων) τα οποια τοποθετει κατω απο νεροχυτες και σε αφταστες γωνιες πισω απο ντουλαπες κλπ και εχουμε να δουμε κατσαριδα 3 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα