volos27 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αυτο ειναι το καλο που λετε? http://www.geoponiko-parko.gr/products/products-categories/farmaka-ygeionomikis-simasias/tzel-apentomoseon-gel/6425-detail
Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά , η γιαγιά μου (93 χρ) ψεκάζεται χρόνια τώρα με κατσαριδοκτόνα , νιώθει οτι περπατάνε πάνω της ζουζούνια και λέει μόνο αυτό κάνει δουλειά. ψεκάζεται πάνω απο 10ετία , λίγο λέω. Αν όχι πως κάτι που δεν μπορεί να σκοτώσει γέρο άνθρωπο μπορεί να σκοτώσει κατσαρίδα που όπως ξέρουμε επιζούν κ απο πυρηνική έκρηξη ?καμια φορά όταν πάει η μάνα σπίτι της δεν μπορεί να σταθεί αν δεν ανοίξει να αερίσει Θα μπορούσε να της δημιουργήσει προβλήματα υγείας ? 1
iordanis77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 με καταπελτη δοκιμασες; Εγω μια φορα που δεν ειχα κατι αλλο προχειρο δοκιμασα με Αζαξ. Δυο συνεχεις νυχτες της εριξα υγρο αζαξ για τα τζαμια, αλλα δεν επαθε τιποτα Κατα τ' αλλα, +1 κι εγω στο Goliath. Βαζεις λιγο απ αυτο και ξενοιαζεις για βδομαδες.
vasman15 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ειχα πριν δυο χρονια επιδρομη ολων των ειδων καφε μαυρες κλπ δοκιμασα πολλα μανζουνια ,τελικα το αποτελεσμα εφερε ενα υγρο απο γεωπονο που το ψεκασα στις γωνιες στο πατωμα κατω απο ντουλαπια κλπ,και μετα ηρθε η αποκομιδη βαρεθηκα να μαζευω πτωματα... πολυ πραμα...απο τοτε ησυχασα...
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αφου τα μαζεψες παλι καλα γιατι εγω ειχα γνωστη που ανοιγες τα ντουλαπια στο μπανιο και ηταν γεματα πτωματα
tz3s Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ενα που το εχω 4-5 χρονια και οπου το βαζω τις εξαφανιζει https://www.skroutz.gr/s/4185011/Bayer-Maxforce-Wic-Gel-White-IC-20gr.html
volos27 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 εγω δεν θα σκοτωσω απλα,γενοκτονια θα κανω,θα κανω το σπιτι μου αουσβιτς για κατσαριδες,θα περνανε τα επομενα χρονια απ εξω οι κατσαριδες κ θα λενε εδω ειναι που εξοντωσανε μαζικα 35000 ατομα κ θα αφηνουν στεφανια 4
Laurelien Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 εγω δεν θα σκοτωσω απλα,γενοκτονια θα κανω,θα κανω το σπιτι μου αουσβιτς για κατσαριδες,θα περνανε τα επομενα χρονια απ εξω οι κατσαριδες κ θα λενε εδω ειναι που εξοντωσανε μαζικα 35000 ατομα κ θα αφηνουν στεφανια Ευγε! Ζω για τη μερα που θα εξολοθρευτουν ολα τα σιχαμερα ζωυφια και θα γελαω χαιρεκακα με το σκουξιμο τους ενω πεθαινουν. Θυμαμαι μια φορα στο σπιτι μου ειχαμε κανα 2 που ειχαν αποθρασυνθει τελειως. Μπαινω στην κουζινα και μια ετρωγε ενα μπισκοτακι που ειχα αφησει και ακουγα ενα σιχαμενο κριτς-κριτς. Και μετα γυρναει προς το μερος μου και πηδηξε μπροστα μου κι εφυγε like a boss. Αλλα μια αλλη σιχαμενη την ελουσα με καθαρο οινοπνευμα και εσκουξε O.o Νομιζω ψοφησε.
techfreak19 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ρε παιδια θα πει κανεις καμια λυση για το τι μπορει να γινει αν δεν υπαρχουν φωλιες αλλα ερχονται συνεχεια μεγαλες απο εξω? εχω ξαναρωτησει κι απαντηση δεν εχω παρει -.-
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 εγω δεν θα σκοτωσω απλα,γενοκτονια θα κανω,θα κανω το σπιτι μου αουσβιτς για κατσαριδες,θα περνανε τα επομενα χρονια απ εξω οι κατσαριδες κ θα λενε εδω ειναι που εξοντωσανε μαζικα 35000 ατομα κ θα αφηνουν στεφανια Tοσο μεγαλες μαζες κατσαριδων ανεμενεται να εχεις στο σπιτι σου? Μεταναστες κι αυτες? Θυμαμαι μια φορα στο σπιτι μου ειχαμε κανα 2 που ειχαν αποθρασυνθει τελειως. Μπαινω στην κουζινα και μια ετρωγε ενα μπισκοτακι που ειχα αφησει και ακουγα ενα σιχαμενο κριτς-κριτς. Αυτες τις 2 που ειχατε τις φωναζατε με χαϊδευτικα ονοματα? Συγκατοικησατε για πολυ καιρο? Παντως δε νομιζω να ακουγεται κριτς-κριτς απ το μασουλημα της κατσαριδας. Μηπως ηταν κανα μωρό ποντικι? Καλο ειναι παντως τη νυχτα να μην αφηνεις μπισκοτακι ή οτι αλλο φαγωσιμο στο τραπεζι, ολα στο ψυγειο να τα βαζεις.
jimakos234 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Απολύμανση στην πολυκατοικία δεν παίζει? Οι δικοι μου στην Αθήνα κανουν καθε 2 χρόνια, και είναι οκ, αντε να βρουν 2-3 πεθαμενες σε κανα μπαλκονι, και πολυ σπάνια καμια να τρεχει στο μπαλκονι, αλλα μέσα σχεδον ποτε. (το χειροτερο παντως μου έτυχε καλοκαίρι οταν πηγα να τους δω και φορουσα κοντο παντελονι, βρηκα μια και πήγα να την πατησω, και ηταν απο αυτες τις μεγαλες με τα φτερα, και πηδηξε και μου προσγειώθηκε στην γαμπα ) Τρίπολη 4,5 χρόνια τώρα που φοιτώ δεν έχω δει κατσαρίδα, και έχω αλλαξει και 3 σπίτια.
Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Tοσο μεγαλες μαζες κατσαριδων ανεμενεται να εχεις στο σπιτι σου? Μεταναστες κι αυτες? Αυτες τις 2 που ειχατε τις φωναζατε με χαϊδευτικα ονοματα? Συγκατοικησατε για πολυ καιρο? Παντως δε νομιζω να ακουγεται κριτς-κριτς απ το μασουλημα της κατσαριδας. Μηπως ηταν κανα μωρό ποντικι? Καλο ειναι παντως τη νυχτα να μην αφηνεις μπισκοτακι ή οτι αλλο φαγωσιμο στο τραπεζι, ολα στο ψυγειο να τα βαζεις. Ρε συ ειμαι 100% σιγουρη οτι εκανε κριτς-κριτς! Οχι το μασουλημα αλλα ετσι οπως θα εκοβε μπουκια απο το μπισκοτακι.
Irene.j Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Σε λιγο αυτες θα τρωνε και τα τζελ! Δεν ξέρω αν υπάρχουν φυσικοί τρόποι όπως για κουνούπια,ψύλλους που τα αντιμετωπίζω με συνδυασμό έλαιου σιτρονέλας με έλαιο ευκαλύπτου. Ενα μειγμα αχνης ζαχαρης και σοδας σερβιρισμενο σε πιατακι σε υποπτα σημεια.Η ζαχαρη τις ελκυει και η σοδα τις σκοτωνει (σκανε). Επισης τα δαφνοφυλλα λειτουργουν απωθητικα.
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ρε συ ειμαι 100% σιγουρη οτι εκανε κριτς-κριτς! Οχι το μασουλημα αλλα ετσι οπως θα εκοβε μπουκια απο το μπισκοτακι. Eνας αλλο φιλος παλιοτερα ειχε γραψει οτι ειδε μια στο δωματιο του πριν κοιμηθει, επεσε στο κρεβατι και την ακουγε λεει ολη νυχτα οπως περπατουσε... Λες και η κατσαριδα φορουσε κλακετες Θυμαμαι μια φορα που ειχα εντοπισει κατσαριδα απο τον ηχο, σε μια γωνια στο δωματιο μου ειχα ναϋλον σακουλες. Περπατησε πανω τους κι ετσι βγηκε ηχος, αμεσως τη καταλαβα και την εξοντωσα. Ενα μειγμα αχνης ζαχαρης και σοδας σερβιρισμενο σε πιατακι σε υποπτα σημεια.Η ζαχαρη τις ελκυει και η σοδα τις σκοτωνει (σκανε). Μετα απο πόση περιπου ωρα σκανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα