Irene.j Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μετα απο πόση περιπου ωρα σκανε? Σημασια εχει το αποτελεσμα,αγαπητε!
Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Eνας αλλο φιλος παλιοτερα ειχε γραψει οτι ειδε μια στο δωματιο του πριν κοιμηθει, επεσε στο κρεβατι και την ακουγε λεει ολη νυχτα οπως περπατουσε... Λες και η κατσαριδα φορουσε κλακετες Θυμαμαι μια φορα που ειχα εντοπισει κατσαριδα απο τον ηχο, σε μια γωνια στο δωματιο μου ειχα ναϋλον σακουλες. Περπατησε πανω τους κι ετσι βγηκε ηχος, αμεσως τη καταλαβα και την εξοντωσα. ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ Lol που ξερεις μπορει να φορουσε xDDD Εγω σιχαινομαι να τις σκοτωσω. Μια φορα στο σπιτι της γιαγιας μου πατησα μια και σιχαινομουν να μαζεψω τα απομειναρια. Αλλα επεστρεψα μετα απο καμποση ωρα και ειχαν εξαφανιστει επειδη τα ειχαν μαζεψει τα μυρμηγκια. Ενιωσα ευγνωμοσυνη.
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Σημασια εχει το αποτελεσμα,αγαπητε! Προτιμω να ψοφαει αμεσως, οχι μετα απο 2 μερες, μεχρι τοτε προλαβαινει να μαγαρισει το σπιτι. Μια φορα στο σπιτι της γιαγιας μου πατησα μια και σιχαινομουν να μαζεψω τα απομειναρια. Για να τη μαζεψω χρησιμοποιω δυο φυλλα απο περιοδικο, και τη πεταω στα σκουπιδια.
volos27 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 δεν ειμαι σε πολυκατοικια επειδη τις σιχαίνομαι πολυ θελω κατι που να τις κανει να υποφερουν πρωτα σε σημειο να παρακαλανε να ψοφησουν ,να πονανε κ ταυτοχρονα να εχουν κρισεις πανικου κ λιγο πριν πεθανουν να σταματησουν να υποφερουν ωστε να τους δωσω την ψευτικη ελπιδα οτι θα ζησουν ,πρωτα να πεθανουν τα παιδια ωστε να τα βλεπουν οι γονεις τους ,θελω να δω την απελπισια κ την απογνωση στα ματια τους θελω να ακουω θρηνους κ ουρλιαχτα παντου κ να μην πεθανουν στις φωλιες,θελω να βλεπω τα πτωματα τους κ υστερα να χορεψω σαν να μην υπαρχει αυριο πανω στα σαπια κορμια τους
Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 δεν ειμαι σε πολυκατοικια επειδη τις σιχαίνομαι πολυ θελω κατι που να τις κανει να υποφερουν πρωτα σε σημειο να παρακαλανε να ψοφησουν ,να πονανε κ ταυτοχρονα να εχουν κρισεις πανικου κ λιγο πριν πεθανουν να σταματησουν να υποφερουν ωστε να τους δωσω την ψευτικη ελπιδα οτι θα ζησουν ,πρωτα να πεθανουν τα παιδια ωστε να τα βλεπουν οι γονεις τους ,θελω να δω την απελπισια κ την απογνωση στα ματια τους θελω να ακουω θρηνους κ ουρλιαχτα παντου κ να μην πεθανουν στις φωλιες,θελω να βλεπω τα πτωματα τους κ υστερα να χορεψω σαν να μην υπαρχει αυριο πανω στα σαπια κορμια τους Αν πετυχεις καμια ριξ'της καθαρο οινοπνευμα. Θα νιωσεις μια διεστραμμενη ικανοποιηση ακουγοντας τις κραυγες αγωνιας τους.
volos27 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 το οτι τις ακους με ξεπερναει,ακους κ αλλα εντομα να μιλανε πχ?
Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 το οτι τις ακους με ξεπερναει,ακους κ αλλα εντομα να μιλανε πχ? Ναι μου λενε τα νεα τους. 2
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν πετυχεις καμια ριξ'της καθαρο οινοπνευμα. Θα νιωσεις μια διεστραμμενη ικανοποιηση ακουγοντας τις κραυγες αγωνιας τους. Mπα, δε θα παθει τιποτα. Αφου δεν επαθε απ το αζαξ που ελεγα πριν... Μηπως ο ηχος που λες ηταν απο τα τριμματα του μπισκοτου οπως επεφταν στο πιατο?
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Eνας αλλο φιλος παλιοτερα ειχε γραψει οτι ειδε μια στο δωματιο του πριν κοιμηθει, επεσε στο κρεβατι και την ακουγε λεει ολη νυχτα οπως περπατουσε... Λες και η κατσαριδα φορουσε κλακετες Άμα την ακούσεις είναι σχεδόν σίγουρο πως πρόκειται για κατσαρίδα γκοτζίλα
menostospitimou Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν πετυχεις καμια ριξ'της καθαρο οινοπνευμα. Θα νιωσεις μια διεστραμμενη ικανοποιηση ακουγοντας τις κραυγες αγωνιας τους. Εγώ που τις έριχνα οινόπνευμα δεν γινόταν τίποτα, εδώ με την παχύρευστη χλωρίνη έκαναν 2-3 λεπτά βυθισμένες για να ψοφήσουν. Για να αποφύγω το την παντόφλα και το νιανιά, τις περιέλουζα με φωτιστικό οινόπνευμα και τις λαμπάδιαζα, αλλά χρειάστηκε να σταματήσω γιατί κόντεψα να πάρω φωτιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 εχω απο αυτες τις μικρες τις καφε αλλα οτι κ να τις ριξω απο αυτα του μαρκετ δεν τις εξοντωνουν εντελως,υπαρχει κατι εγγυημενο 100% για να φυγουν εντελως απο την ζωη μου αυτα τα χαριτωμενα πολυποδα? εμεις παιρνουμε κάτι δολώματα που είναι πολύ αποτλεσματικά, και για κατσαρίδες, και για μυρμήγκια. είναι σε ένα κόκκινο κουτί, τα έχω δει στα αβ.
Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Mπα, δε θα παθει τιποτα. Αφου δεν επαθε απ το αζαξ που ελεγα πριν... Μηπως ο ηχος που λες ηταν απο τα τριμματα του μπισκοτου οπως επεφταν στο πιατο? Οχι ηταν απ'το κρατσανιστο μπισκοτακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα