Lucifer Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 εβαπορε και ζαχαρουχο εβαπορε βρισκω. αλλα θυμαμαι οτι αφρογαλο με εβαπορε δε βγαινει καλο... το εχεις δοκιμασει μπομπερ; Χρόνια τώρα το παίζω έτσι. Νερό από ψυγείο, το εβαπορέ επίσης από ψυγείο, κομπλέ αφρόγαλο. Μόνο το calciplus μου 'χει βγάλει καλύτερο.
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αρχικα ειχα παρει ενα χειρος των 10 δολλαριων. τωρα μολις μου ηρθε το παρακατω: http://www.amazon.com/Difora-Stand-Frappe-Maker/dp/B01BZBTVQG?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 ειναι αρκετα δυνατο. γμτ δεν εχω Costco εδω που ειμαι. θα δω αν υπαρχει κατι αναλογο σε γαλα. κι αυτο ομως ειναι απλα παστεριωμενο. δεν ειναι υψηλης παστεριωσης που λεμε.. νομιζω δηλαδη. δεν ειμαι και ειδικος τροφιμων.. Πιστεύω ότι με αυτή τη φραπιέρα θα κάνεις δουλειά. Απλά θυμήσου να βάζεις λίγο γάλα.
tehAllantin Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 εφτιαξα σημερα και ειπα να το βιντεοσκοπίσω αλλα η ποιότητα ειναι επιπεδου νηπιαγωγείου. Του εκανα και sound edit σε ενα site γιατί ο θόρυβος απο το μπλεντεράκι δεν παλευόταν. Δε βαριέσαι; Το ανέβασα Ποιότητα αφρόγαλλλλου 99,1% https://www.youtube.com/watch?v=aouvr8Z_Qo8 1
The_Judas Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Βασικά, το καλύτερο γάλα είναι το μακράς διαρκείας για αφρόγαλο. Οποιασδήποτε εταιρείας. Από τα φρέσκα που έχω δοκιμάσει στην Ελλάδα, εξαρτάται από τη μάρκα. Αλλα βγάζουν αφρόγαλο, άλλα όχι.
tehAllantin Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 ολα τα γαλατα κανουν αφρόγαλο. Δεν υπαρχει διαφορά στο πόσο αέρα θα εγκλωβίσει το γαλα θαρρώ. Παιζει διαφορά, ιδιαίτερα στο ζεστό αφρόγαλο το ποσοστό λίπους αλλα στο κρύο κλαιν. Στη μισή κουπα γάλα είχα και 2 παγάκια για να το βοηθήσει στο πήξιμο btw.
notist Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Εγώ παίρνω το γάλα μάρκας novo από τα πρώην MAKRO που γίνανε MART και γίνεται τσιμέντο. Ούτε το αλουμινένιο ποτήρι του μίξερ κατάψυξη θέλει ούτε το γάλα, όπως έκανα με άλλα. Δεν ξέρω που στο εξωτερικό είναι ο φίλος και αν μπορεί να το βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα