Andy Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μολις περασε στην κατοχη μου ενα διαμερισμα σε μια πολυκατοικια.προς το παρον θα το αφησω αδειο.κανονισμος πολυκατοικιας δεν υπαρχει απο οτι ξερω.Ποσα κοινοχρηστα πρεπει να πληρωνω?διαβασα ενα 30%.Επισης υπαρχει ενα ασανσερ που δεν προκειται να χρησιμοποιω ποτε,δεν ειμαι αναγκασμενος να πληρωνω για την συντηρηση η' την αποπληρωμη του,σωστα(δεν ημουν εγω ιδιοκτητης οταν εγκατασταθηκε)
kfyros Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Νομίζω αν δεν υπάρχει κανονισμός, πληρώνεις το 30% των δαπανών ως πάγιο.Γράφει στο συμβόλαιο αγοράς κάποια πράγματα (χιλιοστά κλπ.).. Αν υπάρχει αυτόνομη θέρμανση, πληρώνεις το πάγιο επίσης (το 30% της κατανάλωσης).Τυχόν εξαιρέσεις αποφασίζονται σε συνελεύσεις ιδιοκτητών με τα 2/3 των χιλιοστών της πολυκατοικίας.
Miracle Worker Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Και εγώ δε χρησιμοποιώ ποτέ ασανσέρ, αλλά σκάω 60-80 έουρα κάθε χρόνο, γιατί χαλάει και συνέχεια το αναθεματισμένο. Μου έχουν πει ότι για να απαλλαγώ πρέπει να απενεργοποιηθεί για τον όροφο μου, πράγμα δύσκολο γιατί τους άλλους τους βολεύει.
Andy Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 3οροφο ειναι το σπιτι και δεν συμφερει για μενα το ασανσερ καθως ειναι 10 σκαλια για να ανεβεις στον 1ο.οταν λεμε χιλιοστα τι εννοουμε?
Miracle Worker Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Νομίζω είναι η αναλογία των τετραγωνικών του διαμερίσματος σε σχέση με την πολυκατοικία, σε χιλιοστά. Εάν είστε μόνο 3 οροφοδιαμερίσματα, ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θα είναι τόσα τυπικά όπως σε πολυκατοικία πολλών διαμερισμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα