Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα βγαλεις γενικο μερο ορο κατο απο 9.5 μενεις στα μαθηματα που εχεις μεσο ορο μαθηματος κατο απο 9,5.

αν βγαλεις γενικο μεσο ορο πανο απο 9,5 περνας την ταξη και ας εχεις μαθημα κατο απο 9,5.

Ετσι ηταν οταν εδινα εγω.το 2009 πηρα απολυτηριο

Δημοσ.

Μέχρι και το παλιό σύστημα ήξερα ότι θες 9.5 μ.ο για να περάσεις την τάξη αν κάποιο μάθημα ήταν κάτω απο 9.5 τότε συμψηφιζόταν με τα άλλα και το πέρναγες.Αν για χιλιους δυο λόγους δεν το καταφέρεις που με 18 που λες δεν εχεις θεμα, τοτε μένεις σε τουλάχιστον 9 μαθήματα, θα το έχεις προσέξει κίολας στο χαρτί στο σχολείο σου ( ξέρεις αυτο που βγαίνει μετά τις εξετάσεις και ξυπνάς απο τις 10 το πρωί για να δεις αν πέρασες η οχι) οτι όσοι θα εξεταστούν ξανά έχουν 9-12 μαθήματα. Εγώ πάντως που είχα ΜΟ στο 13-15 δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε μάθημα τύπου αρχαια  :eek: που είχα κάτω απο 8 κάθε χρόνο.

Δημοσ.

αμα βγαλεις γενικο μερο ορο κατο απο 9.5 μενεις στα μαθηματα που εχεις μεσο ορο μαθηματος κατο απο 9,5.

αν βγαλεις γενικο μεσο ορο πανο απο 9,5 περνας την ταξη και ας εχεις μαθημα κατο απο 9,5.

Ετσι ηταν οταν εδινα εγω.το 2009 πηρα απολυτηριο

Εκθεση πρεπει να ειχες γραψει πανο απο 15 σιγουρα 

Γενικα ειναι: Α' 4μηνο + Β' 4μηνο + Εξετασεις >= 28,5 (για να βγει 9,5 οταν κανεις /3). Απο την ωρα που εχει ηδη 28, θες ακομα 0,5

Δημοσ.

Ο βαθμός στην τρίτη λυκείου για κάθε μάθημα βγαίνει από τη σχέση: (Ατετρ+Βτετρ+Εξετάσεις)/2

Για να προαχθείς πρέπει να έχεις Γ.Μ.Ο πάνω από 9,5.

Ας υποθέσουμε δηλαδή ότι έχεις τους μισούς βαθμούς 07-09. Αν με τα υπόλοιπα μαθήματα βγάλεις γενικό πάνω από 9,5 περνάς την τάξη.

Δημοσ.

Κατάλαβα παιδιά ευχαριστώ

Απλά νόμιζα έπρεπε να περάσεις ξεχωριστά το κάθε μάθημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...