Προς το περιεχόμενο

New channel - support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει ένα κανάλι gaming-music τύπου και θα ήθελα να με υποστηρίξετε αλλά και να με πείτε τρόπους ώστε να το προωθήσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

το κανάλι: https://www.youtube.com/channel/UCCtg7ZjVp9jBuWt5QnfiJYA

FB Page: https://www.facebook.com/VisualsArmy

• Like 2
Δημοσ.

Συνέχισε βγάζε με μία καθορισμένη συχνότητα βίντεο,τηρώντας δηλαδή ένα πρόγραμμα.Να αγαπάς αυτό που κάνεις και να το πιστεύεις συνεχώς.

Το τραγούδι από το Channel trailer σου,πώς λέγεται ?  :-D

Δημοσ.

βρες και αλλους μεγαλύτερους youtuber, οχι πολυ μεγαλους γιατι αυτοι συνήθως δεν εχουν χρονο για συνεργασιες.

εγω βαζω τα βιντεακια που φτιαχνω στους φιλους μου στο facebook, εδω στα φιλαρακια στο τοπικ με τα βιντεο και επισης το εχω ως λινκ στην υπογραφη μου.

εγω το ολο πραγμα το ξεκινισα μολις τελείωσα με τον στρατό 3 μηνες πριν. αμα θες να παιξουμε κανα multiplayer στηλε μου pm. μπορουμε να βαζουμε μισα μισα τα επισοδεια οπως κανουν πολυ, για να βλεπουν εμενα και μετα να έρχονται σε εσενα για την συνέχεια κλπ

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη δεν σκεφτομαι για κατι τετοιο που λες οπως το να παιζουμε μαζι και να βαζουμε μισα μισα τα βιντεο, αλλα υπαρχει ενας φιλος που με ειπε και αν ειναι μπορει στο μελλον να το κανω αυτο. Για τους φιλους επισης τα στελνω αλλα εδω δεν το χρησιμοποιω πολυ οποτε δεν πιστευω πως εχει νοημα να το βαλω.

Δημοσ.

μην μείνεις κλειστος, συνεργασου και με αλλα καναλια, ολοι το κανουν

δεν σου λεω να το κανεις τωρα αυριο, απλα εχετο στο νουσου

και δεν ειναι απαραίτητο να τα βαζεις μισα μισα, μπορει ο καθενας να βαζει το point of view του.

επισης ψησου να κανει comentary πανω στο game, δεν ξερω εαν θα τραβιξει απλα το να βαζεις καθαρο gameplay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...