Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εδω ειναι το σωστο σημειο να ρωτησω...

Εχω προβλημα πηγα να μπω στα δεδομενα ιντερνετ απτο κινητο μου και δεν ανοιγουν,

εχω LG G2 5.0,2 android... το wifi δουλευει κανονικα, ειχα να μπω κανα μηνα στα δεδομενα γιατι πιο πολυ χρησιμοποιω wifi.

Δοκιμασα restart, να βγαλω την sim και να την ξαναβαλω (cosmote εχω) τιποτα δεν δουλευει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ρωτήσω το αυτονόητο, δηλαδή ότι έχεις πακέτο δεδομένων ενεργοποιημενο ε;

Δημοσ.

Να ρωτήσω το αυτονόητο, δηλαδή ότι έχεις πακέτο δεδομένων ενεργοποιημενο ε;

Βεβαιως εχω και ακριβως εχω 100mb οπως φαινεται στην εφαρμογη what's app 

Δημοσ.

Κανε reset τις ρυθμίσεις apn. Στην αναγκη μιλα με την cote να σε βοηθήσουν. Μου εχειτυχει σε 2 περιπτωσεις.

Δημοσ.

Κανε reset τις ρυθμίσεις apn. Στην αναγκη μιλα με την cote να σε βοηθήσουν. Μου εχειτυχει σε 2 περιπτωσεις.

Εκανα παλι τιποτα...

Υπαρχει περιπτωση να εχει απενεργοποιηθει το data ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό που είχε γίνει σε έναν γνωστό μου είναι ότι επειδή είχε καιρό να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα (μιλάμε για 3+ μήνες) του τα απενεργοποίησαν και έπρεπε ο ίδιος να πάρει την κότε για του τα επανενεργοποιήσουν.

Όπως και να έχει, μίλα με τα αφεντικά.

Δημοσ.

Αυτό που είχε γίνει σε έναν γνωστό μου είναι ότι επειδή είχε καιρό να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα (μιλάμε για 3+ μήνες) του τα απενεργοποίησαν και έπρεπε ο ίδιος να πάρει την κότε για του τα επανενεργοποιήσουν.

Όπως και να έχει, μίλα με τα αφεντικά.

Δοκιμασα και factory reset δεν δουλευει παλι...εχω να χρησιμοποιησω data απτον Μαρτιο...οποτε 2 μηνες και ακομα θυμαμαι ειχα απενεργοποιηση το 1 day internet pass την τελευταια φορα αλλα γτ να μην μπορω να το χρησιμοποιησω δεν μπορω να καταλαβω τελος παντων θα μιλησω με cosmote...αλλα με βλεπω να αλλαζω σε vodafone ετσι οπως παει το πραμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκιμασα και factory reset δεν δουλευει παλι...εχω να χρησιμοποιησω data απτον Μαρτιο...οποτε 2 μηνες και ακομα θυμαμαι ειχα απενεργοποιηση το 1 day internet pass την τελευταια φορα αλλα γτ να μην μπορω να το χρησιμοποιησω δεν μπορω να καταλαβω τελος παντων θα μιλησω με cosmote...αλλα με βλεπω να αλλαζω σε vodafone ετσι οπως παει το πραμα.

Ακόμα δεν μας έχεις πει αν μίλησες με την κοσμοτε.

Δημοσ.

αφου μιλας για day pass αρα δεν εχει μονιμη συνδεση με data. Από τις 13 (και κοντευει 17) σου προτεινα να μιλησεις με cote. Πηγαινε σε voda και υπάρχει και η wind.

Ερώτηση: Χρήματα έχει μεσα η καρτα;

Δημοσ.

αφου μιλας για day pass αρα δεν εχει μονιμη συνδεση με data. Από τις 13 (και κοντευει 17) σου προτεινα να μιλησεις με cote. Πηγαινε σε voda και υπάρχει και η wind.

Ερώτηση: Χρήματα έχει μεσα η καρτα;

Χρηματα εχει μεσα, ανεφερα το day pass γιατι ηταν αυτο που χρησιμοποιησα τελευταια φορα και μετα το απενεργοποιησα γιατι ητανε καταλαθος...με την κοσμοτε θα μιλησω απλα ηθελα να βρω την λυση μονος μου. Το "μονιμη συνδεση με data" δεν το καταλαβαινω αν εχεις mb τοτε εχεις data απλα πραματα.

Edit: Διαβασα καπου οτι αν κανω απενεργοποιηση το internet day pass μου απενεργοποιειται και το internet εντελως...δεν ξερω αν ισχυει αλλα ο λογος που το απενεργοποιησα εξαρχης ειναι οτι μπαινω καταλαθος στα data και μου χρεωνει 1 ευρω...

Δημοσ.

Χρηματα εχει μεσα, ανεφερα το day pass γιατι ηταν αυτο που χρησιμοποιησα τελευταια φορα και μετα το απενεργοποιησα γιατι ητανε καταλαθος...με την κοσμοτε θα μιλησω απλα ηθελα να βρω την λυση μονος μου. Το "μονιμη συνδεση με data" δεν το καταλαβαινω αν εχεις mb τοτε εχεις data απλα πραματα.

στο δικό μου πρόγραμμα, εχει κάθε μήνα και Χ mb από data. Αν ενεργοποιήσω το data, το internet ειναι εκεί. 

Στην περιπτωση σου δεν εχεις mb, αρα όταν θες internet πρεπει να ενεργοποιηθεί day pass. Αφου λοιπον το εχεις απενεργοποιήσει, ειναι λογικό να μην εχεις mb/data. Πρεπει να το ενεργοποιήσεις πάλι και αν υπάρχει προβλημα, επικοιωνια με cote για ενεργοποιηση των data.

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα και εγω το ιδιο πρόβλημα στο nexus 5x μου και εχω what's up και ειχα στείλει end day επειδη πατησα καταλαθος τα δεδομενα.. απλα πρεπει να στειλεις START στο 1333 και θα εχεις προσβαση στο ιντερνετ (εξαρτάται απο το πακετο mb σου)

Το προβλημα ηταν που εστειλα end day γιατι ετσι απενεργοποιείται η προσβαση μου στο ιντερνετ :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα. έχω εδώ και λίγες μέρες ενα huawei y6 2017 με κοσμοκάρτα η οποία δίνει 100ΜΒ σε κάθε ανανέωση. Τωρα έχω 100ΜΒ. Εκανα όλες τις ρυθμίσεις για ιντερνετ όπως αναφέρει στον οδηγό της εδώ η cosmote https://www.youtube.com/watch?v=aQG-D3HLJnA
ενεργοποίησα και τα δεδομένα δικτύου στο android, έστειλα μήνυμα start στο 1333 ήρθε κανονικά ειδοποίηση οτι με ενεργοποίησαν, αλλά δεν έχω ιντερνετ. Δεν δουλεύει με τίποτα ενώ όλα φαινονται σωστά. Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστω προκαταβολικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...