tzitzikas2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 καλησπέρα. Μέχρι προχτές είχα κανονικά ιντερνετ και ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα δεν έχω. Εκανα reset, έβγαλα sim και την ξαναέβαλα, είδα τις ρυθμίσεις είναι οκ, έσβησα και ξαναπέρασα το APN με cosmote αλλα αρνείται να δουλέψει. Μίλησα και με cosmote, είπαν θα το δουν αλλα τίποτα ακόμα. καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
gioiliop7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα. Μέχρι προχτές είχα κανονικά ιντερνετ και ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα δεν έχω. Εκανα reset, έβγαλα sim και την ξαναέβαλα, είδα τις ρυθμίσεις είναι οκ, έσβησα και ξαναπέρασα το APN με cosmote αλλα αρνείται να δουλέψει. Μίλησα και με cosmote, είπαν θα το δουν αλλα τίποτα ακόμα. καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εχεις κανονικα mb ετσι;
Giorgos9004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους!!! Το θέμα είναι λιγο παλιό αλλά γράφω εδώ για να μην ανοίξω άλλο. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα, ενώ από wifi συνδέομαι κανονικά, όταν μπαίνω από MB δεν μπορώ να συνδεθώ. Επικοινώνησα με την cosmote πριν 2 εβδομάδες και μου απάντησαν την επόμενη μέρα με email, γράφοντάς μου ότι θα διευθετήσουν το πρόβλημά μου και θα με ενημερώσουν. Ακόμα τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα