mr.angelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εχω ενα σοβαρο προβλιμα με το pc εκανα restart το pc και μολις ανοιξε δεν δουλεβε η onboard καρτα lan εκανα restart,αλαξα drivers,εκανα clear cmos αλλα τιποτα στο τελος εβγαλα την mobo και την σινδεσα στο τραπεζη και το lan δουλεβε μια χαρα αλλα μολις την ξανασυνδεσα παλι τα ιδια μονο οταν ειναι εκτος κουτιου δουλεβει μια χαρα μονο στο κουτι δεν δουλεβι και αυτο αρχισε απο χτες οποτε δεν εχω ιδεα τι πεζει καμια βοηθεια?
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αποστάτες έχει το κουτί ή πατάει κατευθείαν πάνω στο κουτί η μητρική;
mr.angelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αποστάτες έχει το κουτί ή πατάει κατευθείαν πάνω στο κουτί η μητρική; φυσικα και εχει αφου τοσο καιρο δουλευε κομπλε
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Η λογική λέει ότι μέσα στο κουτί κάποιο βραχυκύκλωμα έχεις που δεν παρουσιάζεται όταν το μηχάνημα είναι έξω από αυτό. Μετά από ποια αλλαγή διαπίστωσες το πρόβλημα μπορείς να το οριοθετήσεις;
mr.angelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγω σκεπτομουν οτι θα μπορουσε να μην ακουμπαει καλα στην mobo και το κουτι να πιεζε τη θιρα και να αποσινδεεται δεν ξερω τι γινετε και γιατι το επαθε χωρις να αλαξω κατι εφοσων δουλεψε εξω απο το κουτι υπεθεσα οτι αυτο ευθεινετε
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Και τις 2 φορές δοκίμασες με το ίδιο καλώδιο; Το λέω γιατί πολλές φορές η λύση είναι μπροστά μας και δε τη βλέπουμε γιατί είναι πολύ εύκολη.
mr.angelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 οχι δυστηχος δεν φτεει αυτο δοκιμασα και σε αλο pc αυτο το καλοδιο και δουλεβε δοκιμασα και αλο ενα αλλα τιποτα
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Όταν δηλαδή είναι μέσα στο κουτί το πρόβλημα υπάρχει και όταν το βγάζεις έξω από αυτό λειτουργεί κανονικά;Κάνε μια δοκιμή και βάλε σε παρακαλώ όσο είναι μέσα στο κουτί ο υπολογιστής μια βάση κάτω από το κουτί να μη πατάει καθόλου στο πάτωμα κάτι σε πλαστικό που να μην είναι καλός αγωγός του ρεύματος.
mr.angelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 το εχω κανει το εβαλα στο πατομα στο γραφειο σε ενα επιπλο αλλα τιποτα
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχεις τσεκάρει τη μητρική σου για πυκνωτές; Μήπως κάποιος έχει βγάλει τίποτα υγρά μήπως είναι κάποιος ταλαιπωρημένος ή σκασμένος; Έγινε πρόσφατα πριν το πρόβλημα καμία διακοπή ρεύματος ή κάποιο σκαμπανέβασμα; Έχεις UPS;
mr.angelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δεν εχω ups την μητρηκη την εχω 4 μηνες και ειναι σε πολυ καλη κατασταση
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ωραία άρα έχεις εγγύηση.Δοκίμασε να βάλεις μια live έκδοση λειτουργικό Linux να δεις ότι δεν είναι κάποιο θέμα από τα Windows και αν συνεχίζει στείλτη πίσω.
mr.angelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ναι αλλα τορα που δεν ειναι στο κουτι δουλεβει πωσ γινεται να μην δουλεβει στο κουτι
AETOLOFITIS Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ετσι οπως ειναι μεσα στο κουτι βγαλε ολες τις βιδες απο την ακρη που ειναι η καρτα δικτυου. επισης βγαλε και το back panel. κατι μου λεει πως απο το λιγο στριψιμο που γινεται με backpanel Και βιδες δημιουργησε προβλημα εκει και κανει τα νουμερα. οπως και να εχει η μητρηκη πρεπει να παει στην εγγυηση γιατι θα στο βγαλει το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα