Time-splicer Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ακουστε το θεμα μου.. αν θελετε πειτε καμια σοβαρη γνωμη.. (και ας ειναι Παρασκευη δεν πειραζει)Ειμαστε μαζι σχεδον 2 χρονια. Υπαρχει αγαπη, την αγαπαω (και στο μετρο που μπορω να ξερω με αγαπαει και αυτη και δεν εχω καποιο τετοιο παραπονο). Εχω αρχισει ομως να βαριεμαι απελπιστικα. Δεν ειναι οτι μου τελειωσε ακριβως.. ειναι οτι καθε φορα που ειναι να βρεθουμε προσπαθω να σκεφτω τι θα κανουμε. Αυτη την κατασταση προσπαθω να την αλλαξω.. αλλα ως ποτε να προσπαθω; Δηλαδη εμφανισιακα ειμαι ενταξει μαζι της, σαν συμπεριφορα απεναντι μου ειναι πολυ σωστη.. αλλα.. δε με εχει κερδισει εγκεφαλικα καθολου.. ακομα και στο ερωτικο κομματι.. προσπαθει πολυ να με προσεξει και αυτα.. αλλα νιωθω πως κανει πραγματα να με ευχαριστησει και νιωθω οτι δεν ειναι ο εαυτος της. Δε θελω να την πληγωσω. Αλλα αυτη τη στιγμη νιωθω μια μιζερια και τη μιζερια δεν την αντεχω. Επισης απο διαφορα που μου εχει πει καταλαβαινω οτι εχει μια ταση προς την θλιψη (ισως και τη στεναχωρια) και δε θα ηθελα να την στεναχωρηση η να ειμαι η αφορμη για καποια ασχημη εξελιξη. Θελω ομως να ζησω. Δε μπορω αλλο αυτη τη μονοτονια. Τι να κανω για ολο αυτο;
nickarmy Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 της το έχεις πει για να το συζητήσετε , γιατι εγώ βρέθηκα απο την άλλη πλευρά με περισσότερα χρόνια και άστο καλύτερα .... (αυτό που έμαθα εγώ εν τέλει είναι να νοιάζεσαι για τον εαυτό σου μονο ...) 1
Time-splicer Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μένουμε κανα 40λεπτο μακρια να σας πω.. οποτε απο τη μια υπαρχει μια μικρη δικαιολογια γτ δεν βρισκομαστε καθε μερα.. αν και πλεον απο το να καθομαστε σπιτι μου (με γονεις μενω στο δωματιο μου ειμαστε, δεν εχω κανενα θεμα με γονεις) και να ξινομαστε το προτιμω.. δεν υπαρχει επικοινωνια.. και επισης δε εχει καποιο στοχο στη ζωη της.. εγω θελω πραγματα στη ζωη μου και παλευω να τα αποκτησω να βελτιωνομαι κτλ.. αυτη τιποτα.. απλα υπαρχει νιωθω ωρες ωρες..Επισης γνωρισα μια κοπελα πριν λιγες μερες (δεν το παω στο πονηρο) η οποια εμφανισιακα και ηλικιακα επαιζε στα ίδια.. αλλα αυτο που εξεπεμπε ηταν το κατι αλλο.. και στροφαρε πολυ.. (η φιλη μου, εγω και αυτη η κοπελα που σας λεω ειμαστε σε συναφεις κλαδους).. και συνειδητοποιησα οτι αυτο που μαρεε πολυ στη δευτερη κοπελα που δε το ειχε δικο μου (την κοπελα παιζει και να μην την ξαναδω ποτε τυχαια συναντηθηκαν οι δρομοι μας οποτε μην αρχιει κανεις να λεει ν τα φτιαξω μαζι της) ηταν οτι ειχε παθος για αυτο που εκανε, μυαλο και γενικοτερα αλλη ενεργεια... αυτο.. Με τη δικια μου δεν υπαρχει επικοινωνια τιποτα.. οποτε οτι και να της λεω μπας και.. τιποτα..
astrosunnefo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αν η κοπέλα σου είναι σε άσχημη φάση, ή αν είναι έτσι απλά ο χαρακτήρας της. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τρελούς στόχους στη ζωή τους κι είναι ευχαριστημένοι με τα μίνιμουμ που θα κερδίσουν, και μέχρι εκεί. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ροπή προς τη "μαυρίλα" και δεν έχουν αυτό το αισιόδοξο. Μη μένεις εκεί, όμως. Αυτό που έχει σημασία είναι το σύνολο, το κατά πόσο δουλεύει η σχέση μεταξύ σας, το αν τα βρίσκετε κι είστε καλά. Τα δύο χρόνια είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Έχεις ζήσει τον άλλο, έχεις μάθει τα καλά και τα στραβά του. Κι ίσως να αποδεικνύεται και κομβικό σημείο για το αν ταιριάζεις πραγματικά με τον άλλο, αν συνεχίζει να υπάρχει αυτή η σπίθα που σε τρελαίνει ή αν ήταν μέχρις εκεί. Κάνε μια συζήτηση με την κοπέλα σου και δες αν μπορείτε να βρείτε τρόπο για να βγείτε απ' αυτή τη στασιμότητα. Αν δεν σε γεμίζει, όμως, τότε καλύτερα να το λήξεις. Σχέσεις ανάγκης, κενές ή διατηρούμενες από λύπηση προς τον άλλο, δεν έχουν νόημα.
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεις αλλιώς πλέον...τελειωμένη υπόθεση είναι και θέμα χρόνου... 3
astrosunnefo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεις αλλιώς πλέον...τελειωμένη υπόθεση είναι και θέμα χρόνου... Ναι, όταν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε έτσι, να αποφεύγουμε κλπ, τότε η κλεψύδρα ήδη έχει γυρίσει - κι είναι θέμα χρόνου να πέσει ο τελευταίος κόκκος. 1
volos27 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αν ειναι καταθλιπτικη αστην,κ δωσε μου το τηλ. της 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Οι μόνες αποτυχημένες σχέσεις είναι αυτές που κράτησαν περισσότερο από ότι έπρεπε. 5
visualizer Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σόρρυ κιολας αλλα αυτο δεν ειναι σχεση..ειναι χεση..
volos27 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 μηπως της αρεσει να διαβαζει μποντλερ? αν ειναι την παντρευομαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα