Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ακομα και στο ερωτικο κομματι.. προσπαθει πολυ να με προσεξει και αυτα.. αλλα νιωθω πως κανει πραγματα να με ευχαριστησει και νιωθω οτι δεν ειναι ο εαυτος της.

Τι πραγματα ;

Δημοσ.

Φίλε, αν η κοπέλα είναι σε μια μόνιμη μαυρίλα και εσύ νιώθεις ότι αυτό σε χαλάει και δεν σε κάνει ευτυχισμένο, καλύτερα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Πιο σημαντικό από μια υγιή σχέση, είναι η ψυχολογική υγεία του καθενός.

• Like 1
Δημοσ.

γνωμη μου ειναι να δωσεις μια νεα ευκαιρια  και να το παλεψεις  .

αν πιστευεις παλι οτι πασχει απο καταπληξη ,ισως θα πρεπει να την βοηθησεις να το ξεπερασει . θα μπορουσες να την πας για ενα ρομαντικο δειπνο για πατσα και μετεπειτα σε ενα ακριβο ξενοδοχειο ταιζωντας την φραουλες με τζατζικι μεσα  απο το τζακουζι.μετα απο αυτα να σε βεβαιως οτι θα της βγαλεις την τζειμσον απο μεσα της ... η τον πατσα 

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν της αρεσει ο ηλιος,οι γιορτες,το καλοκαιρι κ οταν ακουει μουσικη εχει κλειστα ματια κ δεν μιλαει,

πες μου να φτιαξω facebook

Δημοσ.

Αν νιωθεις ηδη ετσι απο τα 2 χρονια , δε φανταζεσαι πως θα νιωσεις αργοτερα. Ειναι θεμα χαρακτηρα. Οι χαρακτηρες σας προφανως και δε ταιριαζουν και τωρα που περασε ο πρωτος ενθουσιασμος το βλεπεις καθαρα. Τελειωσε το και για το δικο σου και για το δικο της το καλο , δε θα παει πουθενα αυτην η σχεση αφου το νουμερο ενα πραγμα που χρειαζεται μια μακροχρονια σχεση , ειναι η επικοινωνια.

Δημοσ.

Επισης ειναι η πρωτη μου σχεση και νιωθω μπερδεμενος.. δηλαδη σκεφτομαι μηπως εχω εξιδανικευσει καποια πραγματα παρασυρμενος απο οτι εχω δει και ακουσει κτλ.. αλλα αυτο που λενε ατελειωτος ερωτας και ολα αυτα.. δεν τα χω νιωσει.. απλα νιωθω ομορφα μαζι της και οικεια.. και την αγαπαω.. αυτο..

Δημοσ.

Επισης ειναι η πρωτη μου σχεση και νιωθω μπερδεμενος.. δηλαδη σκεφτομαι μηπως εχω εξιδανικευσει καποια πραγματα παρασυρμενος απο οτι εχω δει και ακουσει κτλ.. αλλα αυτο που λενε ατελειωτος ερωτας και ολα αυτα.. δεν τα χω νιωσει.. απλα νιωθω ομορφα μαζι της και οικεια.. και την αγαπαω.. αυτο..

Προφανως κι επειδη συνηθισες μεσα σε αυτην την σχεση φοβασαι να φυγεις,παρολου που δεν εισαι απολυτα ικανοποιημενος, γιατι δε ξερεις τι θα βρεις μετα. Αυτο ομως ειναι λαθος. Δεν υπαρχει ατελειωτος ερωτας , υπαρχει ομως παθιασμενος ερωτας. Αν δεν τον ενιωσες ποτε(που ακομη θα επρεπε να τον νιωθεις κιολας βασικα γιατι 2 χρονια δεν ειναι και τοσα πολλα) αυτο λεει πολλα. Οπως και να'χει οταν φυγει ο ερωτας μενουν αλλα πραγματα τα οποια αν δεν προυπηρχαν , δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθουν στη πορεια. Γιαυτο και πολλες σχεσεις τελειωνουν μολις ληξει το παθος αφου ανακαλυπτουν πως δεν εχουν και πολλα κοινα μεταξυ τους.

• Like 1
Δημοσ.

Μας λες ότι βαριέσαι τη σχέση σου, παραμένεις σ'αυτήν συγκαταβατικά και έχεις γνωρίσει μια άλλη κοπέλα που σ'αρέσει περισσοότερο...

Δεν ξέρω τη περιμένεις να ακούσεις. Νιώθεις τύψεις να παρατήσεις την κοπέλα που έχεις? Ή μήπως ανασφάλεια μήπως μείνεις μόνος σου?

Όπως και να 'χει ήδη ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Μας λες ότι βαριέσαι τη σχέση σου, παραμένεις σ'αυτήν συγκαταβατικά και έχεις γνωρίσει μια άλλη κοπέλα που σ'αρέσει περισσοότερο...

Δεν ξέρω τη περιμένεις να ακούσεις. Νιώθεις τύψεις να παρατήσεις την κοπέλα που έχεις? Ή μήπως ανασφάλεια μήπως μείνεις μόνος σου?

Όπως και να 'χει ήδη ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Απλα ειδα μια κοπελα που μαρεσε και με γοητευσε.. δεν προκειται να την ξαναδω γιατι ηταν συγκυριακη η συναντηση μας.. απλα δε ξερω περιμενω καμια ιδεα πως να την "κινητοποιησω"..

Δημοσ.

Απλα ειδα μια κοπελα που μαρεσε και με γοητευσε.. δεν προκειται να την ξαναδω γιατι ηταν συγκυριακη η συναντηση μας.. απλα δε ξερω περιμενω καμια ιδεα πως να την "κινητοποιησω"..

Τι θα πει να την κινητοποιησεις αγορι μου? Να την αλλαξεις δηλαδη σε κατι που ΔΕΝ ειναι και που θες ΕΣΥ να ειναι? Αυτο το πραγμα που βαριεστε τις σχεσεις κι επειδη φοβαστε να χωρισετε προσπαθειτε να κανετε τον αλλον οπως τον φανταζεστε δε το καταλαβαινω!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...