Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κωστα αγορι μου μην κανεις τα ιδια λαθη που εκανα και εγω γιατι θα το μετανιωσεις μετα και θα προκαλεις μονο κακο στον εαυτο σου. Και εγω ειμαι μεγας φλωρος και καλο παιδι και θα παραμεινω ετσι για το υπολοιπο της ζωης μου. Το θεμα ειναι οτι οι γυναικες για να επιβιωσουν χρειαζονται μονο στιβαρα χερια, φαΐ-νερο και ανελεητο πηδημα. Ολα τα υπολοιπα ειναι σεναρια ταινιων και επιστημονικης φαντασιας, εξαλλου για αυτο τον λογο οταν βρουν καποιον τακτικο ερωτικο συντροφο μπορουν να αντεξουν πολλες ωρες συνεχομενης σεξουαλικης διεγερσης ακουραστα σε σχεση με τον αντρα. Οι γυναικες παιρνουν ενεργεια ενω οι αντρες δινουν... Γι'αυτο φιλε μου αν δεν δοκιμασεις να δωσεις φιλια θα καταληξεις με καταθλιψη, παιζοντας games μπροστα απο μια οθονη ολη μερα ενω αυτες θα αμφισβητουν τον ανδρισμο σου. Ενω ξερουμε πολυ καλα και εγω και εσυ οτι πολυ απλα ειμαστε ευαισθητες ψυχες που το ιδανικο για εμας θα ηταν στο τελος του ραντεβου να κανει κινηση η κοπελα για να μας φιλησει!

Φορα την μασκα του τιμωρου και παλεψε για ολα τα αθωα θυματα που πεθαναν κατα τη διαρκεια συμπλοκης τους στην λεγομενη ζωνη του Διαβολου, γνωστη και ως friendzone. Καν'το για να δικαιωσεις ολους αυτους που δεν ακουστηκαν ποτε και για αυτους που κατεληξαν παντρεμενοι σιγουρα οχι με τον ερωτα της ζωης τους, η επιλογη ειναι δικια σου στρατιωτη...!

Πρέπει να εκφράζεις το μεγαλύτερο ποσοστό των σημερινών αντρών.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

John Δεν ειμαστε όλοι αντρακλες σαν και εσένα

Αποχώρησε από το νήμα παρακαλώ γτ μύρισε αρχιδιλα

Όντως έτσι είναι οι περισσότεροι από συζητήσεις που έχω κάνει

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

John Δεν ειμαστε όλοι αντρακλες σαν και εσένα

Αποχώρησε από το νήμα παρακαλώ γτ μύρισε αρχιδιλα

Όντως έτσι είναι οι περισσότεροι από συζητήσεις που έχω κάνει

Είναι ένα στατιστικό που δεν θεωρείται ορθό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...