Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πήγα να κάνω μπάνιο και έβαλα καταλάθος απο το σαμπουαν της σκύλας μου. Όταν το κατάλαβα απο τη μυρωδιά (η οποία είναι χαρακτηριστική) πανικοβλήθηκα και ξευγάλθηκα γρήγορα. Μπορώ να πάθω κάτι ? ξεβγάθληκα καλά και μέσα στον πανικό μου πήγα να λουστώ με το κανονικό γρήγορα μπας και σώσει την κατάσταση και έβαλα λίγο vanish που δεν ξέρω καν τι δουλειά είχε εκεί αλλα ευτυχώς δεν έτριψα τα μαλλιά μου και τα ξεβγαλα γρήγορα κ αυτό.Μετά απο 5 λεπτά κάτω απ το νερό και καλό ξέβγαλμα λούστηκα με το κανονικό σαμπουάν, δεν πήγε κάτι στα μάτια μου και δεν αισθάνομαι περίεργα Παίζει να πάθω τίποτα? δεν το κατάπια οπότε δεν νομίζω να βοηθήσει να πάρω στο κέντρο δηλητηριάσεων. τι να κάνω τώρα?λέτε να πάθω τίποτα?παίζει να μου πέσει το μαλλί ? τα συστατικά απ τα ταμπελάκια είναι εδώ 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το πολύ πολύ να σου την πέσουν οι σκύλοι της γειτονιάς 14
menostospitimou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχεις υγιές και λαμπερό τρίχωμα? :-D Δεν είμαι ειδικός, αλλά δεν νομίζω να διατρέχεις κίνδυνο υγείας. Άλλωστε τα σαμπουάν για σκύλους τα τρίβονται καταλάθως και οι άνθρωποι (συνήθως όχι στο κεφάλι όμως). Τα σαμπουάν για σκύλους πρέπει να είναι πιο "σκληρά", και ίσως με άλλο pH από αυτό που έχουν τα ανθρώπινα. Ίσως να αδυνάτισε τις τρίχες σου λίγο, αλλά με ένα χέρι και χωρίς τρίψιμο δεν νομίζω να πάθουν τίποτα τα μαλλιά σου. Επίσης απομάκρυνε αυτό το καθαριστικό για χαλιά από το μπάνιο σου καλού κακού. 2
liakjim Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αν αύριο σηκώσεις το πόδι για να κατουρήσεις, θα ξέρεις τι το προκάλεσε. 18
Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχεις υγιές και λαμπερό τρίχωμα? :-D Δεν είμαι ειδικός, αλλά δεν νομίζω να διατρέχεις κίνδυνο υγείας. Άλλωστε τα σαμπουάν για σκύλους τα τρίβονται καταλάθως και οι άνθρωποι (συνήθως όχι στο κεφάλι όμως). Τα σαμπουάν για σκύλους πρέπει να είναι πιο "σκληρά", και ίσως με άλλο pH από αυτό που έχουν τα ανθρώπινα. Ίσως να αδυνάτισε τις τρίχες σου λίγο, αλλά με ένα χέρι και χωρίς τρίψιμο δεν νομίζω να πάθουν τίποτα τα μαλλιά σου. Επίσης απομάκρυνε αυτό το καθαριστικό για χαλιά από το μπάνιο σου καλού κακού. κομπλέ! έτσι κ αλλιώς θα πάω για κούρεμα τη Δευτέρα , απλά τρόμαξα γιατι μου έλεγαν horror stories τι μπορεί να πάθει το μαλλί αν δεν λούζεσαι με κατάλληλο σαμπουαν και λέω με του σκύλου πάει μ έπεσε Εκείνο το καθαριστικό δεν κατάλαβα πως βρέθηκε εκεί , καλά που δεν μου πήγε στα μάτια
mylo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι, δε λούστηκες και με χλωρίνη!!!
gamanos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Το vanish είναι πιο απάλευτο. Αυτό ψάξε για ετικέτες και επαφή με το δερμα. Σαν την μεγάλη των μπάτσων σχολή ρε Νικοτς.
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγώ έχω γάτα, σαμπουάν για γάτες παίζει; γιατί την λούζουμε με ανθρώπου 3
Invader Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αφού ξεκίνησες να αρχίσεις και την ξηρά τροφή,εμβόλια για λύσσα κτλ. , χάπι για τα τσιμπούρια και είσαι έτοιμος.Α και κολάρο για τις σκνίπες με άρωμα citronella.Πέρα από το χαβαλέ κατα 99,99999999 δεν τρέχει τίποτα εκτός και αν έχεις κάποια ευαισθησία (δερματικά κτλ). 1
Kostasspil Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Άμα δεις κανα αμάξι στο δρόμο, μην αρχίσεις να το κυνηγάς 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις