Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλω να πάρω μια γάστρα/γυάλινο pyrex για να κάνω διάφορα φαγητά πάντα μέσα στο ρομποτάκι, ΑΛΛΑ... τι φαγητα μπορώ να κάνω μέσα σε μια γάστρα;

Δημοσ.

Ζόραν μου, Ζόραν μου... Πρώτα έχεις ανάγκες, και μετά ψωνίζεις. Εσύ πρώτα ψωνίζεις, και μετά ψάχνεις τις ανάγκες. Μην αγοράσεις γάστρα μέχρι την ημέρα που θα πεις "πω ρε φίλε, θέλω να φκιάσω το ΧΥΖ φαγητό που γίνεται γαμάτο στην γάστρα αλλά δεν έχω γάστρα γαμώτο... Τρέχω να αγοράσω μία γάστρα".

Δημοσ.

Ζόραν μου, Ζόραν μου... Πρώτα έχεις ανάγκες, και μετά ψωνίζεις. Εσύ πρώτα ψωνίζεις, και μετά ψάχνεις τις ανάγκες. Μην αγοράσεις γάστρα μέχρι την ημέρα που θα πεις "πω ρε φίλε, θέλω να φκιάσω το ΧΥΖ φαγητό που γίνεται γαμάτο στην γάστρα αλλά δεν έχω γάστρα γαμώτο... Τρέχω να αγοράσω μία γάστρα".

πρώτα ρωτάει εδώ μετα ψωνίζει μετά ψάχνει τις ανάγκες δε τις βρίσκει ρωταει παλι εδω παραγγελνει το χαλαει και ρωταει παλι πως να το φτιαξει

Δημοσ.

πρώτα ρωτάει εδώ μετα ψωνίζει μετά ψάχνει τις ανάγκες δε τις βρίσκει ρωταει παλι εδω παραγγελνει το χαλαει και ρωταει παλι πως να το φτιαξει

Νιώθω πως δεν διαβάσατε το τι ρωτάω και πως το ρωτάω. Λέω ότι λέω για τη γάστρα και στη τελευταία πρόταση βάλω ένα ΑΛΛΑ και ρωτάω για τα φαγητά. ;-)

Δημοσ.

ναι ρε συ Ζόραν, μια χαρά διαβάσαμε. Είναι σαν να ρωτάς "θέλω να αγοράσω ένα επαναφορτιζόμενο μπλακεντέκερ, ΑΛΛΑ, τι δουλειές μπορείς να κάνεις με ένα επαναφορτιζόμενο μπλακεντέκερ;;; "

στην γάστρα μπορείς να μαγειρέψεις σχεδόν ότι θα μαγείρευες στον φούρνο σε ταψί, αλλά γίνεται πιο νόστιμο και θέλει πιο πολύ ώρα, πχ μπριζόλες με πατάτες, κοτόπουλο με μελιτζάνες, χοιρινό με κυδώνια και δαμάσκηνα... Μπορείς να μαγειρέψεις και μερικά που δεν θα μπορούσες να ψήσεις σε ταψί γιατί θα τα έκαιγες από έξω και θα ήταν ωμά από μέσα, πχ γεμιστό κοτόπουλο, κότσια χοιρινά, κεφαλάκια αρνίσια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...