Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε έχετε ιδέα τι αεροδρόμιο είναι το ατατουρκ??? Τι προορισμούς εξυπηρετεί καθημερινα. Έχετε υπόψιν ότι turkish airlines= τουρκικό κρατος + στρατός? Πιστεύεται οτι το καλύτερο προιον τους θα το χουν αφημένο έτσι στην τυχη του?

Δημοσ.

Καθυστερημένοι Έλληνες, καμία ελπίδα!

500 μνημόνια και ψοφος σε άτομα σαν τον από πάνω

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι κοιτούσες από Εδιμβούργο γιατί και εγώ Εδιμβούργο είμαι και έχω το ίδιο πρόβλημα και την έχω δει την πτήση που λες. :) :) :)

Οι λύσεις που έχω μέχρι στιγμής είναι:

1) πας με τρένο στο Manchester, μένεις 5 ώρες και μετά ξημερώματα πετάς για Θεσ/νίκη (συνίσταται γιατί πληρώνεις μια φορά βαλίτσα)

2) πετάς με τελευταίο αεροπλάνο για Λονδίνο (Gatwick), μένεις το βράδυ πάλι και ξημερώματα πετάς για Θεσσαλονίκη.

3) πετάς μέσω Λονδίνο (Stansted) αλλά χάνεις όλη σου την μέρα.

4) πετάς για Αθήνα τα Σάββατα (ακριβη επιλογή)

5) Μέσω Στουτγκάρδης με eurowings και μετά EasyJet.

6) που και πού βγαίνει καλή προσφορά για μέσω Σουηδίας.

7) Υπάρχουν άλλες ακριβές επιλογές (πχ μέσω Αμστερνταμ)

8) Υπάρχει μια φορά την εβδομαδα και μέσω Βερολίνου αλλά έχει πολύ μικρή αναμονή και, προσωπικά, δεν θα το ρίσκαρα.

Δεν προτείνω την διαδρομή μέσω Κωνσταντινούπολης γιατί χάνεις κυριολεκτικά όλη την μέρα σου.

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι κοιτούσες από Εδιμβούργο γιατί και εγώ Εδιμβούργο είμαι και έχω το ίδιο πρόβλημα και την έχω δει την πτήση που λες. :) :) :)

1) πας με τρένο στο Manchester, μένεις 5 ώρες και μετά ξημερώματα πετάς για Θεσ/νίκη (συνίσταται γιατί πληρώνεις μια φορά βαλίτσα)

2) πετάς με τελευταίο αεροπλάνο για Λονδίνο (Gatwick), μένεις το βράδυ πάλι και ξημερώματα πετάς για Θεσσαλονίκη.

8) Υπάρχει μια φορά την εβδομαδα και μέσω Βερολίνου αλλά έχει πολύ μικρή αναμονή και, προσωπικά, δεν θα το ρίσκαρα.

Δεν προτείνω την διαδρομή μέσω Κωνσταντινούπολης γιατί χάνεις κυριολεκτικά όλη την μέρα σου.

υπάρχει νυχτερινό δρομολόγιο με το megabus 20-25 λιρες συνήθως(ανάλογα την μέρα μπορεί κ πιο φθηνά) και φτάνει Manchester γύρω στις 4 το πρωί. Σαν εναλλακτική του τρένου.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν πτήσεις άλλων εταιριών με λιγότερη καθηστέρηση. Η ιστορία με το ξενοδοχείο θα είναι ταλαιπωρία.

Επίσης η τουρκικές αερογραμμές δεν έχουν καλό ιστορικό ασφάλειας. Το 2009, 2003, 1999, 1994 είχαν πολύνεκρα ατυχήματα. Επίσης το 2006 έγινε αεροπειρατεία σε ένα αεροσκάφος τους. Για τα πιο παλιά δεν μιλάω.

Δημοσ.

Οταν φατε τους ντολμαδες και τους μπακλαβαδες που βγαζουν στην business class,

δεν θα σας νοιαζει ουτε αεροπειρατεια, ουτε engine failure, ουτε τιποτα....   :-)

Δημοσ.

Thanks για τις προτασεις! 

Απ'ο,τι βλεπω ισως χρειαστει να παω Αθηνα αντι για Θεσσαλονικη επειδη βρισκω περισσοτερες επιλογες.

Δημοσ.

θα απεφευγα το ataturk αν μπορουσα. εχει τρελλο αριθμο πτησεων, παρα πολλες καθυστερησεις και αν πρεπει να κατσεις ωρες εκει, το service και η συμπεριφορα των τουρκων ειναι γτπ. μονο το service στο αεροπλανο αξιζει και αυτο κυριως σε πολυωρες πτησεις

τωρα, περι ασφαλειας κλπ, κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο "χυμα", ουτε ζεστη, ουτε κρυο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...