Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περα απο i3 6100 τι καλυτερο υπαρχει σε intel μεχρι γυρω στα 200. Οταν εχω μια καττα γραφικων γυρω στα 220 ευρω?ευχαριστω πολυ.

Για socket 1151 παντΑ

Δημοσ.

Εννοειται οτι θα δεις διαφορα. Το θεμα δεν ειναι αν θα δεις διαφορα αλλα αν εχεις να δωσεις τα παραπανω χρηματα. Αν τα εχεις δωσε τα.

Δημοσ.

Ειναι ενα 60αρι παραπανω αλλα αν υπαρχουν σημαντικες διαφορες στα games και σε multimedia μαζευονται

Επρεπε να φτασουμε ποσα post πιο κατω για να γραψεις το σημαντικοτερο πραγμα που πρεπει να αναφερεται απο την αρχη???

Εντωμεταξυ ειχες ανοιξει πριν 2 μερες θεμα για gaming pc και ανεφερες budget μεχρι 500ευρω και τωρα φτασαμε σε

επεξεργαστη 200ευρω,

καρτα γραφικων 220ευρω 

και Ssd 125ευρω

Συνεχιστε να τρολλαρετε παιδια ετσι πρεπει :)

http://www.insomnia.gr/topic/608985-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-pc-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-500-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/page-1

• Like 5
Δημοσ.

Φιλε μου απλα κατληξαμε στο συμπερασμα οτι μπορω να παρω πρωτα τις ραμ , την μητρικη και τον επεξεργαστη και τον ssd. Ετσι θα εχω εναν υπολογιστη που θα δουλευει κομπλε. Μετα απο 2-3 μηνες θα εχω ξαναμαζεψει λεφτα να παρω κουτι και τροφοδοτικο . Και παλι μετα απο αυτους του 2 μηνες θα ξαναμαζεψω για γραφικων . Αρα ουσιαστικα το ποσο θα σπασει και δεν θα δωσω ντουκου 700 στα οποια εχω φτασει τωρα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Φιλε μου απλα κατληξαμε στο συμπερασμα οτι μπορω να παρω πρωτα τις ραμ , την μητρικη και τον επεξεργαστη και τον ssd. Ετσι θα εχω εναν υπολογιστη που θα δουλευει κομπλε. Μετα απο 2-3 μηνες θα εχω ξαναμαζεψει λεφτα να παρω κουτι και τροφοδοτικο . Και παλι μετα απο αυτους του 2 μηνες θα ξαναμαζεψω για γραφικων . Αρα ουσιαστικα το ποσο θα σπασει και δεν θα δωσω ντουκου 700 στα οποια εχω φτασει τωρα. Ευχαριστω

παλι ρωτας βρε...χαχα 

αμα σε περνει να δωσεις 200 για επεξεργαστη θα παρεις ι5 6500....

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ ε τι να κανω θελω να παρω κατι καλο να κρατησει καιρο και να μην εχω και προβληματα :P

http://www.e-shop.gr/western-digital-80gb-wd800jd-7200rpm-sata-p-PER.303763 τον εχω σσπιτι ολοκαινουργιο . Ενα σιτε τον εχει 40 . Γιατι τοσο ακριβος για 80 gb ?

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχ ε τι να κανω θελω να παρω κατι καλο να κρατησει καιρο και να μην εχω και προβληματα :P

http://www.e-shop.gr/western-digital-80gb-wd800jd-7200rpm-sata-p-PER.303763 τον εχω σσπιτι ολοκαινουργιο . Ενα σιτε τον εχει 40 . Γιατι τοσο ακριβος για 80 gb ?

κοιτα αν συνεχισεις με ερωτησεις σαν και αυτη ...και γενικοτερα να μπερδευεις και τους αλλους με αοριστιες και αλλαγες τοτε θα θεωρησουν οτι οντως τρολαρεις και δε σου απαντανε καν...

σκεψου καλα τι θες και αν οντως θες να φιαξεις ενα συστημα κλπ και εχεις καποια σοβαρη απορια καντην ...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...