drmanakias Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Χαιρετήσματα σε όλο το Foum . Έχετε να προτείνετε κανένα καλό ανδρικό κωμμωτήριο στην περιοχή της καλλιθέας , ή εστω σε ολόκληρη την Αθήνα αν αξίζει ?!?! .. Καποιο απο το οποίο να έχετε προσωπικές εμπειρίες ...Όχι τα swag και τα barbershop ΚΑΝΟΝΙΚΟ .. Έχω δοκιμάσει 2-3 αλλα απο το κακό στο χειρότερο :/
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 δν ξερω αν ειναι καλο κομωτηριο αλλα διπλα στο planet εχει ενα μεγαλο με καλες τιμες παντα κοσμο βλεπω να εχει.
Getta Robo Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Για ανδρικο κουρεμα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον Κωνσταντινο, ειναι διπλα απο τα εβερεστ.
drmanakias Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα Έβερεστ στην Σιβιτανιδου ? Αυτό δίπλα στα πλανετ μήπως λέγετε Τέλης Κικερης ? ( Γιατί αν λέμε το ίδιο ,έχω πάει και δεν έμεινα ευχαριστημενος)
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα αλλά είναι ακριβώς δίπλα στην είσοδο του planet.δν έχω πάει ν κουρευτω αλλά σκέφτηκα αφού έχει τόσο κόσμο κάτι θ κάνει καλά
drmanakias Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Χαχα Καλά τα λες ,θα το εξερευνησω ,ευχαριστώ πολύ !!
Getta Robo Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αυτον εδω λεω: https://www.facebook.com/HPSbykwnstantinos/?fref=ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα