Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις παταω το κουμπι να ανοιξει δεν ανοιγει και προσεξα πως δεν κανει το χαρακτιριστηκο μπιπ μολις ανοιγε

Επισκέπτης
Δημοσ.

πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες...

Αναλυτικά το pc σου απο τι αποτελείται.

Δούλευε κανονικά προηγουμένως;

Εκτός του μπιπ το ακούς να δουλεύει;

Δημοσ.

μολις παταω το κουμπι να ανοιξει δεν ανοιγει και προσεξα πως δεν κανει το χαρακτιριστηκο μπιπ μολις ανοιγε

περισσοτερες πληροφοριες θα ηταν χρησιμες..

σιγουρεψου οτι ολα τα πραγματα σου εχουν κουμπωσει σωστα πανω...βγαλτα και ξαναβαλτα αν χρειαστει...καρτα γραφικων,,

ρευματα απο σκληρους..και ραμ...

• Like 1
Δημοσ.

πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες...

Αναλυτικά το pc σου απο τι αποτελείται.

Δούλευε κανονικά προηγουμένως;

Εκτός του μπιπ το ακούς να δουλεύει;

πριν δουλευε κανονικα ανοιγουν τα fan και τα λαμπακια ολα,εχει μητρικη p5kpl-am se δεν ξερω τπτ αλλο δεν ειναι δικος μου

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έλεγξε για αρχή τα καλώδια που σου είπε. Μετά βγάλε και ξαναβάλε τις ram (εκτός ρεύματος η αλλαγή)

Άν δεν δεις φως,κάνε ένα clear cmos.

Άν συνεχίζει βγάλε τους δίσκους τα πάντα όλα και δες άν ανοίγει.

Την μεγαλύτερη πιθανότητα την δίνω στο τροφοδοτικό αλλα δοκίμασε τα παραπάνω.

Έχει κάρτα γραφικών ή ενσωματωμένα; Άν έγραφες τα χαρακτηριστικά θα σε βοηθούσαμε περισσότερο.

Δημοσ.

Έλεγξε για αρχή τα καλώδια που σου είπε. Μετά βγάλε και ξαναβάλε τις ram (εκτός ρεύματος η αλλαγή)

Άν δεν δεις φως,κάνε ένα clear cmos.

Άν συνεχίζει βγάλε τους δίσκους τα πάντα όλα και δες άν ανοίγει.

Την μεγαλύτερη πιθανότητα την δίνω στο τροφοδοτικό αλλα δοκίμασε τα παραπάνω.

Έχει κάρτα γραφικών ή ενσωματωμένα; Άν έγραφες τα χαρακτηριστικά θα σε βοηθούσαμε περισσότερο.

οχι δεν εχει καρτα ευχαριστω

Δημοσ.
Ξεκινάμε από τα βασικά. Τον πείραξες καθόλου εσύ ? Πηγες να κανεις κανένα καθαρισμό ψύξη ? Έχει στουπώσει από την σκόνη που ο επεξεργαστής δεν βλέπετε ? 

-Βγάλε ram και βάλτο μπροστά. Δες εάν δίνει bip code.

-Αν συνεχίσει και δεν κάνει τίποτα βγάλε cpu καθάρισε τον, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και το slot στην mob και ξανά κούμπωσε τα όλα πάνω.

-Εάν ακόμα τίποτα βγάλε τα όλα στον αέρα μπορεί να σου βραχυκυκλώνει κάτι μέσα στο κουτί σου (οποτε πάμε σε ένα καλο καθαρισμό πλακέτας και όλων των παρελκομένων)

-Όταν βγάλεις την mob (εάν δεν έχει ανάψει μέχρι τώρα) κοίτα προσεκτικά μήπως έχει μαζέψει πουθενά υγρασία η κάποιο πυκνοτακι τα έχει τινάξει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον.Το θεμα ειναι απλο.Το πιθανοτερο ετσι οπως μας το περιγραφεις ειναι να εχει καει η μητρικη.

Επεξ/σία από Νυσταγμένος
  • Like 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να μην εχει ανοιχθει ποτε ουτε για ξεσκονισμα απ΄ο,τι καταλαβαινω..Ειναι μηχανημα 10ετιας κτλ κτλ κτλ..Πλεον δεν ηξερε τι να πρωτοκαει πιστευω..Τα πονταρω κι εγω ολα στην μητρικη και τα ρεστα μου στις μνημες..Α ειναι και η καρτα γραφικων!Το ρολοΪ μου εκει..

Επισκέπτης
Δημοσ.

ευχαριστω δουλεψεεεεε

Τι ήτανε τελικα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...