Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Πηρα και εγω λοιπον το 1ο Gaming PC μου. Χρονια κονσολας, ειπα να μεταπηδησω στο "αντιπαλο" στρατοπεδο. :P

Και ξεκινησαν τα προβληματα...

Επειδη η M/B που πηρα δεν εχει εξοδο οπτικης ινας αγορασα μια USB καρτα ηχου Sandberg με C-Media Chipset. Την συνδεσα λοιπον στα Z5500 μου.

Σε ταινιες, μουσικη, κλπ τα DTS, DD, AC3, κλπ δουλευουν οπως πρεπει. KODI, κλπ οκ. Στο Control Panel ειναι τσεκαρισμενα DTS,  κλπ. Ειμαι με Windows 10 Pro.

Ελα ομως που σε ολα τα παιχνιδια εχω μονο Stereo ηχο. Δεν μπορω να καταφερω με τιποτα να βγαλει 5.1 στα Games με οπτικη ινα.

Υπαρχει καμια ρυθμιση που να μου διαφευγει? Δεν θελω να βαλω 3 jack καλωδια ρε γαμωτο μονο και μονο για να εχω Surround Sound στα παιχνιδια και να χασω το DTS.

3 ημερες το εχω το PC και ηδη νοσταλγω τις κονσολες... :(

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

για να παρεις 5.1 στα games πρεπει να τα συνδεσεις με τα βυσματα (αυτα τα χρωματιστα) αναλογα στην μητρικη σου , οποτε games θα ακους απο εκει και movies κλπ απο το οπτικο (ετσι τα δουλευω και εγω χρονια τωρα)

Δημοσ.

για να παρεις 5.1 στα games πρεπει να τα συνδεσεις με τα βυσματα (αυτα τα χρωματιστα) αναλογα στην μητρικη σου , οποτε games θα ακους απο εκει και movies κλπ απο το οπτικο (ετσι τα δουλευω και εγω χρονια τωρα)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι το ξέρω για τα 3 jack. Έτσι το δουλευα και παλαιότερα.

Αλλά εν έτη 2016 δεν υπάρχει τρόπος να αξιοποιούνται τα 5.1 ηχεία μέσω οπτικής; Κάποιος wrapper η κάποια ρύθμιση;

Εκεί να πηγαίνεις στον mixer και να αλλάζει playback devices αναλόγως του τι θέλεις να ακούσει; Ξεφτιλα ρε γαμωτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...