volos27 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 οχι οχι η κατσαριδα δεν κανει για σουπα γινετε ανοστη, προτεινω γεμιστες κατσαριδες με πουρε καμπιας
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ο volos μου εχει κανει το στομαχι κωλο.. (η ριμα της βραδιας) 1
mylo Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θες να πεις πως δε σαρεσει ο πουρές κάμπιας; Ιδιότροπη σε κόβω 2
volos27 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 στο snowpiercer τρωγανε μπαρες πρωτεινης απο αλεσμενα εντομα
g_alkis Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ναι γειά σας θα ήθελα μια πίτσα γίγας με ακρίδες και διπλή στρώση κατσαρίδας 3
astrosunnefo Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν είπατε, όμως, το κατάλληλο αλκοολούχο συνοδευτικό για τέτοιες γεύσεις. Επίσης, μετά από τέτοιο γαστρονομικό απαύγασμα επιβάλλεται επιδόρπιο. Τι προτείνουν οι γευσιγνώστες τής παρέας;
george_gr1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν είπατε, όμως, το κατάλληλο αλκοολούχο συνοδευτικό για τέτοιες γεύσεις. Επίσης, μετά από τέτοιο γαστρονομικό απαύγασμα επιβάλλεται επιδόρπιο. Τι προτείνουν οι γευσιγνώστες τής παρέας;κολοφωτιες με μελι και συνοδευτικο κοκα κολα γιατι παει με ολα. 2
sndev Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 http://www.npr.org/sections/thesalt/2014/06/05/318573980/at-pestaurant-grasshopper-burgers-win-over-eaters-who-say-yuck
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες ασιατικές χώρες κ όχι μόνο υπάρχει κόσμος που καταναλώνει έντομα. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει παρα μόνο μια φορά κατα λάθος που κατάπια μια μύγα αλλα έβηξα και βγήκε. Σήμερα όπως έτρωγα είδα στο πιάτο μου ένα μυρμήγκι, το είδα να πέφτει απ τα μαλλιά μου , πρέπει να ανέβηκε όταν πήγα στον κήπο να ποτίσω τις κότες. Δεν το έφαγα, το πήρα με ένα χαρτί και το άφησα ελεύθερο σε μια γλάστρα να φάει τα φυτά της μάνας μου. Η ερώτηση μου και απορία είναι πόση πρωτεΐνη μπορεί να έχει ένα μυρμήγκι ? δεν βρίσκω κάτι με googlάρισμα , κάποιοι λένε 1000 ants = 10-11g protein αλλα δεν είμαι σίγουρος. Πως μου ήρθε η απορία? είμαι σχεδόν 100% σίγουρος πως το κρέας τους είναι άπαχο αφού είναι αδύνατα! Τι ισχύει με τα έντομα ? είναι εφικτό να τα καταναλώνουμε χωρίς προβλήματα υγείας ή υπάρχουν κίνδυνοι ? ξέρω λίγο συχαμένες οι απορίες μου αλλα μη μου πείτε οτι ποτέ δεν αναρωτηθήκατε Δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ για τα παραπάνω, τα έντομα δεν φέρουν κρέας αλλά κάτι άλλο που δεν ξέρω πως να το ονομάσω. Να έχει 10-11gr πρωτεΐνης το μυρμήγκι αποκλείται γιατί τότε θα έπρεπε να είχε το έντομο να είχε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που ξέρουμε.
volos27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν είπατε, όμως, το κατάλληλο αλκοολούχο συνοδευτικό για τέτοιες γεύσεις. Επίσης, μετά από τέτοιο γαστρονομικό απαύγασμα επιβάλλεται επιδόρπιο. Τι προτείνουν οι γευσιγνώστες τής παρέας; το ποτο υπαρχει κ ειναι αληθινο,τεκιλα με το σκουληκι επιδορπιο ,παγωμενα εντοσθια λιβελουλας κ καραμελωμενες δαγκανες μαυρου σκορπιου κ ψητα κεφαλια σαλιγκαριων ειναι καλα αλλα χρειαζεται υπομονη στο καθαρισμα γιατι εχουν 32000 δοντια 2
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ξερω μονο ενα εστιατοριο που εχει, αλλα τις τηγανιζουν και δεν τρωω τηγανιτα. Ποιο?
Vapir Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 αν σας πω οτι μου άνοιξε η όρεξη τώρα με αυτά που διαβάζω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα