Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 15 Μαΐου 2016 από Επισκέπτης
volos27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 επιτηδες το κανεις?ανοιγεις κατι θεματα που ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν τσακωμοι
lepaterious Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Γκούγκλαρε για το τσιπάκι, κάρτα του πολίτη κτλ! Εκεί θα πεθάνεις στα γέλια! 1
HALF EVIL Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Περίμενα κάτι παραπάνω από τους απόγονους του Αριστοτέλη... Το ξερω, η ηλιθιοτητα δεν γνωριζει συνορα... απλα το νημα το εκανα μονο για την Ελλαδα. Είμαστε απόγονοι του Ιμπραήμ Πασά και του Αλή Πασά. 1
Laurelien Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 επιτηδες το κανεις?ανοιγεις κατι θεματα που ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν τσακωμοι Ναι λες και το θεμα φταιει για τους τσακωμους, ειδαμε και σε αλλα ποσο εγκαρδια μιλανε Αυτοι που δεν ξερουν να κανουν διαλογο φταινε και που θιγονται απο νηματα λες και τους βριζουμε το σοι.
volos27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ρατσιστες ,ανωμαλοι,φανατικοι,ψυχοπαθεις,υπαρχουν παντου σε ολο τον κοσμο
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αν με τους "κσενους" εννοεις τους ταλιμπαν τοτε συμφωνω. Αυτη η συγκριση δεν το κανει να φαινεται καλυτερο αν σκεφτεις οτι εμεις ειμαστε Ευρωπαϊκη χωρα και οι περισσοτεροι απο αυτους τους ποστερς ειναι νεοι (επειδη απ'ο,τι ειδα ειναι απο ομαδες απο σχολες πολλα απο τα posts). ναι ειδαμε και τους ευρωπαιους ασε μην ανοιξω το θεμα γιατι θα πεσει μπαν, ρατσιστες και φασιστες (δεν βαζω σκατομυαλοι γιατι ειναι πλεονασμος ) παντου υπαρχουν. 1
slvsnt Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Απλά όποτε απορείτε γιατί είναι έτσι η Ελλάδα και γιατί δεν θα πάει μπροστά, σκεφτείτε ότι είναι επειδή υπάρχουν τέτοια αμόρφωτα και κλειστόμυαλα ζωντόβολα. πόσες φορές θα ακούσω αυτή τη φράση..... όπως γράφτηκε και παραπάνω, αυτά συμβαίνουν παντού και δεν είναι προνόμιο μόνο της ελλάδας. αν ψάξουμε στο νετ θα βρούμε χιλιάδες χαζούς σε άλλες χωρές. έχουμε πολλά στραβά οκ, αλλά έλεος με μερικούς που μόλις βρίσκουν ενα στραβό αμέσως να το παρουσιάσουν σαν "προνόμιο" της χώρας μας. μας θάβουν οι άλλοι (και με το δίκιο τους πολλές φορές) και θάβουμε κι εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας σε φάση.... χαχα τι μαλάκες που είμαστε οι έλληνες. κατάλαβες τώρα γιατί δε πάμε μπροστά; Υ.Γ από τα πλέον ηλίθια θέματα που έχουν ανοιχτεί. 8
Laurelien Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ναι ειδαμε και τους ευρωπαιους ασε μην ανοιξω το θεμα γιατι θα πεσει μπαν, ρατσιστες και φασιστες (δεν βαζω σκατομυαλοι γιατι ειναι πλεονασμος ) παντου υπαρχουν. Οκ αν μας συγκρινεις με τους Βαλκανιους ή ανατολικους Ευρωπαιους θα βρεις κοινα σ'αυτα τα χαρακτηριστικα. Αλλα σε καμια περιπτωση οι δυτικοι Ευρωπαιοι να ειναι απαιδευτοι σαν τους Ελληνες. πόσες φορές θα ακούσω αυτή τη φράση..... όπως γράφτηκε και παραπάνω, αυτά συμβαίνουν παντού και δεν είναι προνόμιο μόνο της ελλάδας. αν ψάξουμε στο νετ θα βρούμε χιλιάδες χαζούς σε άλλες χωρές. έχουμε πολλά στραβά οκ, αλλά έλεος με μερικούς που μόλις βρίσκουν ενα στραβό αμέσως να το παρουσιάσουν σαν "προνόμιο" της χώρας μας. μας θάβουν οι άλλοι (και με το δίκιο τους πολλές φορές) και θάβουμε κι εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας σε φάση.... χαχα τι μαλάκες που είμαστε οι έλληνες. κατάλαβες τώρα γιατί δε πάμε μπροστά; Υ.Γ από τα πλέον ηλίθια θέματα που έχουν ανοιχτεί. Κι αλλος ζοριστηκε! Ειμαι σιγουρη οτι το να επισημαινεις τα ανησυχητικα επιπεδα μισογυνισμου, ρατσισμου, δεισιδαιμονιας κι αμορφωσιας δεν συμβαλλει στο οτι δεν παει μπροστα η χωρα. Αν ειχες λιγο κριτικη σκεψη θα καταλαβαινες οτι δεν ξεκινησα να κανω συγκριση με αλλους λαους οπως ξεκινησαν οι αλλοι, θελω να επικεντρωυω μονο στην Ελλαδα (ξερω οτι παντου θα βρεις ηλιθιους). Επισης, αφου το πας στη συγκριση θα καταλαβαινες οτι αν κοιταξεις με ποιους λαους εχουμε κοινα αυτα τα χαρακτηριστικα, δειχνει ποσο πισω ειμαστε.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Επίσης το ίδιο κακό για εμένα είναι όταν πέφτεις θύμα των τρολλάδων που γράφουν την κάθε παρλαπίπα τους στα social media για να προκαλέσουν σούσουρο. Το 70% μην πω όλα από τα παραπάνω τρολάρουν. Edit: Και επίσης, δεν υπήρχε Ελλάδα το 1350. 3
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Οκ αν μας συγκρινεις με τους Βαλκανιους ή ανατολικους Ευρωπαιους θα βρεις κοινα σ'αυτα τα χαρακτηριστικα. Αλλα σε καμια περιπτωση οι δυτικοι Ευρωπαιοι να ειναι απαιδευτοι σαν τους Ελληνες. καλα μπες να δεις τι γινεται σε 9gag και youtube και μετα μου ξαναλες , εμετος και αναγουλα 4
Laurelien Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Επίσης το ίδιο κακό για εμένα είναι όταν πέφτεις θύμα των τρολλάδων που γράφουν την κάθε παρλαπίπα τους στα social media για να προκαλέσουν σούσουρο. Το 70% μην πω όλα από τα παραπάνω τρολάρουν. Κι εγω ετσι θελω καταβαθος να πιστεψω αλλα δυστυχως δεν ειναι. Μην θεωρεις οτι δεν υπαρχουν τετοια ατομα επειδη εσυ ο ιδιος ή ο κυκλος δεν εισαι τετοιος.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κι εγω ετσι θελω καταβαθος να πιστεψω αλλα δυστυχως δεν ειναι. Μην θεωρεις οτι δεν υπαρχουν τετοια ατομα επειδη εσυ ο ιδιος ή ο κυκλος δεν εισαι τετοιος. Βασικά, ακόμα και αν είμαι τέτοιος σε κάποια θέματα, δεν θα μπω να γράψω τι σκέφτομαι ούτε να κράξω από το διαδίκτυο γιατί είναι ανούσιο, ο καθένας έχει τις απόψεις και την νοοτροπία του. Τέτοια άτομα σαφώς και υπάρχουν στην κοινωνία, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς που τα γράφουν το κάνουν για να τρολλάρουν. Εγώ από κάτι τέτοια που τα στέλνουν ορισμένοι κοινοποίηση για να τα βλέπουμε άρχισα να μπλοκάρω τις δημοσιεύσεις ορισμένων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν είναι μόνο η Ελλάδα, χαλάρωσε. Ο μισός πλανήτης Έτσι είναι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις