Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα δεν θα το αγορασω γτ θεωρω κοροιδια να δωδω ενα 50αρικο μαζι με μεταφορικα ενω στην υπολοιπη ευρωπη το πληρωνουν 35 ευρο!Θα μεινω με αυτο που εχω προς το παρων κ αν πεσει η τιμη του θα το παρω!Τελικα τεο20νετ  το αγορασες?

Αυτο που εχει 35 ευρω,εχει μεγαλη διαφορα? (Κ30 )

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-shark-zone-k30-gaming-us-black-p-PER.804641

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-shark-zone-k30-gaming-us-black-p-PER.804641

Αυτο εχει μονο λευκο φωτισμο κ τελειως αλλο στυλ εννοειται ενω το αλλο (κ20) εχει 3 χρωματα για φωτισμο συν οτι μοιαζει σαν μηχανικο!

Δημοσ.

Αυτο εχει μονο λευκο φωτισμο κ τελειως αλλο στυλ εννοειται ενω το αλλο (κ20) εχει 3 χρωματα για φωτισμο συν οτι μοιαζει σαν μηχανικο!

Ελεγα μηπως απο καθαρα χρηστικη αποψη δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα.

Δημοσ.

Ελεγα μηπως απο καθαρα χρηστικη αποψη δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα.

Ναι οκ αν δεν τα δεις απο κοντα να τα δουλεψεις λιγο δεν μπορεις να σαι σιγουρος αλλα λογικα μιας κ ειναι μεμβρανης συν τα βιντεακια που βλεπουμε στο youtube τα ιδια φαινονται!

Δημοσ.

Τελικα δεν θα το αγορασω γτ θεωρω κοροιδια να δωδω ενα 50αρικο μαζι με μεταφορικα ενω στην υπολοιπη ευρωπη το πληρωνουν 35 ευρο!Θα μεινω με αυτο που εχω προς το παρων κ αν πεσει η τιμη του θα το παρω!Τελικα τεο20νετ το αγορασες?

Όχι δεν το πήρα ακόμη ούτε εγώ. Γενικά όμως στην Ελλάδα είσαι. Όχι ότι έχεις άδικο άλλα μ' αυτό το σκεπτικό κανονικά δεν θα πρέπει να αγοράσεις τίποτα. :)

Κάποια στιγμή που θα βρω ευκαιρία θα το πάρω (περιμένω γιατί θέλω να το συνδυάσω και με άλλα περιφερειακά) και θα γράψω εντυπώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω μαζι με το Drakonia Mouse .Εχω δει πολυ καλες κριτικες παντως !

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αυτό το πληκτρολόγιο και είμαι υπερευχαριστημένος.

Παρόλο που είναι πληκτρολόγιο μεμβράνης μοιάζει αρκετά με μηχανικό ακόμα και στα κλικ του.

Το μόνο αρνητικό είναι οτι έχει μόνο λευκό φωτισμό ωραίο μεν αλλά μετά απο κάποια στιγμή το βαριέσαι.

Όσο για drakonia mouse έχω πει τις απόψεις μου σαν κάτοχος σε άλλα θέματα.

• Like 2
Δημοσ.

Παρόλο που είναι πληκτρολόγιο μεμβράνης μοιάζει αρκετά με μηχανικό ακόμα και στα κλικ του.

Ισχυει αυτο και στο δικο μου το Skiller. Παρολο οτι ειναι πολυ φτηνο, εχει τρομερη αισθηση.

• Like 2
Δημοσ.

sharkoon zone εχω ενα ποντικι το πηρα μαζι με μεταφορικα περιπου 22 ευρω και μου εκανε εντυπωση ποσο πλουσιο ειναι σε χαρακτηριστικα εχει τα παντα βαριδια 7 πληκτρα omron swetses επιχρυσο βυσμα σε γενικες γραμμες πληρεστατο και τιμια αγορα

θα επαιρνα σιγουρα και αλλα απο αυτη τη σειρα

Δημοσ.

Έχω το Skiller και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι ελαφρά διαφορετικό όσο αφορά το μέγεθος πλήκτρων από το προηγούμενο (τα πλήκτρα στο Skiller είναι λίγο μικρότερα), αλλά έχει καλή αίσθηση και στην πληκτρολόγηση και στα παιχνίδια.

Επίσης θυμάμαι τα παλιά μηχανικά και όταν "αντικαταστάθηκαν" με τα μεμβράνης, θεωρούσαμε οτι είναι καλύτερο και από σεξ ένα πράμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...