jason97 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αμα γινεται να μοιραζομαστε στο ιντερνετ με τα αλλο κινητο που θα εχει mb και εγω δεν εχω κατι σαν στυλ ρουτερ ετσι εχω ακουσει να το λενε τη ρυθμισεις θελει?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ανοίγεις τα δεδομένα και ενεργοποιεις το σημείο πρόσβασης στο κινητό που έχεις mb, πας τώρα στο κινητό που δεν έχεις και συνδέεται στο πρώτο με wifi
konsoulito Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Στις Android συσκευές, όταν μία συσκευή συνδέεται στο ίντερνετ μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και όχι μέσω WiFi, μπορεί να κάνει κοινή χρήση του δικτύου και να χρησιμοποιηθεί ως router, για να συνδεθούν άλλες συσκευές μέσω WiFi σε αυτή και να «τρώνε» από τα δεδομένα της πρώτης. Στη δική μου συσκευή (HTC One Mini) η ρύθμιση λέγεται «Φορητό Wi-Fi hotspot» και όταν την ενεργοποιώ θέτω ένα όνομα για το WiFi δίκτυο και έναν κωδικό πρόσβασης, με τα οποία συνδέονται στη συσκευή μου άλλες συσκευές και μοιραζόμαστε τα δικά μου δεδομένα mb.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Σε μοτορολα μοτο g και samsoung galaxy Για Galaxy εδώ είσαι και η διαδικασία είναι παρόμοια για το Motorola. http://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00032109/232276/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα