Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μιας κ μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με την φώτο του zio για να με λινκάρει κάποιος να δούμε πόσο μωρό είναι. 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τον groot κανείς ρε παλιόπαιδα; /s Εγώ θα τον έβαζα με αστερίσκο, γιατί στις καλές του βοηθάει και έχει και χιούμορ!
alxlightning Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εγω νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω αβαταρι δεν εχω υπαρξει μελαχροινος για πανω απο εναν χρονο :SΛετε να γεννησει κυμα αντιπαθειας αυτη η αλλαγη? φοβαμαι για την ιντερνεταποδοχη μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Επειδή έχετε μπλέξει τα μπούτια σας... υπάρχει ξεχωριστό topic με φωτογραφίες κλπ. Το λέω απο τώρα γιατί μετά θα κλειδωθεί και δεν θα προλάβετε να το δείτε... 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 πάντως εγώ δεν τον είχα προσέξει καν μέχρι σήμερα.Θυμάμαι μόνο κάτι κουλά που έγραφε για τις υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια στο νήμα μου κ τον είχα για κλασική μετριότητα.Ας μου τον δείξει κάποιος με πμ βαριέμαι να ψάχνω τώρα στο τοπικ με τις φώτο. 1
alxlightning Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μα το θεμα δεν ειναι η φωτογραφια per se αλλα το οτι τεθηκε ως κριτηριο συμπαθειας το σταθερο αβαταρδεν καταλαβαινω γιατι να γινει αυτη τη στιγμη επιδειξη δυναμης διαχειρισης
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ναι ρε μόντες μη το κλειδώνεται,αν είναι κ μωρό να τον ψήσουμε εγώ κ ο alx για κανα γκέι μπερδεματάκι. 1
alxlightning Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 θα καθομουν σε τοξοβολο καθαρα για το πολιτικο πρεστιζ. Η Αννα Νικολ Σμιθ ειναι ξεκαθαρα το spirit animal μου. ολοι ξερουμε πως κατεληξε κι αυτη η δυσμοιρη βεβαια
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τον βρήκα ρε σεις.Νταξ με ξέρετε πως αν γουστάρω κάποιον από εμφάνιση τρώει κομπλιμέντο στο φτερό αλλά ρε zio οκ δεν είσαι το στυλ μου. Κλειδώστε το τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις