Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μας συγκίνησες  :P

οι mods θεωρουνται συμφορουμιτες?

Νομίζω ναι, αφού συμμετέχουν κι αυτοί στο φόρουμ. Απλά με άλλο τίτλο.

• Like 1
Δημοσ.

Zio είδες τι κάνει μια φώτο στο κατάλληλο θρεντ ε; Αμέσως αλλάζουν όλοι γνώμη για σένα. Μου έχει τύχει και μένα σε άλλο φόρουμ.

Επίσης με στεναχωρείτε που δεν λέτε εμένα. Έχε χάρη που έκλεισε το off-topic.

• Like 1
Δημοσ.

Zio είδες τι κάνει μια φώτο στο κατάλληλο θρεντ ε; Αμέσως αλλάζουν όλοι γνώμη για σένα. Μου έχει τύχει και μένα σε άλλο φόρουμ.

Εγώ ακόμα προσθέτω, ως το πρωί μπορώ να γράφω αλλά πρέπει και να κοιμηθώ! Σε είχα ξεχάσει, σε πρόσθεσα :)

Δημοσ.

επειδή το άλλο θέμα (ποιον συμφορουμιτη σας αντιπαθειτε) κλειδώθηκε (προσβλήθηκε κανείς μήπως;)

θα απαντουσα "όλους τους διαχειριστές που κλειδωνουν θέματα και μπαναρουν χρήστες απλά επειδή μπορούν και όχι επειδή το αξίζουν" κατάχρηση εξουσίας δηλαδή...

τώρα,γι'αυτο το θέμα λέω πως τους συμπαθω όλους αλλά περισσότερο αυτούς που συζητάνε τα θέματα αντί να τρολαρουν/ειρωνευονται/σνομπαρουν να απαντήσουν και απλά ανεβάζουν βίντεο ή memes φωτογραφίες.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ ακόμα προσθέτω, ως το πρωί μπορώ να γράφω αλλά πρέπει και να κοιμηθώ! 

Έτσι όπως πας θα ξεπεράσεις και τον opera που έδωσε αγάπη σε όλο το ινσόμνια :ρ

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη τον zio τον συμπαθουμε επειδη ειναι ωραιος?εγω τον θεωρω κακασχημο

αν ηταν να συμπαθουμε τους ανθρωπους απο την εμφανιση θα συμπαθουσαμε ολοι κ τον αγαπη μονο

• Like 1
Δημοσ.

ε ενταξει μην τον αγιοποιησουμε κιολας

υπαρχει μια ταινια με τον αλεν ντελον  που λεγεται ο δολοφονος με το αγγελικο προσωπο

μ αρεσουν κ τα θεματα της  laurelien που εχει ολη την καλη διαθεση για σοβαρη κουβεντα πανω σε πολυ σοβαρα θεματα,αλλα γινεται πολεμος  ,πεφτουν κορμια μεσα 

Εισαι ο μονος που το εχει συνειδητοποιησει... 

tumblr_inline_o47h57eXWm1s22cpf_500.gif

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...