NinjaMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Vapir και ddevil, εχουν πολλες εμπειριες και οι 2 και μπορεις να κανεις καλη κουβεντα μαζι τους αμα εμεναν στο νησι μου θα τους συναντουσα. Sheogorath, radiohead, spirosz68 και κατι αλλα ιερα τερατα που σε βοηθανε να στησεις οσο το δυνατον καλυτερο pc χαιρουν μεγαλου σεβασμου απο καθε νεοπα στον χωρο της τεχνολογιας. Βασικα πιστευω οτι ειναι ανωτερες, πνευματικες οντοτητες που εχουν σταλει στον κοσμο για να μας βοηθησουν να παμε στο επομενο επιπεδο, οποιο και αν ειναι αυτο. 4
alexandro7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 τον zio επειδη συμμετέχει σε ολα τα πόστο κ απαντάει με σοβαρότητα !
NinjaMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 απο που εχουν ερθει? Απ'τον Παραδεισο! Ειμαι χριστιανος ορθοδοξος με ταση να ψαχνω και να ερευνω αλλες θρησκειες/συνηθειες/εμπειριες διαφορετικων ατομων. Παρ'οτι χριστιανος επιδιωκω να αλλαζω σχεση καθε 6 μηνες-με 1 χρονο για να ανανεωνομαι και αποφευγω τις λεκτικες διαμαχες με αθεους/ασχετους. Οποιος ειχε ποτε στην ζωη του μεταφυσικες εμπειριες και ανυσηχιες θα καταλαβει τι εννοω.
mary Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αρκετούς. Βασικά όλα τα παιδιά που γνώρισα στις συναντήσεις ήταν και είναι πολύ καλά παιδιά. Όλους τους συμπάθησα και έχω αδυναμία σε 2-3 που δεν θέλω όμως να ξεχωρίσω. Εκτός από τους θεσσαλονικεις που γνώρισα, έχω ξεχωρίσει και θα ήθελα να γνωρίσω nenya, gatokoritso, anonymh, και ζιο (περίμενα μνμ για το κονε με την αδερφή μου - 1,85' 68 κιλά - αλλά δεν ψηθηκες μάλλον) 2
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Συμπληρώνω μερικούς στα πεταχτά, μέχρι να μου έρθουν κι άλλοι! kfyros, backpacker, jenny, totem, stavi, iris, dgkal, lauralien, lanike, crom, theoritikos, alx (αν και διαφωνώ με κάποιες απόψεις του και κάποιες φορές είναι προκλητικός, νομίζω πως είναι ειλικρινής), irene, Μιχάλιεςς, ADHD...είστε πάρα πολλοί σοβαρά! Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από zio10 1
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 σε λιγο θα λες ονοματα κ απο αλλα φορουμ Είναι το μόνο φόρουμ που συμμετέχω πλέον! 1
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 σε διωξανε απο τ αλλα? Ban δια βίου! Zio είδες τι κάνει μια φώτο στο κατάλληλο θρεντ ε; Αμέσως αλλάζουν όλοι γνώμη για σένα. Μου έχει τύχει και μένα σε άλλο φόρουμ. Επίσης με στεναχωρείτε που δεν λέτε εμένα. Έχε χάρη που έκλεισε το off-topic. Τι γνώμη είχατε πριν τη φωτογραφία δηλαδή; 1
volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 προσωπικα κ πριν κ μετα την ιδια γνωμη ειχα μην ρωτησεις δεν θες να την πω 2
DDevil Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 τον zio επειδη συμμετέχει σε ολα τα πόστο κ απαντάει με σοβαρότητα ! Ειναι και αυτο μια ικανοτητα .... να απαντας σε ολα τα ποστ με σοβαροτητα 1
theoritikos Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μήπως να μετονομαστεί το thread σε πόσο πολύ συμπαθείτε τον zio? 2
bluesattack Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ειναι και αυτο μια ικανοτητα .... να απαντας σε ολα τα ποστ με σοβαροτητα Μονο ικανοτητα ? Υπερδυναμη θα την ονομαζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις