Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Eχοντας γνωρισει irl αρκετα ατομα απο το forum, εχω να πω πως τους συμπαθησα ολους.

Απο οσους δεν εχω γνωρισει ωστοσο, συμπαθω ιδιαιτερα τη Demetra_, τον Deesnider, τον Τριλοβιτη και τον Nikoc. Kαι τον Ζιο σαφως.

Παντως δεν αντιπαθω κανεναν, οσους δε συμπαθω I nothing them :P

• Like 6
Δημοσ.

Eχοντας γνωρισει irl αρκετα ατομα απο το forum, εχω να πω πως τους συμπαθησα ολους.

Μέσα στη καρδιά σου μας έβαλες... Στην κουζίνα σου όμως δεν μας έβαλες στην εθνικ βραδιά. Φύγε σε παρακαλώ.

• Like 4
Δημοσ.

Καααλό παιδί  ο  zio , αλλά αυτά τα μπουζούκια που ακούει  :P

@ g_alkis σε πάω γιατί είσαι συνήθως κακός  :P  και Λίβερπουλ. 

Δεν προσπαθώ καν. Πάμε να το σηκώσουμε την Τετάρτη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μέσα στη καρδιά σου μας έβαλες... Στην κουζίνα σου όμως δεν μας έβαλες στην εθνικ βραδιά. Φύγε σε παρακαλώ.

Χαχαχα πάταξον μέν ἄκουσον δέ. Δεν ημανε στη δικη μου κουζινα αλλιως εννοειται θα εσκαγα ινβιτασιον :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Και την Φραμπάλα! Που χάθηκε; Γενικά κάποιοι έχουν χαθεί τελευταία...μη χάνεστε ρε σεις!

Xstreamgamer αμοιβαία η συμπάθεια!

g_alkis, για το ωραίο (συνήθως :P ) χιούμορ!

Δημοσ.

unabomber, patrickdrd, jimmy007, chrisxxx, linkin ...

σιγουρα ξεχναω κανα 2..... αλλα on top of my head...

Δημοσ.

ανοιξα θεμα στο ινσομνια που ολοι συμφωνούμε

δεχομαι συγχαρητηρια για αυτην την παγκοσμια πρωτια

Δεν ξερω τι μεσον εχεις στο ινσομνια παντως.... Ειχε ανοιξει ενα ολοιδιο θεμα πριν κατι μηνες και κλειδωθηκε μεσα σε ωρες! Δεν θυμαμαι αν υπηρχε ο Lucifer τοτε..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι μεσον εχεις στο ινσομνια παντως.... Ειχε ανοιξει ενα ολοιδιο θεμα πριν κατι μηνες και κλειδωθηκε μεσα σε ωρες! Δεν θυμαμαι αν υπηρχε ο Lucifer τοτε..

Και εδω πεσαν τα οφφτοπικ ποστς και κλειδωσε σημερα το πρωι, αλλα, ω του θαυματος, λιγες ωρες μετα ξεκλειδωσε και παλι.... Ο Εωσφορος που κολλαει;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εδω πεσαν τα οφφτοπικ ποστς και κλειδωσε σημερα το πρωι, αλλα, ω του θαυματος, λιγες ωρες μετα ξεκλειδωσε και παλι.... Ο Εωσφορος που κολλαει;;;

Μήπως το μπερδεύεις με τα "μέλη που αντιπαθείτε" thread?
Δημοσ.

Απο οσους δεν εχω γνωρισει ωστοσο, συμπαθω ιδιαιτερα τη Demetra_, τον Deesnider, τον Τριλοβιτη και τον Nikoc. Kαι τον Ζιο σαφως.

Παντως δεν αντιπαθω κανεναν, οσους δε συμπαθω I nothing them :P

χιπις ντιτεκτιντ!

Δημοσ.

Όντως τώρα που το λες!

(Πιστεύω να θυμήθηκα να σε βάλω στη λίστα...:) ).

Δημοσ.

εχω μεσον το ζιο,παει στους μοντς κ συμφωνει διαφωνοντας οτι οντως διαφωνει  κ συμφωνει οτι διαφωνει,κ αφου διαφωνει, συμφωνει οτι διαφωνει με τα λεγομενα του ,στα οποια δεν συμφωνει αλλα ουτε κ διαφωνει,συμφωνει ομως οτι δεν συμφωνει κ διαφωνει οτι διαφωνει οποτε συμφωνει οτι διαφωνει διαφωνοντας οτι συμφωνει κ ξανα ανοιγουν το θεμα

Δημοσ.

Ενδεικτικά αναφέρω (αν και σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους - κάποιες) : Maus, Alex, defacer, vapir, trilobite, spect, anorymous, stelios, fotis, Μανώλης, Γιάννης Platano, paoki (o μόνος που έχω γνωρίσει από κοντά!), half evil, anwnymh, nenya, astrosynnefo, ddevil, glikos, volos, unabomber, tsili, sheograth, dimitrisop,benign,white cat, zeppos, valerie, alexv, evo, idomeneas, opera, iordanis, adi, l337, veteranos, βασιλης33, thresh, pablo hasan (αν και μου τη λέει συχνά! :P ), nickslick, phanispal, basketballfan, joshua, thanos, mclein, bluesattack, forgotten, nickarmy, hackerw, margarita, 4saken, παπι, tehallantin, haris216, britgreek, gon, mary, toxolover, liverpool, bedazzled, kirileman, deesnider, xpapias, praetorianos, anhlikos, patrick, apoll, monkey, viper, momotis και πολλοί ακόμα, είναι ατελείωτη η λίστα, αλήθεια! Πρέπει να επανέλθω αν και δύσκολα θα τους θυμηθώ όλους!

Έχω και μια συμπάθεια προς τους διαχειριστές (νυν και ε.α.) και ας μου σβήνουν καμιά φορά μηνύματα! :P Ίσως λίγο περισσότερο στον stormrain γιατί νομίζω ότι είναι ο λιγότερο αυστηρός. Όλοι όμως κάνουν πολύ καλή δουλειά και κρατάνε το φόρουμ σε ένα πολύ καλό επίπεδο!

Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια! :)

fixed the spelling error :P  (πολλοι το μπερδευουνε)

Εννοειται οτι ο Zio ειναι πολυ συμπαθης και περα απο τα ατομα που ανεφερε σε αυτο το post του, προσωπικα συμπαθω και παρα πολλα αλλα που μερικες φορες ακομη και απο ενα post που εκαναν,εμαθα κατι χρησιμο.

Γενικα εχω μαθει πολλα σε αυτο το site σε διαφορα θεματα οχι μονο τεχνολογικα.Δυσκολευομαι λιγο να συμπαθησω καποιους που δεν μπορουν να διαφωνησουν σε ενα θεμα με ευγενικο τροπο,οποτε δεν μπορω να πω ψεμματα, μερικοι μου γινονται κατα καιρους αντιπαθητικοι. Αλλα πολλες φορες τους κανω αργοτερα like οταν γραψουν κατι εξυπνο,σωστο η χρησιμο στο site,εξαλλου ολοι ειμαστε ανθρωποι,περναμε δυσκολες εποχες και μερικες φορες εχουμε κακες στιγμες.Σημασια εχει να τις ξεπερναμε και να βελτιωνομαστε οσο μπορουμε.

Απο τους mod,οσοι γραφουν αποψεις πιο συχνα,ειμαι ευχαριστημενος. Λιγο περισσοτερο ξεχωριζω χωρις σειρα προτεραιοτητας, τον ε.α. Luci, Paredwse, Ailouros (πολυ καλη δουλεια στο νημα των καρτων γραφικων και τρομερα υπομονετικος με καποιους)Stormrain (σεμνο,ευγενικο παιδι και gentleman)Poulinos(πολυ ενημερωτικος και με διαθεση για προσφορα στο φορουμ)Snoob, (ευγλωττος και δικαιος)τον Gio και φυσικα δινω συγχαρητηρια στον Hal9000 γιατι εφτιαξε το πιο πετυχημενο τεχνολογικο Ελληνικο site. Σιγουρα αδικω καποιους mod που ενω ειναι πολυ καλοι,δεν τυχαινει να διαβαζω συχνα τα νηματα τους.

Δεν μπορω ομως να μην εκφρασω και την στεναχωρια μου που ενω προσπαθησα να στρατολογησω μερικους παικτες στην κατηγορια για τα PC games για το φανταστικο Ρωσικο moba με τιτλο, Panzar ,δεν τα καταφερα και συνεχιζω να ειμαι ο μονος Ελληνας παικτης σε αυτο ,μαζι με μια κοπελα που λεγεται Μαρια,που ειναι παντρεμενη με ενα υπεροχο παιδι απο την Ρωσια,ψυχολογο. Τουλαχιστον μου κανει αναλυση ποτε,ποτε δωρεαν μεσω Skype. :devil:  )

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...