Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@benign

CPU: Intel® Core™ i5-4570

ωπα τι εχουμε?

:-D

Αδυναμια μεγαλη ο ΡΟΥ-ΠΟΥ-ΜΟΥ benign οπως και αρκετα ατομα κυριως απο το linux section.

Μεγαλη συμπαθεια στον Gi0.

Θυμασαι εποχες gdp? :-D Tο laptop με amd k6 s3 virge και debian stable? Περνανε τα χρονια Gi0, περνανε... :-(

• Like 1
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@benign

CPU: Intel® Core™ i5-4570

ωπα τι εχουμε?

:-D

Αδυναμια μου μεγαλη ο ΡΟΥ-ΠΟΥ-ΜΟΥ benign οπως και αρκετα ατομα κυριως απο το linux section.

Στον δρομο ειναι οι Zen  και τοτε θα φωτογραφηθεις οπως εχουμε πει με φανελακι που θα γραφει '' I love AMD.'' :devil:

Οντως το linux section του insomnia εχει πολυ καλα παιδια και ενημερωση.

• Like 1
Δημοσ.

dobro, SKRUTZ για τις προσφορές και την ενημέρωση,

matrixxx, taxtax, georgekok97 για την βοήθεια με τις απαντήσεις τους στις ερωτήσεις μου. 

Δημοσ.

xmorsx γιατι οσες φορες τον ρωτησα για οθονη μου απαντησε κ με βοηθησε πια να διαλεξω κ γενικα για τις γνωσεις του πανω στις οθονες που απλοχερα μας χαριζει

Δημοσ.

Ακόμα και αν αντιπαθούμε κάποιους αν τους γνωρίζαμε απο κοντά πιθανόν θα τους συμπαθούσαμε... :)

Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται.

• Like 3
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όσοι με θυμηθήκατε, αν και κατα καιρούς με γράφουν sheogarath, sheograth, segagarath κτλ :P

Με την σειρά μου να πω ότι πάνω απο όλα συμπαθώ τους αφανείς ήρωες των αναβαθμίσεων, hardware γενικά, τροφοδοτικά, overclocking, οθόνες κτλ. Είναι μερικά άτομα που το κάνουν απο μεράκι και πραγματικά βοηθάνε κόσμο.

Ονόματα δεν θα ήθελα να πω, αν και πιστεύω αν το διαβάσουν θα καταλάβουν. ;)

Ο κάθε ένας είναι ξεχωριστός, με τον δικό του χαρακτήρα και ταμπεραμέντο, άλλοι σου φέρονται με το γάντι, άλλοι είναι σαν πιπεριές Βραζιλίας :P , αλλά την δουλειά τους την κάνουν και βοηθάνε αφιλοκερδώς. :)

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για όσους αντιπαθώ γιατί κατα καιρούς λένε χοντράδες και βαριές κουβέντες, αλλά πάντα υπάρχει το ignore list.

• Like 4
Δημοσ.

9 σελιδες και ουτε ενας τσογλανος δεν με αναφερε, ενταξει σας φτιαξω εγω απο και περα δεν ανεβαζω τιποτα ξανα στο αντιφτνες θα τρωω τα κερατα μου και δεν θα ανεβαζω ουτε μια φωτογραφια :P

Απο την μερια μου συμπαθω πολυ την ευα γιατι παντα μου απανταει οταν την πριζω για το yugioh , τον Γιαννη Πλατανο γιατι εχει βοηθησει πολυ σε κατι θεματα που ειχα με την ΔΕΗ και τελος την μια και μοναδικη iris89 η οποια ειναι ο καθημερινος μου ψυχολογος μου δινει τρελη ενεργια και με βοηθαει οταν ειμαι πεσμενος πραγματικα την νιωθω σαν δικο μου ανθρωπο παρολου που δεν την εχω δει ποτε απο κοντα.

• Like 4
Δημοσ.

το κλειδωσανε?

Κλειδωσε μετα τα οσα ειπε η ανωνυμη για τους μοντς και διεγραφησαν τα επιμαχα μηνυματα... Αυτα χτες το πρωι πριν τις 7:00 που το ειδα κλειδωμενο... Το μεσημερι το βρισκω ανοιχτο παλι...

Δημοσ.

Στον δρομο ειναι οι Zen και τοτε θα φωτογραφηθεις οπως εχουμε πει με φανελακι που θα γραφει '' I love AMD.'' :devil:

Οντως το linux section του insomnia εχει πολυ καλα παιδια και ενημερωση.

Πιο πιθανο να τον δεις με μπλουζακι "<3 gtk devs"

• Like 1
Δημοσ.

fixed the spelling error :P  (πολλοι το μπερδευουνε)

Εννοειται οτι ο Zio ειναι πολυ συμπαθης και περα απο τα ατομα που ανεφερε σε αυτο το post του, προσωπικα συμπαθω και παρα πολλα αλλα που μερικες φορες ακομη και απο ενα post που εκαναν,εμαθα κατι χρησιμο.

Γενικα εχω μαθει πολλα σε αυτο το site σε διαφορα θεματα οχι μονο τεχνολογικα.Δυσκολευομαι λιγο να συμπαθησω καποιους που δεν μπορουν να διαφωνησουν σε ενα θεμα με ευγενικο τροπο,οποτε δεν μπορω να πω ψεμματα, μερικοι μου γινονται κατα καιρους αντιπαθητικοι. Αλλα πολλες φορες τους κανω αργοτερα like οταν γραψουν κατι εξυπνο,σωστο η χρησιμο στο site,εξαλλου ολοι ειμαστε ανθρωποι,περναμε δυσκολες εποχες και μερικες φορες εχουμε κακες στιγμες.Σημασια εχει να τις ξεπερναμε και να βελτιωνομαστε οσο μπορουμε.

Απο τους mod,οσοι γραφουν αποψεις πιο συχνα,ειμαι ευχαριστημενος. Λιγο περισσοτερο ξεχωριζω χωρις σειρα προτεραιοτητας, τον ε.α. Luci, Paredwse, Ailouros (πολυ καλη δουλεια στο νημα των καρτων γραφικων και τρομερα υπομονετικος με καποιους)Stormrain (σεμνο,ευγενικο παιδι και gentleman)Poulinos(πολυ ενημερωτικος και με διαθεση για προσφορα στο φορουμ)Snoob, (ευγλωττος και δικαιος)τον Gio και φυσικα δινω συγχαρητηρια στον Hal9000 γιατι εφτιαξε το πιο πετυχημενο τεχνολογικο Ελληνικο site. Σιγουρα αδικω καποιους mod που ενω ειναι πολυ καλοι,δεν τυχαινει να διαβαζω συχνα τα νηματα τους.

Δεν μπορω ομως να μην εκφρασω και την στεναχωρια μου που ενω προσπαθησα να στρατολογησω μερικους παικτες στην κατηγορια για τα PC games για το φανταστικο Ρωσικο moba με τιτλο, Panzar ,δεν τα καταφερα και συνεχιζω να ειμαι ο μονος Ελληνας παικτης σε αυτο ,μαζι με μια κοπελα που λεγεται Μαρια,που ειναι παντρεμενη με ενα υπεροχο παιδι απο την Ρωσια,ψυχολογο. Τουλαχιστον μου κανει αναλυση ποτε,ποτε δωρεαν μεσω Skype. :devil:  )

Eσένα.Πηγαία κ αβίαστα.Πες μου οτι είσαι κ μοντέλος κ παρατάω ακόμα κ τον Ινδό.

http://www.insomnia.gr/topic/593816-τι-σας-έχει-μείνει-από-το-insomniagr/?p=54812023

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eσένα.Πηγαία κ αβίαστα.Πες μου οτι είσαι κ μοντέλος κ παρατάω ακόμα κ τον Ινδό.

http://www.insomnia.gr/topic/593816-τι-σας-έχει-μείνει-από-το-insomniagr/?p=54812023

Ευχαριστω και τωρα που το ανεφερες και εγω θα ηθελα να γνωρισω τον chill. :)

Εξαιρετικος τυπος απο καθε αποψη και ο Bspus με μονο μειον την επιλογη του nickname του. :devil:

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

fixed the spelling error :P  (πολλοι το μπερδευουνε)

Δεν εννοούσα εσένα! :P :D :D

Σας ευχαριστώ όσοι με θυμηθήκατε, αν και κατα καιρούς με γράφουν sheogarath, sheograth, segagarath κτλ :P

Με την σειρά μου να πω ότι πάνω απο όλα συμπαθώ τους αφανείς ήρωες των αναβαθμίσεων, hardware γενικά, τροφοδοτικά, overclocking, οθόνες κτλ. Είναι μερικά άτομα που το κάνουν απο μεράκι και πραγματικά βοηθάνε κόσμο.

Ονόματα δεν θα ήθελα να πω, αν και πιστεύω αν το διαβάσουν θα καταλάβουν. ;)

Ο κάθε ένας είναι ξεχωριστός, με τον δικό του χαρακτήρα και ταμπεραμέντο, άλλοι σου φέρονται με το γάντι, άλλοι είναι σαν πιπεριές Βραζιλίας :P , αλλά την δουλειά τους την κάνουν και βοηθάνε αφιλοκερδώς. :)

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για όσους αντιπαθώ γιατί κατα καιρούς λένε χοντράδες και βαριές κουβέντες, αλλά πάντα υπάρχει το ignore list.

Sheograth πρέπει να έγραψα εγώ....

9 σελιδες και ουτε ενας τσογλανος δεν με αναφερε, ενταξει σας φτιαξω εγω απο και περα δεν ανεβαζω τιποτα ξανα στο αντιφτνες θα τρωω τα κερατα μου και δεν θα ανεβαζω ουτε μια φωτογραφια :P

Απο την μερια μου συμπαθω πολυ την ευα γιατι παντα μου απανταει οταν την πριζω για το yugioh , τον Γιαννη Πλατανο γιατι εχει βοηθησει πολυ σε κατι θεματα που ειχα με την ΔΕΗ και τελος την μια και μοναδικη iris89 η οποια ειναι ο καθημερινος μου ψυχολογος μου δινει τρελη ενεργια και με βοηθαει οταν ειμαι πεσμενος πραγματικα την νιωθω σαν δικο μου ανθρωπο παρολου που δεν την εχω δει ποτε απο κοντα.

Δεν διαβάζεις προσεκτικά, είσαι σε περίοπτη θέση! :P

Και ο alithinos συμπαθητικό παιδί!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...