snow22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Επίθεση στο άλλο νήμα,για εμάς που δεν χονεύουμε κανέναν Θέλω ειλικρινής απάντησεις ΠΑΜΕΕΕΕΕ!!!! Θέλω και συμβουλή...λοιπόν έχω βγει δύο φορές με μια κοπέλα και περάσαμε καλά,το θέμα είναι ότι και τις δύο φορές τις το πρότεινα εγώ και τώρα να την πω και τρίτη...δεν θέλω να γίνω πιεστικος,και στην τελική άμα γούσταρε και αυτη κάτι θα με επερναι,σωστά ?ακόμα με έχει μπερδέψει δεν μπορώ να καταλάβω άμα με βλέπει ως φίλο,εδώ τι κάνω ?
anwnymh29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Επίθεση στο άλλο νήμα,για εμάς που δεν χονεύουμε κανέναν Θέλω ειλικρινής απάντησεις ΠΑΜΕΕΕΕΕ!!!! Θέλω και συμβουλή...λοιπόν έχω βγει δύο φορές με μια κοπέλα και περάσαμε καλά,το θέμα είναι ότι και τις δύο φορές τις το πρότεινα εγώ και τώρα να την πω και τρίτη...δεν θέλω να γίνω πιεστικος,και στην τελική άμα γούσταρε και αυτη κάτι θα με επερναι,σωστά ?ακόμα με έχει μπερδέψει δεν μπορώ να καταλάβω άμα με βλέπει ως φίλο,εδώ τι κάνω ? Καποιο προβλημα με τον θερμοσιφωνα ή τα κοινοχρηστα δεν εχεις να σου απαντησουμε πιο ολοκληρωμενα? 3
star12 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Επίθεση στο άλλο νήμα,για εμάς που δεν χονεύουμε κανέναν Θέλω ειλικρινής απάντησεις ΠΑΜΕΕΕΕΕ!!!! Θέλω και συμβουλή...λοιπόν έχω βγει δύο φορές με μια κοπέλα και περάσαμε καλά,το θέμα είναι ότι και τις δύο φορές τις το πρότεινα εγώ και τώρα να την πω και τρίτη...δεν θέλω να γίνω πιεστικος,και στην τελική άμα γούσταρε και αυτη κάτι θα με επερναι,σωστά ?ακόμα με έχει μπερδέψει δεν μπορώ να καταλάβω άμα με βλέπει ως φίλο,εδώ τι κάνω ? η παρασκευη περασε
anwnymh29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 η παρασκευη περασε Εσυ μας τυρρανας στα ανεκδοτα καθε λιγο και λιγακι!!δεν σε παιρνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις