dialitis93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Έχω μια εργασία με θέμα "προώθηση μέσω e-commerce για smartphones" Μπορεί κάποιος να μ πεί δυο λόγια? Ευχαριστώ
menostospitimou Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, Έχω μια εργασία με θέμα "προώθηση μέσω e-commerce για smartphones" Μπορεί κάποιος να μ πεί δυο λόγια? Όχι, θα πρέπει να ψάξεις να βρείς υλικό και να το διαβάσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Νομίζω ο σκοπός της εργασίας είναι να σε υποκινήσει να το βρεις μόνος σου.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ελατέ ρε σεις βοηθήστε λίγο το παιδί παρε μερικά λινκς. Τι είναι το e-Commerce δες εδώ και εδώ μια εργασία έτοιμη για το ηλεκτρονικό εμπόριο απλά πας στο google και κάνεις αναζήτηση ηλεκτρονικό εμπόριο filetype:pdf το συγκεκριμένο βρίσκει pdf για το ηλεκτρονικό εμπόριο ή έτσι ηλεκτρονικό εμπόριο site:gr Το συγκεκριμένο βρίσκει ιστοσελίδες ελληνικές για το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορείς να ανατρέξεις και σε βιβλία για να βρεις περισσότερες πληροφορίες Τι σπουδάζεις και σε ποιο πανεπιστήμιο; πάρε και μια άλλη που βρήκα τώρα. ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό μαρκετινγκ
dialitis93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Διαβασα διαφορα πράγματα για το ηλεκτρονικο εμπόριο αλλα δεν μπορω να βρω κατι που να σχετίζεται η προωθηση προιοντων μεσω ηλεκτρονικου εμποριου... Δεν θελω ορισμους κλπ θελω κατι απο υλοποιημενο καταστημα!
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αυτό θα το βρεις αν πας σε κάποια εταιρεία που ασχολείται με την προώθηση ηλεκτρονικού εμπορίου συνήθως αυτοί που κάνουν ιστοσελίδες ασχολούνται και με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα