Johnyman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 για σειρές εποχής το μυαλό μου πάει και στο deadwood..αν τυχόν σε ενδιαφέρουν τα γουέστερν 1
Barbara1980 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ποια κινηματογραφική μεταφορά των "Αθλιών" του Ουγκό να δω; Την τελευταία ή κάποια παλαιότερη;
natso 21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 To rise of the footsoldier επισης ταινια με hooligans που ειναι βασησμενη σε αληθινή ιστορία.
pournaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μολις τελειωσα το Nikita (βασικα το ξεκινησα, ειδα 5 επεισοδια, κατεβασα το παλιο La Femme Nikita με την Peta Wilson, το ειδα ολο, και μετα συνεχισα το καινουριο). Το νεο το σκεφτομουν με μια σχετικη αδιαφορια, συνηθως οι μεταφορες μου το χαλανε, αλλα εδω τελικα ειναι τελειως διαφορετικη ιστορια απο ολες τις αποψεις. Και τα δυο αξιζουν το χρονο που ξοδεψα, το πρωτο βεβαια λιγο εκτος εποχης και αρκετα πιο αργο, αλλα με πιο εντονα συναισθηματα, το νεο, πιο γρηγορο, πιο δυνατο.
giorgaras13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 σειρες δες the shield breaking bad ταινιες the departed training day 1
funnydad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe
Phoenix7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe Spartacus έχεις δει; Game of Thrones?
lefter Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe homeland
@X@ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe HOMELAND οπως και δηποτε
star12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 HOMELAND οπως και δηποτε ναι μαματη σειρα αλλα το φιναλε της 3ης σεζον ΜΑΣ τα χαλασε
pournaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Luther. Αγγλικη αστυνομικη σειρα (BBC, εγγυηση), με υπεροχο διδυμο Idris Elba και Ruth Wilson. 2
linkin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 παιδια θα ηθελα πολυ να μου προτεινετε καλες σειρες για να δω.... τα στυλ που μου αρεσουν ειναι περισσοτερο καλες περιπετιες και μυστηριου οπως πχ: 1. 24 ( το αγαπημενο μου) 2. Prison break 3.Breaking Bad 4.Lost 5.Alcatraz 6.fringe The blacklist.
giorgaras13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ψαχνω τανιες να εχουν σχεση με hooligans οπως το Green street hooligans 1 & 2. Υπαρχουν παρομοιες καλες ταινιες? δες rise of the footsoldier...πολυ ξυλο,γαματη,και αληθινη ιστορια... ειμαι μεγάλος fan του "the wire" και πρόσφατα έλιωσα να βλέπω "the shield". ξέρει κανεις κάτι παρόμοιο η τόσο πωρωτικό οσο αυτές οι δύο σειρές? ==== Απο ταινίες sci fi έχετε να μου προτείνετε κατι ? ενοειτε breaking bad..η καλυτερη σειρα ολων των εποχων...να την δεις ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα