Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια για δωστε παλι καμμια αξιολογη ελληνικη με Ψαλτη, Μουστακα, Μιχαλοπουλο. Τις ειδα τα τσακαλια και τα καμακια και τωρα θελω κιαλλες.

http://youtu.be/LjcS_TrPtBo

Για πολυ κλαμα.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν ψαχνετε λιστα για cult ταινιες τοτε κοιταξτε αυτη που ακολουθεί 

http://io9.com/30-cult-movies-that-absolutely-everybody-must-see-1538502596/@tinaamini

Επιτέλους μια (σχετικά) καλή λίστα σχετικά με το θέμα. Σε άλλες λίστες έβαζαν fight club και shawshank redemption, και δεν έβαζαν eraserhead ξερωγώ

Δημοσ.

Ψαχνω μια ξενη 40λεπτη σειρα για να βλεπω με φιλους. Σε πρωτη φαση και χωρις να εχουμε ψαχτει πολυ απο τελευταιες κυκλοφοριες Ειμαστε αναμεσα σε Vikings, Hannibal, The Blacklist, Sleepy Hollow.

Θελω κατι ενδιαφερον να μας κραταει οσο το βλεπουμε, αλλα να μπορουμε να το βλεπουμε 1 φορα τη βδομαδα και να μην ψοφαμε μεχρι το επομενο επισοδειο.

Δημοσ.

U wot mate?

Επίσης

Αν έχεις κάποια προταση, μπορεις να την μοιραστεις.

Λέω εγω τώρα.

Κατσε μπερδευτηκα δεν το ξερεις, ή το ξερεις και το θεωρεις μουφα? Στην αρχη νομιζα οτι απορρησες που το ανεφερα.

Τελικα παντως το true detective θα δουμε...

Δημοσ.

και εγω μπερδευτηκα. Δες οτι θες

Πες ρε συ καμμια, δεν πηγαινε σε σενα το so gay, στην σειρα πηγαινε!

Entourage ? (ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ GREEKLISH ΓΑΜΩ)

Το χω δει, ψαχνω κατι καινουριο τελευταιας διετιας. Τα παλιοτερα τα χω δει οσα αξιζουν.

Δημοσ.

θέλω να μου προτείνετε μια σειρά όπως ήταν "Οι μάγισσες", ο "Merlin" "The legend of the seeker" γενικά που να υπάρχει κάτι υπερφυσικό και πολλή μαγεία...!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...