Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Εχει δημιουργηθει μια ΥΠΕΡΟΧΗ σελιδα στο Facebook η οποια ειναι στην αρχη της ακομη σχετικα.

Εχει κατηγοριες ταινιων με περιγραφη των παιδιων απο μονα τους πολυ προσεγμενα και τους αξιζουν πολλα μπραβο!

Αξιζει να την επισκευθειται κατε εμε ,εχει κριτικες χαβαλε, αφιερωματα και πολλά αλλα!

Ειδα πολλες ταινειες απο εκει που δεν ηξερα ,ενημερωθηκα και πραγματικα ειναι κατι που αξιζει.

Η σελιδα ειναι αυτη 

https://www.facebook.com/TheFilmClubKinimatografikiLeshi?ref=hl

τσεκαρετε

Δημοσ.

παιδια καμια καλη κωμικη σειρα?

αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother)

Δημοσ.

αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother)

The Office US και UK

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω για καμία σεζόν σειράς που έχω δει ότι είναι χάλια γιατί πολύ απλά όταν κάτι που βλέπω το θεωρώ χάλια, σταματάω να το βλέπω.

Και χωρίς να έχω δει λοιπόν παραπάνω από ένα επεισόδιο του Lost, είμαι βέβαιος ότι όλες οι σεζόν του είναι χειρότερες από την τέταρτη του Prison Break, η οποία όντως ήταν η πιο αδύναμη, είχε όμως έντονη δράση και ανατροπές και έδωσε ένα ωραίο φινάλε στη σειρά...

απορώ πως εκφέρεις άποψη για το λοστ όταν όπως λες δεν έχεις δει παραπάνω από ένα επεισόδιο

Δημοσ.

Βetter off Ted

The Inbetweeners

Legit (..2013)

Curb your enthusiasm

The IT crowd

Δημοσ.

Δες το Νοικοκυρες σε απογνωση αν και δεν ειναι ακριβως κωμωδια.

Πολυ ωραιο και το αγκλυ Μπετυ.

Δημοσ.

το σκ που περασε ημουν λιγο χαλια και πετυχα το two and a half men στο σταρ. Το ειχα ξαναδει και μπορω να πω οτι γελαω. Να το αρχισω ή θα πεσω πολυ χαμηλα; Η αλλη λυση ειναι το how i met your mother αλλα 9 σεζον για το πως γνωριστηκαν ειναι τραβηγμενο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

2 & 1/2 men απο μενα. Μια χαρα ειναι. Αντιθετα με το αλλο που απο οσους το βλεπουμε, οι περισσοτεροι αναρωτιομαστε για ποιον λογο το συνεχιζουμε :lol:

Aν και οι πρωτες σεζον ηταν καλες, μετα το εχασαν κατα τη γνωμη μου (αλλα δε μπορω να θυμηθω απο ποια σεζον).

Δημοσ.

+1 για Curb και IT Crowd. Να προσθέσω επίσης Seinfeld στη λίστα.

Δημοσ.

Μπορείτε να προτείνετε κάποια σειρά που να σε κρατάει συνέχεια σε αγωνία;

Έχω δει μέχρι στιγμής σχεδόν όλες τις κορυφαίες που έχουν βγει:

Game of Thrones, Dexter, Walking Dead, Homeland, Revolution, Prison Break και άλλες που τώρα δεν θυμάμαι.

Κάτι με συνεχή δράση ή φαντασίας. Απλώς δεν θέλω κωμωδίες γιατί δεν μου αρέσουν

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω καλές ταινίες-sequel κυρίως δράσης τύπου Underworld [] , δεν είναι ανάγκη να μου προτείνετε εμπορικά επιτυχημένες γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα , έχω δει σχεδόν όλα τα ''γνωστά'' από Godfather μέχρι Justice league και Toystory :P .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...