NoisePollution Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πείτε καμιά καλή κωμωδία μετά το 2000 που να γελάς όμως. (βλ. I Love you man)
xavier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Πείτε καμιά καλή κωμωδία μετά το 2000 που να γελάς όμως. (βλ. I Love you man) forgeting sarah marshal
MUDIS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σας. Εχει δημιουργηθει μια ΥΠΕΡΟΧΗ σελιδα στο Facebook η οποια ειναι στην αρχη της ακομη σχετικα. Εχει κατηγοριες ταινιων με περιγραφη των παιδιων απο μονα τους πολυ προσεγμενα και τους αξιζουν πολλα μπραβο! Αξιζει να την επισκευθειται κατε εμε ,εχει κριτικες χαβαλε, αφιερωματα και πολλά αλλα! Ειδα πολλες ταινειες απο εκει που δεν ηξερα ,ενημερωθηκα και πραγματικα ειναι κατι που αξιζει. Η σελιδα ειναι αυτη https://www.facebook.com/TheFilmClubKinimatografikiLeshi?ref=hl τσεκαρετε
manos89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια καμια καλη κωμικη σειρα? αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother)
NoisePollution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παιδια καμια καλη κωμικη σειρα? αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother) The Office US και UK
koystado Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω για καμία σεζόν σειράς που έχω δει ότι είναι χάλια γιατί πολύ απλά όταν κάτι που βλέπω το θεωρώ χάλια, σταματάω να το βλέπω. Και χωρίς να έχω δει λοιπόν παραπάνω από ένα επεισόδιο του Lost, είμαι βέβαιος ότι όλες οι σεζόν του είναι χειρότερες από την τέταρτη του Prison Break, η οποία όντως ήταν η πιο αδύναμη, είχε όμως έντονη δράση και ανατροπές και έδωσε ένα ωραίο φινάλε στη σειρά... απορώ πως εκφέρεις άποψη για το λοστ όταν όπως λες δεν έχεις δει παραπάνω από ένα επεισόδιο
yanc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παιδια καμια καλη κωμικη σειρα? αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother) Βetter off Ted The Inbetweeners Legit (..2013) Curb your enthusiasm The IT crowd
alexdelpiero Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παιδια καμια καλη κωμικη σειρα? αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother) Δες το Νοικοκυρες σε απογνωση αν και δεν ειναι ακριβως κωμωδια. Πολυ ωραιο και το αγκλυ Μπετυ.
gavros10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 το σκ που περασε ημουν λιγο χαλια και πετυχα το two and a half men στο σταρ. Το ειχα ξαναδει και μπορω να πω οτι γελαω. Να το αρχισω ή θα πεσω πολυ χαμηλα; Η αλλη λυση ειναι το how i met your mother αλλα 9 σεζον για το πως γνωριστηκαν ειναι τραβηγμενο 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 2 & 1/2 men απο μενα. Μια χαρα ειναι. Αντιθετα με το αλλο που απο οσους το βλεπουμε, οι περισσοτεροι αναρωτιομαστε για ποιον λογο το συνεχιζουμε Aν και οι πρωτες σεζον ηταν καλες, μετα το εχασαν κατα τη γνωμη μου (αλλα δε μπορω να θυμηθω απο ποια σεζον).
thomasG4 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 παιδια καμια καλη κωμικη σειρα? αγαπημενες ειναι arrested development, its always sunny, eastbound and down, parks and recreation και μετα ερχονται community, black books και αλλες που βαριεμαι να θυμηθω. εχω δει και κλασσικες που δεν με τρελαναν (bbt, 2 and a half, how i met your mother) +1 για Curb και IT Crowd. Να προσθέσω επίσης Seinfeld στη λίστα.
Fan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μπορείτε να προτείνετε κάποια σειρά που να σε κρατάει συνέχεια σε αγωνία; Έχω δει μέχρι στιγμής σχεδόν όλες τις κορυφαίες που έχουν βγει: Game of Thrones, Dexter, Walking Dead, Homeland, Revolution, Prison Break και άλλες που τώρα δεν θυμάμαι. Κάτι με συνεχή δράση ή φαντασίας. Απλώς δεν θέλω κωμωδίες γιατί δεν μου αρέσουν
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Lost Girl. Και Grimm ειναι καλο. Αν σου αρεσουν τα υπερβολικα folklore stuff.
nikalias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ψάχνω να βρω καλές ταινίες-sequel κυρίως δράσης τύπου Underworld [] , δεν είναι ανάγκη να μου προτείνετε εμπορικά επιτυχημένες γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα , έχω δει σχεδόν όλα τα ''γνωστά'' από Godfather μέχρι Justice league και Toystory .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα