sofia_plunt Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια..ψαχνω να βρω παρομοια σειρα με το fringe μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι?
xavier Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια..ψαχνω να βρω παρομοια σειρα με το fringe μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι? το πιο κοντινο ειναι το alias και αυτο της bad robots, εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο το fringe
Rockavlon Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια..ψαχνω να βρω παρομοια σειρα με το fringe μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι? http://www.imdb.com/title/tt0808096/
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Τελικα ειδα το πρωτο επεισοδιο του fringe και μου ψιλο-αρεσε και θα δω 2-3 ακομα αλλα φοβαμαι οτι θα εχει πολυ μπαρουφα μεσα
DimAslan Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Φίλε μου το Fringe είναι τρομερή σειρά και πάνω απ' όλα και πολύ καλή δραματική σειρά. Η σύνδεση με τους χαρακτήρες είναι σε επίπεδα μπορώ να πω LOST, οπότε κανονικά δεν χρειάζεται να πει κάποιος κάτι παραπάνω. Επίσης τρομερή σειρά που δυστυχώς έμεινε στην πρώτη σαιζόν. Κρίμα, έπαιζε και η θεά Taylor Cole...
giorgos147 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Κάτι σκοτεινό Post Apocalyptic χαρακτήρα; Ευχαριστώ!
nickmanak Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0118929/?ref_=sr_1
damian1977 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κάτι σκοτεινό Post Apocalyptic χαρακτήρα; Ευχαριστώ! http://www.imdb.com/title/tt0898367/ 3
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειδα 4-5 επεισοδια του Fringe αλλα επειδη το παει πολυ σε τυπου Lost κατασταση θελω κατι αλλο πιο κοντα στη λογικη και να σε κραταει σε αγωνια για το επομενο επεισοδιο
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειδα 4-5 επεισοδια του Fringe αλλα επειδη το παει πολυ σε τυπου Lost κατασταση θελω κατι αλλο πιο κοντα στη λογικη και να σε κραταει σε αγωνια για το επομενο επεισοδιο θα ελεγα 24, ειναι ψιλο superhero στην ουσια, αλλα δεν το παιρνεις χαμπαρι στην αρχη...γρηγορη πλοκη και αγωνια στο φουλ το alias ειναι επισης καλο, ας πουμε ειναι μιξη 24 με fringe. παντως οπως σε κοβω ξεκινα με 24
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειμαι κολημενος με το Dexter που τα συνδυαζε ολα θριλερ αιμα δραση αισθημα σεξ χιουμορ δραμα αγωνια και ολοι οι χαρακτηρες που παιζουν ειναι φοβεροι Εκανε καποιες κοιλιες αλλα προς στο τελος του καθε κυκλου σε εκανε να θες να δεις 3-4 επεισοδια μαζι Θα δοκιμασω το 24 που ειπες και σκεπτομουν και το Lie to Me
assasins Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειμαι κολημενος με το Dexter που τα συνδυαζε ολα θριλερ αιμα δραση αισθημα σεξ χιουμορ δραμα αγωνια και ολοι οι χαρακτηρες που παιζουν ειναι φοβεροι Εκανε καποιες κοιλιες αλλα προς στο τελος του καθε κυκλου σε εκανε να θες να δεις 3-4 επεισοδια μαζι Θα δοκιμασω το 24 που ειπες και σκεπτομουν και το Lie to Me πολυ καλο το Lie to Me αλλα το εκοψαν αποτομα. Δεν εχει τελευταιο επεισοδιο, με την εννοια του τελευταιου, απλα κοπηκε.
bscyb Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ειμαι κολημενος με το Dexter που τα συνδυαζε ολα θριλερ αιμα δραση αισθημα σεξ χιουμορ δραμα αγωνια και ολοι οι χαρακτηρες που παιζουν ειναι φοβεροι Εκανε καποιες κοιλιες αλλα προς στο τελος του καθε κυκλου σε εκανε να θες να δεις 3-4 επεισοδια μαζι Θα δοκιμασω το 24 που ειπες και σκεπτομουν και το Lie to Me αν δεν έχεις δει το breaking bad δες το οπωσδήποτε είναι μια κλάση πάνω από το dexter
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 δεν εχω δει lie to me , αλλα ξερω οτι ειναι procedural( δλδ αυτοτελη επεισοδεια) που για εμενα ειναι αποτρεπτικο...
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κάτι σκοτεινό Post Apocalyptic χαρακτήρα; Ευχαριστώ! παρε ενα cult classic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα