leepap Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ξεκίνησα τελικά το Fringe. Είδα μερικά επεισόδια αλλά δεν μου φαίνεται για σειρά που θα κολλήσεις και θα σε κάνει να περιμενεις με αγωνία το επόμενο επεισόδιο Kαι έτσι ακριβώς είναι ! Δες Lost και Battlestar Galactica. Εγγύηση.
lefter Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν το εχω δει αλλα ενας φιλος μου ειπε οτι ειναι μια καφρικη μορφη του mad men. Ετσι μου ειπε ετσι σου λεω. Απο οτι εχω δει κιολας ο κεντρικος ηρωας ειναι αλλαζονας και την λεει σε ολους. Βλεπω mad men δεν μπορω να μολυνθω απο αυτο... καταλαβαινεις κι εγω mad men βλεπω ειμαι στο εκτο επεισοδιο της τελευταιας season. σειρα που σε αποζημιωνει
nickmanak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Καμμια σχεση mad men με suits, oτι να'ναι γραφετε μερικοι. Το suits ειναι δικηγορικο series στο σημερινο μανχαταν αλλά επικεντρωνεται ποιο πολυ στις ζωες και στους χαρακτηρες των υπαλληλων/ηρωων της εταιρειας. Σπανια δειχνει δικαστηρια, σε σχεση αλλες σειρες του ειδους. Koντευει το 9αρι στη βαθμολογια του imdb, κατι λεει αυτο.
gavros10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τους κεντρικους χαρακτηρες του mad men και του suits συγκρινα. Απο τον πρωτοκλασσατο αυστηριο ντον δεν μπορω να παω στον ανεκδιηγητο του suits. Αποψη μου και ας μεινει εδω καλυτερα
jpaokx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δες battlestar Galactica, Sons of Anarchy και 24! Με το Lost θα ενθουσιαστείς στην αρχή και μετά στο τέλος θα απογοητευτείς.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Την έχω δει. Δεν έχω δει βέβαια το 28 Days Later.
alexmm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Την έχω δει. Δεν έχω δει βέβαια το 28 Days Later. οπότε μόλις βρήκες την ταινία σου για απόψε φίλε! πολύ καλύτερη από το sequel 1
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Έγινε. Ευχαριστώ. Βέβαια, δε θυμάμαι και τίποτα, σχεδόν, από το sequel εκτός από κάτι σκηνές τις οποίες τις έχω απλά σαν εικόνες στο μυαλό μου.
epipolaios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Tucker and Dale vs Evil http://www.imdb.com/title/tt1465522/?ref_=sr_2 απ τις πιο ωραιες μαυρες κωμωδιες που χω δει 1
alexmm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Έγινε. Ευχαριστώ. Βέβαια, δε θυμάμαι και τίποτα, σχεδόν, από το sequel εκτός από κάτι σκηνές τις οποίες τις έχω απλά σαν εικόνες στο μυαλό μου. Το 28 ημέρες αξίζει πάρα πολύ τον κόπο. Μπροστά από την εποχή του, πριν τα ζόμπι γίνουν μόδα όπως τώρα. Καλή σκηνοθεσία, γερό καστ.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα