Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ratatouille εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο το wall e, το up ειναι οντως καλο, το mary and max ειναι καλο αλλα δεν θα το ελεγα παιδικο...

Δημοσ.

Θα ηθελα να προτεινω μια σειρα που δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστη αλλα πραγματικα ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Black mirror http://www.imdb.com/title/tt2085059/?mode=desktop λεγεται, 2seazon εχουν βγει που το καθένα αποτελείτε απο 3 αυτοτελη επεισοδια. Δειτε το πρωτο επεισοδιο για θα παρεται μια γευση με το τι κουλο μπορει να γινει στο μελλον μας ;)

Την ειδα κι εγω.Δεν νομιζω πως υπαρχει αλλη σειρα που ο τιτλος της να περιγραφει καλυτερα το περιεχομενο της.Ισως η πιο δυσοίωνη σειρα που εχω δει.Πραγματικα αλλη μια εξαιρετικη Αγγλικη σειρα.Ευχαριστω για τη πρότασή σου.

Δημοσ.

Μου αρεσουν σειρες που ειναι γυρισμενες εξω κυριως με πολυ δραση και αγωνια  

Να δω το Touch ή το Arrow ?

Εχω δει LOST DEXTER WALKING DEAD Fringe

Δημοσ.

και τα δύο 

Ξεκίνησα Wire τελικά. Είδα τα πρώτα 3 επεισόδια αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποια δράση ή σασπένς μέχρι τώρα. Ελπίζω στην συνέχεια ότι αλλάζει μιας και έχει τεράστια βαθμολογία στο Imbd.

Δημοσ.

Arrow παλληκαρι.

Δημοσ.

Ξεκίνησα Wire τελικά. Είδα τα πρώτα 3 επεισόδια αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποια δράση ή σασπένς μέχρι τώρα. Ελπίζω στην συνέχεια ότι αλλάζει μιας και έχει τεράστια βαθμολογία στο Imbd.

το wire γενικοτερα δν στηριζεται στην δραση ωστοσο ειναι κορυφαια σειρα και θα το ανακαλυψεις και εσυ μετα απο μερικα επισοδια.μην το αφησεις!!οσο για το σοπρανος προσωπικα δν μ αρεσε καθολου σαν σειρα και δν ξερω γτ αρεσει σε τοσους πολλους...

Δημοσ.

εννοειται το 24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...