Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω την r9 270x 2gb tri x της shapphire και απο τους τρεις ανεμιστηρες δουλευουν μονο η δυο ο αριστερος και ο δεξιος και ο μέσεως δεν λειτουργεί ....τη φάση ??? αν ξέρει κάποιος κάτι να κάνει

Δημοσ.

Νομίζω έτσι δουλεύουν οι sapphire,λογικά μετά το 50-60% πρέπει να παίρνει μπροστά και ο τρίτος ανεμιστήρας.Δοκίμασε να ανεβάσεις στροφές με κανένα πρόγραμμα όπως το msi afterburner και πες μας.

• Like 2
Δημοσ.

το δοκιμασα μεσω του λογισμικου της καρτα γραφικών και 100% τα φαν και 60% και 50% και παλι δεν δουλεύει ο μεσαιος ανεμιστηρας :/

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω την r9 270x 2gb tri x της shapphire και απο τους τρεις ανεμιστηρες δουλευουν μονο η δυο ο αριστερος και ο δεξιος και ο μέσεως δεν λειτουργεί ....τη φάση ??? αν ξέρει κάποιος κάτι να κάνει

Ειναι καινουργια η καρτα η μεταχειρισμενη ? Σου το εκανε απο την αρχη αυτο?

Λογικα φαινεται να χαλασε ο μεσαιος,αλλα μπορεις να στειλεις ενα email στην Sapphire να ρωτησεις.

Οι θερμοκρασιες σου ειναι καλες?

• Like 2
Δημοσ.

Ρώτησε το support της Sapphire καλύτερα να σου πούνε ακριβώς πως πρέπει να λειτουργεί η κάρτα. Πρέπει να ανοίξεις ένα λογαριασμό για να κάνεις ticket αλλά απαντάνε σχετικά γρήγορα (προσωπική εμπειρία).

Προσωπικά θα έβαζα κάνα "βαρύ" παιχνίδι με max settings τα πάντα ή το heaven της Unigine για να ανέβει η θερμοκρασία της κάρτας και όσο τρέχει θα έβλεπα αν λειτουργεί και ο μεσαίος ανεμιστήρας. Αν δε λειτουργεί με στρεσαρισμένη τη κάρτα τότε κάτι δε πάει καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν παντως σου πουνε οτι η καρτα ετσι πρεπει να δουλευει,πραγμα χλωμο γιατι αν και στο 100% δεν λειτουργει ο 3ος τοτε γιατι υπαρχει?:P,τοτε εφυγες για επιστροφη της καρτας με την αποδειξη αγορας(αν ειναι εντως εγγυησης)στο καταστημα που την πηρες.Οι καρτες Sapphire εχουν 2 χρονια εγγυηση εκτως αν την ειχες παρει ψιλο προσφατα απο Πλαισιο που δινει πλεον 3 χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...