constantineparas Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σκέφτομαι για format των 8.1 που ήδη έχω. Windows 10 ή 7; και γιατί;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αναβάθμισε σε 10αρια ή μείνε με τα 8.1. Στα 7 δεν αξίζει να πας διότι είναι παλιό λειτουργικό πλέον και σε 4 χρόνια θα σταματήσει να υποστηρίζεται από την ms.
vste Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αναβαθμισε σε 10. Μην χάσεις την δωρεάν αναβάθμιση. Αν δεν σου αρέσουν πέρασε 7.. 1
mouti Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 τα 10 με τα 7 δεν εχουν τοση διαφορα οση με τα 8 και τα 8.1..βαλτα να μην χασεις την αναβαθμιση και βλεπεις...ετσι κι αλλιως καποια στιγμη ολοι θα πρεπει να τα αναβαθμισουν..
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πόσες φορές ακόμα θα δούμε αυτό το ερώτημα? Αναβάθμισε σε 10αρια ή μείνε με τα 8.1. Στα 7 δεν αξίζει να πας διότι είναι παλιό λειτουργικό πλέον και σε 4 χρόνια θα σταματήσει να υποστηρίζεται από την ms. Ναι δεν αξίζουν τα 7άρια γιατί μόλις τα βάλει θα βγουν τα ορκ μέσα από το μηχάνημα. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν θέλει να τα εγκαταστήσει η επιλογή είναι δική του.
Euclides Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ότι θέλεις βάλε. Δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα 3 τελευταία λειτουργικά της MS, ούτε στις επιδόσεις, ούτε στην αξιοποίηση των πόρων του μηχανήματος. Είναι καθαρά ζήτημα αισθητικής. 1
NEFTIS Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εξαρταται απο σενα μαστορα. Αν θες το μηχανημα για παιχνιδια τοτε το direcrX 12 ειναι μονοδρομος. Αναγκαστηκα πας για 10αρια. Αν το θες για δουλεια, δε βρισκω το λογο να πας σε 10. Ουτε να καβατζωσεις κλειδι. Αφου σε 1-2 χρονια η ms θα βγαλει τα 10.5 ή 11 (κι εγω δε ξερω τι αλλο) και θα μεινεις με το κλειδι στο χερι. Εγω πηγα σε λινουξ. Για να συνηθιζω απο τωρα. Αλλος πηγε σε mac (και καλα εκανε). 1
Makeran Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εξαρταται απο σενα μαστορα. Αν θες το μηχανημα για παιχνιδια τοτε το direcrX 12 ειναι μονοδρομος. Αναγκαστηκα πας για 10αρια. Αν το θες για δουλεια, δε βρισκω το λογο να πας σε 10. Ουτε να καβατζωσεις κλειδι. Αφου σε 1-2 χρονια η ms θα βγαλει τα 10.5 ή 11 (κι εγω δε ξερω τι αλλο) και θα μεινεις με το κλειδι στο χερι. Εγω πηγα σε λινουξ. Για να συνηθιζω απο τωρα. Αλλος πηγε σε mac (και καλα εκανε). Όχι, το κλειδί των 10 θα λειτουργεί για όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Το ονομα δε θα αλλάξει. Windows 10 θα λέγονται.
james01gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ναι μπορείς αλλά δεν έχεις λόγο. dual boot θα κάνεις εάν βάλεις λίνουξ ή κάποιο άλλο λειτουργικό. εκτός και εάν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο να θέλεις τα 7 ή τα 10. λόγο να έχεις και τα δύο δε βρίσκω, δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω. για εμένα αυτό που σου είπαν, να δοκιμάσεις τα 10άρια έαν σου αρέσουν.εάν σου αρέσουν οκ, τα κρατάς αλλιώς βάζεις τα 7
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ότι θέλεις βάλε. Δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα 3 τελευταία λειτουργικά της MS, ούτε στις επιδόσεις, ούτε στην αξιοποίηση των πόρων του μηχανήματος. Είναι καθαρά ζήτημα αισθητικής. Κι όμως, έχουν μεγάλες διαφορές και στις επιδόσεις και στη διαχείριση πόρων. Για μένα 10άρια ή μένεις στα 8.1, αν και δε βρίσκω το λόγο να μην αναβαθμίσεις δωρεάν. Πλέων έχουν διορθωθεί πολλά προβλήματα των 10 και είναι πολύ καλό λειτουργικό. Εξαρταται απο σενα μαστορα. Αν θες το μηχανημα για παιχνιδια τοτε το direcrX 12 ειναι μονοδρομος. Αναγκαστηκα πας για 10αρια. Αν το θες για δουλεια, δε βρισκω το λογο να πας σε 10. Ουτε να καβατζωσεις κλειδι. Αφου σε 1-2 χρονια η ms θα βγαλει τα 10.5 ή 11 (κι εγω δε ξερω τι αλλο) και θα μεινεις με το κλειδι στο χερι. Εγω πηγα σε λινουξ. Για να συνηθιζω απο τωρα. Αλλος πηγε σε mac (και καλα εκανε). Όπως είπε και ο makeran, τα 10άρια είναι το τελευταίο λειτουργικό που θα βγάλει η ms, τουλάχιστον έτσι ανακοίνωσε και θα ακολουθήσει την τακτική της apple για το mac os με τα updates. Επίσης, αφού μπορεί να καβαντζώσει κλειδί δωρεάν γιατί να μην το κάνει και να κάθεται με σπαστήρια; Η επιλογή του linux είναι καλή αλλά περιορίζει πολύ κάποιον που έχει μάει στα win. Ίσως ένα dual boot ή να τρέχει μέσα από virtualbox να είναι κλύτερη λύση για να δει κάποιος αν θέλει να μείνει στο linux. dual boot μπορώ να φτιάξω με 7 & 10? Φίλε μη μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες. Φυσικά και μπορείς να κάνεις dual αλλάδεν υπάρχει περίπτωση να αλλάζεις λειτουργικό και θα μπαίνεις πάντα σε αυτό που θα ανοίγει αυτόματα. Το 2ο θα πιάνει τζάμπα χώρο στο δίσκο. Βάλε τα 10άρια αφού μπορείς τώρα και δες πως πάνε. Είμαι σίγουρος ότι σε ένα μήνα ούτε θα σκεφτείς να γυρίσεις στα 7άρια. EDIT: Στο τελευταίο με πρόλαβε ο james, οπότε +1
john_shadow Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 οκ.. οπότε μια ακόμα ερώτηση, Upgrade ή clean install? και αν ναι στο 2ο πως θα το κάνω?(Με κλειδιά, Iso, κτλ..)
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Θα έλεγα να κάνεςι πρώτα upgrade γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα αναβαθμίσει το κλειδί σε clean install. Αν κάποιος έχει κάνει clean install με κλειδί των 8.1 ας πει να το ξέρουμε. Μετά μπορείς να κάνεις clean install αν θέλεις, το κλειδί θα το πάρει από το bios αν και μπορείς να το ανακτήσεις με διάφορα προγράμματα (google it σαν "retrieve windows 8.1 key")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα