Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορω πως τόση ώρα κανείς δεν έχει προτείνει goodys. Μα είναι δυνατόν;

ΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα γράψω μόλις πάω σπίτι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επίσης, γιατί να τα πληρώσεις εσύ όλα βρε Ντίνο καμάρι μου; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση αυτό; ο_Ο

Μα γιατί θέλει να είναι alpha.

Kαι σε λίγα χρόνια θα ανοίγει τόπικ να παραπονεθεί για τις "σκατογκόμενες" σαν τους περισσότερους εδώ μέσα.

Ευτυχισμένο το 1950.

Δημοσ.

Να πληρωνεις μισα-μισα στο πρωτο ραντεβου δεν σε κανει προχωρημένο και τυπο του 21ου αιωνα να ξερεις ουτε θα παρεις κανα νομπελ ειρήνης για την ισότητα μεταξυ ανδρων-γυναικων, ουτε το να κεράσεις σε κανει το απολυτο αρσενικο και της εδειξες τωρα ποιος ειναι ο αντρας.. Το αναλύετε πολυ χωρις λογο..

• Like 9
Δημοσ.

Σε σπόιλερ γιατί βγαίνουμε off topic:

Προσωπικά ADHD, το μισά-μισά το είπα διότι μου φαίνεται λογικό και δίκαιο οικονομικά, και το εφαρμόζω είτε βγω με φίλες/φίλους είτε βγω ραντεβού. Οι δικοί μου με μεγάλωσαν μ'αυτόν τον τρόπο, να μην περιμένω ποτέ από άλλον να μου πληρώσει τις εξόδους μου. Και μ'αρέσει έτσι και συνεχίζω να το εφαρμόζω.
Χέστηκα δηλαδή τί λένε οι φεμινιστές και οι 'προχωρημένοι' και το αν θα μου κολλήσουν κι εμένα αυτή την ταμπέλα. Πράττω με την δική μου ηθική.

• Like 3
Δημοσ.

Σε σπόιλερ γιατί βγαίνουμε off topic:

Προσωπικά ADHD, το μισά-μισά το είπα διότι μου φαίνεται λογικό και δίκαιο οικονομικά, και το εφαρμόζω είτε βγω με φίλες/φίλους είτε βγω ραντεβού. Οι δικοί μου με μεγάλωσαν μ'αυτόν τον τρόπο, να μην περιμένω ποτέ από άλλον να μου πληρώσει τις εξόδους μου. Και μ'αρέσει έτσι και συνεχίζω να το εφαρμόζω.

Χέστηκα δηλαδή τί λένε οι φεμινιστές και οι 'προχωρημένοι' και το αν θα μου κολλήσουν κι εμένα αυτή την ταμπέλα. Πράττω με την δική μου ηθική.

Δεν ειπα για εσενα, καλα κανεις δεν λεω οτι δεν ειναι σωστο να θες μισα μισα απλα λεω οτι οποιο "συστημα" και να εφαρμοζουν 2 ανθρωποι δεν ειναι κακο. Πχ βρισκεις και εσυ καποιον με την ιδια αποψη και πληρωνετε παντα μισα-μισα, τελεια ταιριαζετε σε αυτον τον τομεα, αλλος θελει να πληρωσει τουλαχιστον στο πρωτο-δευτερο ραντεβου και η κοπελα το περιμενει και αυτη, και εκει δεν βλεπω καποιο προβλημα.

Το θεμα ειναι να ταιριαζουν οι αποψεις, πχ μην εισαι εσυ με καποιον που θεωρει οτι ο αντρας πρεπει παντα να πληρωνει η το αντιστροφο. Λες πραττω με τη δικη μου ηθικη, δηλαδη στη δικη σου ηθικη που λες δεν ειναι σωστο να πληρωσει ο αντρας στο πρωτο ραντεβου επειδη θελει και αν μια κοπελα το δεχτει και το περιμενει κιολας ειναι ανηθικο??, δεν το πολυκαταλαβα αυτο.. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Nenya και τυπε αποκάτω, κανενός η ηθική δεν υπάρχει σε κοινωνικό κενο.

TS καλα να περάσετε όπου βγείτε

Δημοσ.

Αδερφέ, να πάτε στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης, είναι στις τιμές που θες, το περιβάλλον πολιτισμένο, έχει κουαρτέτο με έγχορδα, μετά το φαγητό περατζάδα στη Διονύσιου αρεοπαγίτη, όλα αυτά με θέα την Ακρόπολη. Και χρειαστεί και ποτακι στη συνέχεια, υπάρχουν κοντινές επιλογές.

Κάποια θα υγρανθεί.-

Κι αν κάπου στραβώσει, το μετρό είναι δίπλα.

Τιμές;

Είμαι off-topic γιατί ζητάς συμβουλές για μέρος έξω..

Όμως..

Να της κάνεις το τραπέζι στο σπίτι σου. Εννοείται θα μαγειρέψεις εσύ, ό,τι κι αν βγει.

Αλλά.. να μη κάνεις καμία ερωτική κίνηση εκείνο το βράδυ. Απολύτως καμία. Να είσαι εγκρατής ώστε να δείξεις πως την εκτιμάς και την σέβεσαι.

Εννοείται ότι θα τη φλερτάρεις βέβαια.. Αλλά με μέτρο. Να την αφήνεις να τα επεξεργαστεί (τα μυνήματα).

Άστη να ψηθεί.. και εφόσον γουστάρει.. (άλλη μέρα αλλά σύντομα) το 'χεις :P

Καλή επιτυχία ό,τι τρόπο κι αν επιλέξεις.

(αν τελικά επιλέξεις το έξω, προτείνω τσιπουράδικο, αλλά επιμένω σε ότι σου έγραψα αρχικά)

Δεν θέλω να περάσω λάθος μηνύματα. Όπως και να το φέρεις, αν πεις έστω και μία λέξη λάθος μπορεί να το πάρει στραβά. Πιο ασφαλής λύση το έξω.

Δημοσ.

Μαξ νομίζω €15-16 το πιάτο. Η ζωντανή μουσική είναι τις παρασκευές νομίζω, πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους.

Δημοσ.

Επίσης, γιατί να τα πληρώσεις εσύ όλα βρε Ντίνο καμάρι μου; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση αυτό; ο_Ο

Μισά-μισά και καταλαβαίνεις και από νωρίς αν η άλλη σε βλέπει μόνο σαν πορτοφόλι.

[και το να κερνάτε εναλλάξ works fine επίσης...αρκεί να μην καταλήξετε να κερνάει μόνο ο ένας :P ]

Αγαπητή nenya. Δεν ξέρω πως μου ήρθε, απλά ξέρω πως είναι με το χαρτζιλίκι των γονιών της, και είναι δύσκολο να χαλάσει μεγάλο ποσό. Σκέψου πως η βραδιά μπορεί να είναι τα λεφτά εβδομάδας για εκείνη. Εγώ τουλάχιστον έχω μία μεγαλύτερη άνεση, και προσφέρθηκα. 

Μαξ νομίζω €15-16 το πιάτο. Η ζωντανή μουσική είναι τις παρασκευές νομίζω, πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους.

όταν λες το πιάτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...