astrosunnefo Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Συμφωνώ τελείως, μόνο γιατί λες "κουκουλώνοντας" με το είμαι ο εαυτός μου; Χάριν της ελευθερίας που προσφέρει το να είναι κανείς ο εαυτός του. Πώς να το πω αλλιώς;! Σαν δικαιολογία και κάλυψη ένα πράγμα. Και το γράφω σαν κουκούλωμα, καθώς πολλοί κρύβονται πίσω απ' αυτό και το θεωρούν ok, και μένουν εκεί. Και νομίζουν πως είναι και τυπάρες κι έχουν την προσωπικότητα. Δεν ξέρω αν τώρα γίνομαι περισσότερο αντιληπτή στο τι εννοώ. Φυσικά, υποστηρίζω το να είναι κάποιος ο εαυτός του (με την έννοια που έγραψα παραπάνω). Όμως, όταν δεν υπάρχει η κοινή λογική κι η αντίληψη για 5-10 πράγματα που οφείλουμε να τηρούμε, τότε -κατ'εμέ- υπάρχει πρόβλημα.
katergaris79 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γιατί, ως φαίνεται, τ' αυτονόητα έχουν πάψει να είναι αυτονόητα. Εγώ πάλι νομίζω ότι όσο περνάνε τα χρόνια στρώνει το πράγμα αντί να χαλάει. Μαλακισμένες συμπεριφορές που μέχρι κάποια χρόνια πριν ήταν συνηθισμένες, έχουν πάψει να υπάρχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.
astrosunnefo Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ πάλι νομίζω ότι όσο περνάνε τα χρόνια στρώνει το πράγμα αντί να χαλάει. Μαλακισμένες συμπεριφορές που μέχρι κάποια χρόνια πριν ήταν συνηθισμένες έχουν πάψει να υπάρχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μακάρι. Είναι και πού θα πέσεις, όμως. Βέβαια, πάντοτε υπάρχει η επιλογή τής επιλογής. Κι όσο έχουμε στο μυαλό μας πως "ό,τι είμαστε, δίνουμε" κι είμαστε σε επαγρύπνηση για ν' αξιολογούμε, τότε όλα θα βαίνουν καλώς. Κι ένα πράγμα που θα πρέπει να ισχύει: να καθίζουμε πρώτα τον εαυτό μας στο εδώλιο. Γιατί όπως κατηγορούμε/ενοχλούμαστε απ' τους άλλους, μπορεί και να μας κατηγορούν και να ενοχλούμε. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παίδες χαλαρώστε. Είμαι εκτός Αθήνας το τριήμερο, θα γράψω πάλι μόλις βγούμε (αν το θυμηθώ) 1
sphinxgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μετά απο 158 posts οφείλεις να δώσεις πόνο, θες δεν θες!!! Και μην χαλάς λεφτά στο 3ήμερο, γιατί το project "steak and bj" θέλει φράγκα! 2
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ε δεν χάλασα πολλά. Βασικά το κάνω 5αήμερο, γυρίζω τρίτη 1
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μετά από 159 ποστ, πολύ ψάξιμο και άλλα τέτοια ωραία, μπήκα στο πιο απότομο friendzone του πλανήτη. Μιλούσα μαζί της στο Facebook, κάτι μου λέει για τον nightcrawler και ότι της αρέσει ο ηθοποιός, της λεω"I'm getting jealous " και μου λέει ότι δεν έχει απάντηση σε αυτό. Μετά από λίγο, μου σκάει ένα "Friends can also have dinner." Της λεω, "well we'll see how it goes" και μου λέει "don't get your hopes high " Μου είπε ότι αν δεν θέλω να βγούμε, είναι οκ, της είπα θα το σκεφτω. Προφανώς και δεν θα βγούμε, απλά... WHYYYYYYYYYYYYYYT????????? 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 -> WHYYYYYYYYYYYYYYT??????????*-> Ξερωγω γιατι ο κ#λος σου βρωμαει!! *Σοβαρα τωρα, περιμενεις σοβαρες αντιδρασεις,πολυ δε περισσοτερο εξηγησεις απο ασοβαρες? 1
ADHD Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ε αφου αντι να βγειτε γρήγορα εκει που ψήθηκε εξαφανιστηκες 5ημερο τι περίμενες... 2
margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ε αφου αντι να βγειτε γρήγορα εκει που ψήθηκε εξαφανιστηκες 5ημερο τι περίμενες... Ισχυει κ αυτο αν και δε ξερουμε ολα τα στοιχεια 2
mclein Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μετά από 159 ποστ, πολύ ψάξιμο και άλλα τέτοια ωραία, μπήκα στο πιο απότομο friendzone του πλανήτη. Μιλούσα μαζί της στο Facebook, κάτι μου λέει για τον nightcrawler και ότι της αρέσει ο ηθοποιός, της λεω"I'm getting jealous " και μου λέει ότι δεν έχει απάντηση σε αυτό. Μετά από λίγο, μου σκάει ένα "Friends can also have dinner." Της λεω, "well we'll see how it goes" και μου λέει "don't get your hopes high " Μου είπε ότι αν δεν θέλω να βγούμε, είναι οκ, της είπα θα το σκεφτω. Προφανώς και δεν θα βγούμε, απλά... WHYYYYYYYYYYYYYYT????????? στα 20'' ειχες μπει friendzone απλα δεν το ηξερες αλλα εκεινη το ειχε κατα νου. ηταν ησυχη οσο την αφηνες, τωρα που εκανες κινηση εγινε γνωστο. με λιγα λογια, επρεπε να της την ειχες πεσει + εννοειται οτι εμαθες οτι δεν παμε πρωτο ραντεβου για φαγητο 1
Vapir Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 τελικα που ειν το μπιφτεκι αποψε? γιατί να πας να πάρεις μεζέ? αχχαχαχα μετά απο τόση ίντριγκα και αναμονή ........... 3
astrosunnefo Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ε αφου αντι να βγειτε γρήγορα εκει που ψήθηκε εξαφανιστηκες 5ημερο τι περίμενες... Ισχυει κ αυτο αν και δε ξερουμε ολα τα στοιχεια Εγώ νομίζω πως δεν πολυψηνόταν εξ αρχής. Το φταίξιμό της είναι πως δεν ξηγήθηκε απ' την αρχή κι έκανε τον Ντίνο να ελπίζει. 2
mclein Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εγώ νομίζω πως δεν πολυψηνόταν εξ αρχής. Το φταίξιμό της είναι πως δεν ξηγήθηκε απ' την αρχή κι έκανε τον Ντίνο να ελπίζει. 7.5/10 γυναικες αντιδρουν με τον ιδιο τροπο. τουλαχιστον οι ηλικιες εως τα 30. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα