Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 159 ποστ, πολύ ψάξιμο και άλλα τέτοια ωραία, μπήκα στο πιο απότομο friendzone του πλανήτη.

Μιλούσα μαζί της στο Facebook, κάτι μου λέει για τον nightcrawler και ότι της αρέσει ο ηθοποιός, της λεω"I'm getting jealous :P " και μου λέει ότι δεν έχει απάντηση σε αυτό. Μετά από λίγο, μου σκάει ένα "Friends can also have dinner." Της λεω, "well we'll see how it goes" και μου λέει "don't get your hopes high "

Μου είπε ότι αν δεν θέλω να βγούμε, είναι οκ, της είπα θα το σκεφτω.

Προφανώς και δεν θα βγούμε, απλά...

WHYYYYYYYYYYYYYYT?????????

Με ξένη έμπλεξες; :P

• Like 3
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ νομίζω πως δεν πολυψηνόταν εξ αρχής.

Το φταίξιμό της είναι πως δεν ξηγήθηκε απ' την αρχή κι έκανε τον Ντίνο να ελπίζει.

Εγω πιστευω το σκεφτόταν ισως, δηλαδη της περασε η σκεψη μηπως και βγουν καπως παραπανω απο φιλικα αλλα σε αυτα θελει να δράσεις γρήγορα να μην της φυγει απο το μυαλό η σκεψη, ο TS εξαφανίστηκε εκτος Αθηνών και περίμενε να γυρισει και να την βρει να τον περιμένει να βγουνε για φαι.. :P Τουλάχιστον αυτο πιστεύω, δεν ξερουμε σιγουρα αλλα ειναι μια πιθανοτητα..

ΥΓ: Ωραια απαντηση και εσυ "im getting jealous" λεει για εναν ηθοποιο, εγω λεω παντα "ναι ωραιος ειναι αν και δεν ξερω να κρινω και πολυ σωστα σαν αντρας" η κατι τετοιο ακομα και κατι χαλια να μου δειχνουν, ειναι bait συνηθως και να πεις honest οτι δεν σου αρεσει δεν θα βγαλεις ακρη οποτε λεω παντα οτι ειναι ωραιος.. :P

Δημοσ.

γιατί να πας να πάρεις μεζέ? αχχαχαχα

μετά απο τόση ίντριγκα και αναμονή ........... :(

crushed.jpg

Της απάντησα αυτό ακριβώς.

Μετά το "Don't get your hopes too high"

Απάντησα"Well, they're pretty low now, like, zero."

• Like 3
Δημοσ.

7.5/10 γυναικες αντιδρουν με τον ιδιο τροπο.

τουλαχιστον οι ηλικιες εως τα 30.

Καλα μην νομιζεις κι οτι μετα..στρωνουν! Μαλλον οχι.

:lol:

Παλιμπαιδισμος & η_ζωη_που_δεν_εζησα_μα_θελω!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πιστευω το σκεφτόταν ισως, δηλαδη της περασε η σκεψη μηπως και βγουν καπως παραπανω απο φιλικα αλλα σε αυτα θελει να δράσεις γρήγορα να μην της φυγει απο το μυαλό η σκεψη, ο TS εξαφανίστηκε εκτος Αθηνών και περίμενε να γυρισει και να την βρει να τον περιμένει να βγουνε για φαι.. :P Τουλάχιστον αυτο πιστεύω, δεν ξερουμε σιγουρα αλλα ειναι μια πιθανοτητα..

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Εγώ σαν κοπέλα, πάντως, θα αποφάσιζα βουβά αν ο άλλος μ' ενδιαφέρει, και κατόπιν θα του έλεγα να το δούμε αλλιώς - αν ήθελε κι αυτός, ή θα ξηγιόμουν εξ αρχής, αν με πλησίαζε ο άλλος ερωτικά. Ούτε θα με φρενάριζε το γεγονός της 5ήμερης καθυστέρησης σε ταξιδάκι ή κάτι άλλο.

Στο να ταλαντεύεται κάποια, ναι ή όχι, τότε τις περισσότερες φορές οι πιθανότητες τείνουν στο όχι.

Αν και δεν αποκλείω την διαφορετική εξέλιξη.

• Like 1
Δημοσ.

Της απάντησα αυτό ακριβώς.

Μετά το "Don't get your hopes too high"

Απάντησα"Well, they're pretty low now, like, zero."

βασικά εκεί της στέλνεις μια φωτογραφία απο το πουλί σου και ότι γίνει 

• Like 6
Δημοσ.

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Εγώ σαν κοπέλα, πάντως, θα αποφάσιζα βουβά αν ο άλλος μ' ενδιαφέρει, και κατόπιν θα του έλεγα να το δούμε αλλιώς - αν ήθελε κι αυτός, ή θα ξηγιόμουν εξ αρχής, αν με πλησίαζε ο άλλος ερωτικά. Ούτε θα με φρενάριζε το γεγονός της 5ήμερης καθυστέρησης σε ταξιδάκι ή κάτι άλλο.

Στο να ταλαντεύεται κάποια, ναι ή όχι, τότε τις περισσότερες φορές οι πιθανότητες τείνουν στο όχι.

Αν και δεν αποκλείω την διαφορετική εξέλιξη.

Εσυ μπορει να ξερεις τι θελεις παντα, αν η αλλη ομως ειναι σε φαση δεν ξερω τι θελω, θελω και δεν θελω, τον σκεφτομαι καμια φορα και αλλιως κτλπ το να μη βγεις γρηγορα να δειξεις οτι ενδιαφέρεσαι και να δειτε πως θα παει ισως κοστισει ναι.. Δεν σημαινει οτι ειναι αλλοπρόσαλλη η εχει αποφασισει απο πριν οχι απλα η σωστη στιγμη μετραει, πολλες σχεσεις δεν θα γινοταν ποτε αν δεν βρισκοταν η κατάλληλη στιγμη, δεν αγοραζεις αυτοκινητο να βλεπεις τα χαρακτηριστικα και να λες μου αρεσει δεν μου αρεσει οποτε θα το παρω οταν ειναι διαθεσιμο..

Μας αρέσει να μιλάμε αγγλικά.

Μηπως μας τρολάρεις λιγο γενικα??  :wacko: Ενταξει να πετας μια λεξη αγγλικη αλλα εσεις κανετε διαλογο στα Αγγλικα? Μηπως δινει τιποτα για lower η κοπελα για αυτο?  :P

Δημοσ.

βασικά εκεί της στέλνεις μια φωτογραφία απο το πουλί σου να κάνει στεναχωρημένη φατσούλα και ότι γίνει 

fixed :D

• Like 6
Δημοσ.

Εσυ μπορει να ξερεις τι θελεις παντα, αν η αλλη ομως ειναι σε φαση δεν ξερω τι θελω, θελω και δεν θελω, τον σκεφτομαι καμια φορα και αλλιως κτλπ το να μη βγεις γρηγορα να δειξεις οτι ενδιαφέρεσαι και να δειτε πως θα παει ισως κοστισει ναι.. Δεν σημαινει οτι ειναι αλλοπρόσαλλη η εχει αποφασισει απο πριν οχι απλα η σωστη στιγμη μετραει, πολλες σχεσεις δεν θα γινοταν ποτε αν δεν βρισκοταν η κατάλληλη στιγμη, δεν αγοραζεις αυτοκινητο να βλεπεις τα χαρακτηριστικα και να λες μου αρεσει δεν μου αρεσει οποτε θα το παρω οταν ειναι διαθεσιμο..

Μηπως μας τρολάρεις λιγο γενικα?? :wacko: Ενταξει να πετας μια λεξη αγγλικη αλλα εσεις κανετε διαλογο στα Αγγλικα? Μηπως δινει τιποτα για lower η κοπελα για αυτο? :P

Ο μπαμπάς της είναι αμερικανός. Μας αρέσει απλά να μιλάμε αγγλικά, θες να σου στείλω screenshot;

fixed :D

Κλαίω μινάρα. :lol:
Δημοσ.

Ντίνε:

1. Πες της να πάτε για κανά ποτό

2. Από την αντίδραση σου, η κοπελιά έχει μικρά βυζά.

Δημοσ.

Πάμε γι'άλλα ρε!!

Αλλά έχω ερώτηση: δηλαδή τόσο καιρό υπήρχαν δείγματα φλερτ από μέρους της και τώρα σου πέταξε αυτές τις ψυχρές friendzone ατάκες; Ή δεν είχες κανένα θετικό δείγμα και απλά είπες να το ρισκάρεις και να της πεις να βγείτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...