mclein Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 βραζιλιάνικο -> http://www.kitrinos-skiouros.gr/index.php μεξικάνικο -> http://ancho.gr/about γενικά για μεξικάνικα μπορείς να δεις / διαβασεις εδώ : http://portfolio.oneman.gr/athens_mexican
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Γενικά, πρέπει να ορίσουμε τι σημαίνει "ωραίο κλίμα για ζευγάρι". Και τα Μεξικάνικα και τα μπεργκεράδικα είναι "φασαριόζικα" μέρη, ρομαντικά δεν τα λες με καμία δύναμη, έχουν και πιάτα που προσφέρονται για "ατυχήματα" (στα μπέργκερ τρως με τα χέρια, στο άλλο τυριά, σάλτσες, φασόλια, μπουρίτος...) Το φαγητό με το χέρι, εντωμεταξύ, θέλει και μία οικειότητα. Να βγεις πρώτη φορά με μια κοπέλα, και να της πας για μπέργκερ; Οι δυο σας; Στο "χαλαρό", φίλοι κι έτσι, ναι. Στο στυλ "γυρνάμε από τη σχολή, καθόμαστε να φάμε κάτι"; Οκ. Αλλά, να βγείτε ειδικά για φαγητό, και να πάτε σε μπεργκεράδικο; Δεν θα το πρότεινα. Χίλιες φορές καλύτερα σε ένα μαγαζί με μεζεδάκια, που και χαλαρά-φοιτητικά θα είναι, και τιμές προσιτές θα έχει, και ένα πιρουνάκι να τσιμπάτε το φαγητό σας. Ρομαντικό κλίμα. Εμ να μην είναι ταβερνούλα με ρεμπέτικα, ούτε να είναι κυριλέ εστιατόριο. Να είναι απλά ένα μέρος που να μην είναι γεμάτο κόσμο(για να βρουν ένα κάτσουμε και να μην έχει άπειρη φασαρία) και ωραία μουσική. Μπάτζετ, νομίζω μέχρι το πολύ σαράντα ευρώ μπορώ να διαθέσω, αφού ακούω για ακριβές τιμές προετοιμάζομαι. Δεν βγαίνω πρώτη φορά μαζί της. Έχω βγει με παρέα, μιλούσαμε φιλικά που και που, οικειότητα υπάρχει. Βέβαια τώρα που αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε, δεν ξέρω αν και τι αλλάζει σαν συμπεριφορά. Και ιταλικό είναι ωραίο αλλά μήπως είναι συνηθισμένο;
sphinxgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τα 40€ είναι οριακά βέβαια γιατί απο το καλοκαίρι έχει παίξει και ένα 10%+ στο φπα. Ωραία είναι και στα μαγαζιά στο Μικρολίμανο για φαγητό ημέρα. Για βράδυ το Amigos ίσως σου βγει πιο ακριβά. Για μεσημέρι είναι ωραία και πλάκα για φαγητό (πάνω διόσκουροι)
parlapipas25 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Στο amigos υπολογισε κανα 50αρι για 2 ατομα.Δεν το προτεινω παντως γιατι ουτε εμενα μου πολυαρεσε ειδικα για τις τιμες που εχει. Προτεινω fridays που θα σας ερθει πιο φθηνα και εχει ωραιο φαγητο/ποτα.
margaritagr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το amigos το αγαπω, της Γλυφαδας κυριως. Χωρος, εξυπηρετηση, φαγητα ολα πολυ καλα. Δεν ειναι τυχαιο το οτι τοσα χρονια λειτουργει και ακομα γινεται φισκα. Για 40€ ομως μπατζετ δεν ειναι με τιποτα οποτε βγαλτο Τα fridays ειναι και αυτα οριακα. Αν πατε fridays , να πατε καθημερινη που εχει ειδικο μενου προσφορα με ενα ορεκτικο κ ενα κυριως ή ενα κυριως κι ενα γλυκο + αναψυκτικο με 13€ το ατομο περιπου. Μενου κατ ατομο εχει και το la pasteria οποτε κι εκει μπορειτε να πατε και να παρετε ορεκτικο κυριως και γλυκο με κατω απο 20€ ο καθενας. Απλα θα πρεπει να την ετοιμασεις οτι πατε για να παρετε κατι απο κει, γιατι αν αρχισει να παραγγελνει χυμα σκουρα τα πραγματα
parlapipas25 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το amigos το αγαπω, της Γλυφαδας κυριως. Χωρος, εξυπηρετηση, φαγητα ολα πολυ καλα. Δεν ειναι τυχαιο το οτι τοσα χρονια λειτουργει και ακομα γινεται φισκα. Για 40€ ομως μπατζετ δεν ειναι με τιποτα οποτε βγαλτο Τα fridays ειναι και αυτα οριακα. Αν πατε fridays , να πατε καθημερινη που εχει ειδικο μενου προσφορα με ενα ορεκτικο κ ενα κυριως ή ενα κυριως κι ενα γλυκο + αναψυκτικο με 13€ το ατομο περιπου. Μενου κατ ατομο εχει και το la pasteria οποτε κι εκει μπορειτε να πατε και να παρετε ορεκτικο κυριως και γλυκο με κατω απο 20€ ο καθενας. Απλα θα πρεπει να την ετοιμασεις οτι πατε για να παρετε κατι απο κει, γιατι αν αρχισει να παραγγελνει χυμα σκουρα τα πραγματα Αν θελει ιταλικο να παει στο la strega.Πολυ καλυτερο απο το la pasteria. 1
katergaris79 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 La strega το προτείνω κι εγώ ή τον Ακάκιο στο Φάληρο. Επίσης για μακαρονοκατάσταση είναι και το Vincenzo στη Γλυφάδα (απλά εκεί συνήθως έχει αρκετό κόσμο). Επίσης δες το Chez Violette στα Εξάρχεια αλλά και το Ζάχαρη κι αλάτι (επίσης Εξάρχεια). Και τα δύο ίσως λίγο πάνω από 40άρι. Τέλος ρίξε μια ματιά και στο Agora στο Hilton, πολύ καλό φαγητό και καλές τιμές. 1
xpapias Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Για το Αγορά στο μετρό των Αμπελοκήπων τι λετε; Εχω πολυ καιρο να παω αλλα νομιζω οι τιμες ειναι κοντά σ αυτές των Friday s
katergaris79 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μια χαρά. Προσωπικά προτιμώ του Hilton λόγω του κήπου τώρα που άνοιξε ο καιρός.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τείνω προς Fridays που είναι πιο σίγουρη λύση. Θα περάσω να δω το Agora, φαίνεται απίστευτο από τις φωτογραφίες(Χίλτον)
*nenya* Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Για ρομαντζάδα είναι ωραίες και οι 'Λεύκες' στο Γαλάτσι που έχουν και αυλή. Αλλά δεν είναι ούτε μπεργκεράδικο ούτε μεξικάνικο. Επίσης, γιατί να τα πληρώσεις εσύ όλα βρε Ντίνο καμάρι μου; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση αυτό; ο_Ο Μισά-μισά και καταλαβαίνεις και από νωρίς αν η άλλη σε βλέπει μόνο σαν πορτοφόλι. [και το να κερνάτε εναλλάξ works fine επίσης...αρκεί να μην καταλήξετε να κερνάει μόνο ο ένας ] 6
margaritagr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Προτεινα la pasteria γιατι εχει τα συγκεκριμενα μενου Αλλιως κι εγω γιυσταρω πολυ βιτσεντζο, απλα ειπε οτι μενουν δυτικα κ η γλυφαδα ειναι στην αλλη ακρη Για ρομαντζάδα είναι ωραίες και οι 'Λεύκες' στο Γαλάτσι που έχουν και αυλή. Αλλά δεν είναι ούτε μπεργκεράδικο ούτε μεξικάνικο. Επίσης, γιατί να τα πληρώσεις εσύ όλα βρε Ντίνο καμάρι μου; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση αυτό; ο_Ο Μισά-μισά και καταλαβαίνεις και από νωρίς αν η άλλη σε βλέπει μόνο σαν πορτοφόλι. [και το να κερνάτε εναλλάξ works fine επίσης...αρκεί να μην καταλήξετε να κερνάει μόνο ο ένας ] Ρε συ αμα δε μπορει να κερασει ενα φαγητο ε ειναι μαλακια. Εκτος κι αν και η αλλη ειναι της ιδιας οικονομικης κατηγοριας. (Γενικο αυτο! 2
*nenya* Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το κέρασμα για γιορτή/γενέθλια να το καταλάβω! Το κέρασμα στο ραντεβού όμως πραγματικά δεν ξέρω γιατί από πολλούς θεωρείται δεδομένο. Δηλαδή η άλλη θα πάθει τίποτα να βγάλει το πορτοφολάκι και να μοιράσουν τον λογαριασμό; Γιατί να είναι μαλακία να ΜΗΝ τα πληρώσει όλα ο άντρας; Ok, το βλέπουμε πολύ διαφορετικά μάλλον 6
sphinxgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το κέρασμα για γιορτή/γενέθλια να το καταλάβω! Το κέρασμα στο ραντεβού όμως πραγματικά δεν ξέρω γιατί από πολλούς θεωρείται δεδομένο. Δηλαδή η άλλη θα πάθει τίποτα να βγάλει το πορτοφολάκι και να μοιράσουν τον λογαριασμό; Γιατί να είναι μαλακία να ΜΗΝ τα πληρώσει όλα ο άντρας; Ok, το βλέπουμε πολύ διαφορετικά μάλλον Άσε να πλερώσει τώρα που είναι στο ψήσιμο, γιατί θα βρει κανέναν με φράγκα το γκομενάκι και θα το χάσουμε. Μόλις το καπαρώσει, θα παίζουν καφεδάκι στο παγκάκι και δεν θα λέει και τσιμουδιά. Καλά κάνει! Αρκεί να μην την ψήνει για κανα χρόνο γιατί τον βλέπω να πουλάει το νεφρό του για να την βγάζει όξω!!!! 2
xpapias Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Άσε να πλερώσει τώρα που είναι στο ψήσιμο, γιατί θα βρει κανέναν με φράγκα το γκομενάκι και θα το χάσουμε. Μόλις το καπαρώσει, θα παίζουν καφεδάκι στο παγκάκι και δεν θα λέει και τσιμουδιά. Καλά κάνει! Αρκεί να μην την ψήνει για κανα χρόνο γιατί τον βλέπω να πουλάει το νεφρό του για να την βγάζει όξω!!!! Εχεις κοιταξει τις αγγελίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα