zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Θα πας για φαγητό πρώτο ραντεβού; frienzoneeeeddddd Εντάξει ρε συ, όχι απαραίτητα! Είναι μία από τις επιλογές, που να πάει δηλαδή;
zio10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πηγαίνετε και σινεμαδακι μωρε. Να είστε σε μια αίθουσα 2 ώρες να μην μπορεις να μιλήσεις. Τεσπα αν θες να το πας ετσι που ειναι λάθος μην πας σε Fridays ούτε ρακομελαδικα. Αν και αν την πας σε Fridays θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Θα λεει η κοπέλα τόσο στα παπαρια του ειναι που με πάει για burger πρώτο ραντεβού; Και θα γουστάρει παραπάνω. Χαχαχαχαχα Τι προτείνεις;
theoritikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κατά την άποψη μου, τα μεξικάνικα εστιατόρια είναι από τα πιο παράξενα στην Αθήνα. Το ratio τιμή/ποιότητα είναι δυσανάλογο των χρημάτων που πληρώνεις. Τελευταία φορά που πήγα για μεξικάνικο με παρέα, ήταν σε ένα στο Κουκάκι. Ήταν ο ορισμός της απελπισίας. Τα πικάντικα πιάτα δεν ήταν πικάντικα, πολύ τυρί σε σημείο που σε έπιανε δυσανεξία κλπ. Απο την άλλη τα friday's έχουν ρίξει πάρα πολύ την ποιότητα. Τελευταία φορά που πήγα, είχα πάρει ενα burger που κολυμπούσε στο λάδι, λες και ήμουν στο παρακμιακό γυράδικο της γειτονιάς μου. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο μαγαζί στην περιοχή σου. Αν δεν έχετε αντίρρηση, μπορείτε να πάτε στα Πετράλωνα. Έχει πολλά εστιατόρια που μαζεύουν νεαρόκοσμο. Επίσης η περιοχή είναι πολύ ρομαντική, ειδικά τώρα που ζέστανε ο καιρός.
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πηγαίνετε και σινεμαδακι μωρε. Να είστε σε μια αίθουσα 2 ώρες να μην μπορεις να μιλήσεις. Τεσπα αν θες να το πας ετσι που ειναι λάθος μην πας σε Fridays ούτε ρακομελαδικα. Αν και αν την πας σε Fridays θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Θα λεει η κοπέλα τόσο στα παπαρια του ειναι που με πάει για burger πρώτο ραντεβού; Και θα γουστάρει παραπάνω. Χαχαχαχαχα να πιασεις κανα χερι μηπως; 1
Ψιτ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Συμφωνώ με το Σωκράτη. Δεν ξέρω αν είναι το στυλ του οπ ούτε και τον καιρό στην Αθήνα και δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ανάψει τα φώτα στο Ηρώδειο, αλλά μπορείς να πάρεις μπύρες (αμστελ μπουκάλι) και να πάτε να αράξετε στα μαρμάρινα παγκάκια απέξω από το θέατρο. Επίσης, αν το έχεις στο να πηδάς... Φράχτες, Παγωμένο λευκό κρασί, πηδάτε φράχτη στο Θησείο και πάτε στο ναό του ποσειδωνα που είναι πάντα φωτισμένος. Μην ξεχάσεις ανοιχτήρι και να μην αφήσετε σκουπίδια. 2
mclein Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 εκτος απ'τις επιλογες που σου εδωσα, μπορεις να πας κ Αναφιώτικα..εκεί τις πηγαίνει κ ο Παπακαλιάτης !!! φαγητο, κρασι, ποτα, χαλαρα...ε, μπορει κ να χουφτώσεις !!! 3
sphinxgr Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πάντως αν όντως είναι πρώτο ραντεβού είναι μεγάλο fail το φαγητό. Δεν ξέρουμε βασικές πληροφορίες Έχεις μεταφορικο μέσο? Έχετε βγει ξανά? Ενδιαφέρεσαι να γίνει conne?
agelosLX Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ρε μάστορα... τις κοπέλες πρώτο ραντεβού δεν τις πάνε σε μπεργκεράδικα... γενικότερα ΔΕΝ τις πάνε για φαγητό εκτός αν είναι να τους κάνεις καμία πρόταση. Αν έχεις αυτοκινητάκι πέρνα να την πάρεις και πηγαίνετε για ποτάκι σε κάποιο σχετικά χαλαρό μπαράκι/κοκτέηλαδικο που δεν γίνεται της πουτάνας.. εκεί θα μιλήσετε, θα πιείτε τα ποτάκια σας και μπορείς να την πλησιάσεις κιόλας πιό εύκολα... μετά την γυρνάς προς το σπίτι της και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους. Το φαγητό είναι για επόμενο στάδιο... υγ: Να προτιμήσεις να βγείτε καθημερινή και θα σου πρότεινα κάποιο μπαράκι από αυτά στην Καρίτση.. Baba Au Rum και λοιπά. 1
Ψιτ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ναι ρε φίλε. Πάρε το τιμόνι, πήγαινε να πιείς και μετά ξανάπιασε το τιμόνι. 2
agelosLX Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ναι ρε φίλε. Πάρε το τιμόνι, πήγαινε να πιείς και μετά ξανάπιασε το τιμόνι. Σιγά ρε Άρη Σταθάκη εσύ που παίρνεις και ταξί κάθε φορά που πίνεις.. Ενήλικος είναι, δεν είναι ανάγκη να του παραθέσω τα αυτονόητα..
Ψιτ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ο Άρης Σταθάκης είναι νεκρός... Δε χρειάζομαι αυτοκίνητο.
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 μου φαινεται ο θεματοθετης δεν εβλεπε μπαρνι στινσον που ελεγε φαγητο; απο τωρα; μπαααα, πρωτα θα περασει απ το κρεβατι μου και μετα θα την βγαλω για φαγητο
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Στο τρένο του Ρουφ, τέλεια ατμόσφαιρα καλές τιμές αλλά το μενού έχει χαλάσει αρκετά φέτος. Γιαντες στα Εξάρχεια, όμορφη αυλή τέλεια κουζίνα πολύ καλές τιμές. Ζάχαρη και Αλάτι Εξάρχεια, πολύ όμορφος χώρος, τσιμπημενς τιμές και όχι τόσο καλή κουζίνα Ένα Ιρανικό στο Χαλάνδρι ξέχασα το όνομά του. Διαφορική νόστιμη κουζίνα, διαφορική καλογουστη διακόσμηση και καλές τιμές σχετικά. Γενικά διαφορετικό αλλά πολύ καλό. Αυτά μου έρχονται πρόχειρα πρόχειρα 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ειδικά για πρώτο ραντεβού 9 στους 10 (άντρες και γυναίκες) δεδομένο το θεωρούν ότι θα πληρώσει ο άντρας...ακόμα κι η κοπέλα κάνει κίνηση να βγάλει λεφτά πιο πολύ για τα μάτια θα είναι, ούτε αυτή δεν θα το πιστεύει κατά βάθος! (Γενικά αυτό, εσύ μπορεί να είσαι εξαίρεση!). Και εδώ κάπου είναι το εκνευριστικό της υπόθεσης. Εξ'αιτίας αυτής της ηλίθιας νοοτροπίας ο πολύς κόσμος δεν κάνει καμιά κίνηση. Ακόμα και οι της άποψης "πληρώνει αυτός που κάνει την πρόσκληση" (που 9 στις 10 είναι άντρας) δεν το κάνει γιατί πολύ απλά δεν μπορεί. Ισως είναι καλή ευκαιρία να αλλάξει αυτή η νοοτροπία και ταυτόχρονα οι σχέσεις να γίνουν ουσιαστικότερες έτσι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα