Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έστω οτι πέφτουν στον cpu. Θα πέσουν σε μητρικές-ram ddr3;

Λοιπόν τα ξαναλέμε σε δυο μήνες.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε mobo πεφτουν επισης, τωρα για ddr δεν μπορω να σου απαντησω, λογικα θα επρεπε να πεσουν γιατι εχουν κανει αποσβεση και κατασκευαστικα ειναι πιο φθηνα αλλα μεχρι στιγμης απλα ανεβαζουν τιμες απο γενια σε γενια.

Δημοσ.

Διάβασα όλες τις προτάσεις και τα σχόλια και κατέληξα ότι εφόσον το σύστημα θα φτιαχτεί το καλοκαίρι, τότε θα έπρεπε να συζητήσω για τιμές.

Δε γνώριζα ότι οι τιμές παίζουν τόσο πολύ.

Σίγουρα θα πάρω μια πιο φθηνή μητρική εφόσον λέτε ότι δεν παίζει τόσο ρόλο για gaming.

Για το τροφοδοτικό θα επιμείνω στα 730W μιας και η διαφορά με το 630W είναι μόνο 10 ευρώ.

Θα κάνω μια υπομονή στο ενδιάμεσο θα μαζέψω λεφτά και για μια καλύτερη οθόνη (κάτι που δεν υπολόγιζα τόσο ακριβά)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις γνώμες σας!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε Χρήστε συνονόματε, για τις τιμές εγώ επιφυλάσσομαι, αλλα όπως και να έχει ακόμα κι άν πέσουν, αναλογίσου άν σε συμφέρει να πάρεις το σήμερον ένα παλιό σετ και μάλιστα να το πληρώσεις καινούργιο. Σε περίπτωση μεταχειρισμένου δεν θα το συζητούσαμε θα το είχες πάρει ήδη.

Το 730 είναι υπερβολή. Θα πάρεις 550-600 gold παρά bronze 700+ στα ίδια λεφτά. Για οθόνη οπωσδήποτε μάζευε γιατί αξίζει τον κόπο. Παρακαλούμε.

Δημοσ.

Από Visionstudio.gr 3QwcEXc.pngOθόνη βάζεις αυτήν με 1ms, 75 Hertz, και το βασικότερο AMD FreeSync. 

Link.png Site: AOCG2260VWQ6  -  140€

Δεν έχει και τόση σημασία  χρόνος απόκρισης χώρια το ότι είναι ονομαστική του η τιμή και ως συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν έχει κανένα νόημα να πάει σε 22άρα οθόνη.

Κακή επιλογή επίσης το τροφοδοτικό.

Είναι προτιμότερος ο 6500.

Δεν θα έβαζα αυτόν τον ssd όταν μάλιστα ο ίδιος ο φίλος έχει επιλέξει τον samsung.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

TN πάνελ???

128gb ssd???

vs 450w???

cougar spike 5ss7 το έχεις πιάσει στα χέρια σου αυτό το κουτί πραγματικά???

Βέβαια έριξες το budget κατακόρυφα ok αλλά ξέρω 'γώ ας πάρει ένα ps4 και μια 32άρα να γουστάρει καλύτερα.

+1 για το δίσκο.

Δημοσ.

Δεν έχει και τόση σημασία χρόνος απόκρισης χώρια το ότι είναι ονομαστική του η τιμή και ως συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν θα έβαζα αυτόν τον ssd όταν μάλιστα ο ίδιος ο φίλος έχει επιλέξει τον samsung.

Με τι κριτήρια να διαλέξω οθόνη;;με budget ας πούμε γύρω στα 150..

TN πάνελ???

128gb ssd???

vs 450w???

Βέβαια έριξες το budget κατακόρυφα ok αλλά ξέρω 'γώ ας πάρει ένα ps4 και μια 32άρα να γουστάρει καλύτερα.

+1 για το δίσκο.

Χαχαχ ένας φίλος μου το πρότεινε για το ps4 αλλά δε συγκρίνεται νομίζω :-)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να γινονται προτασεις για συστημα που θα φτιαχτει το καλοκαιρι απο τωρα. Ασε που πιο πισω εχουν γινει πιο ποιοτικες προτασεις.

Διάβασα όλες τις προτάσεις και τα σχόλια και κατέληξα ότι εφόσον το σύστημα θα φτιαχτεί το καλοκαίρι, τότε θα έπρεπε να συζητήσω για τιμές.

Δε γνώριζα ότι οι τιμές παίζουν τόσο πολύ.

Σίγουρα θα πάρω μια πιο φθηνή μητρική εφόσον λέτε ότι δεν παίζει τόσο ρόλο για gaming.

Για το τροφοδοτικό θα επιμείνω στα 730W μιας και η διαφορά με το 630W είναι μόνο 10 ευρώ.

Θα κάνω μια υπομονή στο ενδιάμεσο θα μαζέψω λεφτά και για μια καλύτερη οθόνη (κάτι που δεν υπολόγιζα τόσο ακριβά)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις γνώμες σας!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει και τόση σημασία  χρόνος απόκρισης χώρια το ότι είναι ονομαστική του η τιμή και ως συνήθως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μιλάμε για Gaming Pc βλέπω δεν αναφέρεις καν τα 75 hertz και ειδικότερα το FreeSync .Η καλύτερη δυνατή επιλογή την στιγμή που το μπάτζετ είναι περιορισμένο είναι αυτή της AOC που παρέθεσα.Με 25 € επιπλέον παίρνει την ίδια στις 24 ίντσες αλλά βγαίνει εκτός budget.Τροφοδοτικό υπέραρκετό.6400 με 6500 μηδενικές διαφορές από την στιγμή που θα δουλεύουν μόνιμα σε turbo mode. ( 3.30ghz - 3.60ghz)

TN πάνελ???

128gb ssd???

vs 450w???

+1 για το δίσκο.

Δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά όλα τα Gaming Monitors (πλυν 2-3 τα οποία κοστίζουν 750€++) έχουν TN panel γιατί δεν εστιάζουν στο τι Panel έχει το εκάστοτε monitor καθώς δεν είναι εύκολο και στην υλοποίηση υψηλών Hertz με IPS Panel αλλά στους ρυθμούς ανανέωσης Hertz,χρόνους απόκρισης MS, και στις τεχνολογίες που ενσωματώνουν Freesync - Gsync .Το παλικάρι μιλάει για Gaming pc και του προτείνετε Dell στα 200€ .Tροφοδοτικό υπέραρκετό όπως προείπα, κουτί ναι που έχω πιάσει πολλές φορές στα χέρια μου μιας που είναι συχνή επιλογή μου λόγω VFM.Με 22€ τι περίμενες ; Λαμαρίνα Phanteks και Γυαλί in Win;Την στιγμή που είναι τόσο σφιχτό το budget γίνονται υποχωρήσεις.Εννοείται πως ο Samsung είναι μακράν καλύτερος αλλά δεν το επιτρέπει το budget αν είναι να ξεπεράσει τα 800 σαφώς και επιλέγει Samsung και ελαφρώς καλύτερο κουτάκι, ακόμη και 6500.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν μιλούσαμε για office PC με μικρη κατανάλωση θα το διάλεγα. Μπες στην ίδια την corsair και διάβασε τι λέει. Η διαφορά των χρημάτων με τον 6500 είναι πολύ μικρή τυχαίνει το vision να τον έχει παραπάνω από το φθηνότερο μαγαζί αν το προσέξεις. Πραγματικά εχεις βάλει σε ένα απλό home PC (δες μητρική) μια καρταρα και έναν i5 δεν έχουν συνοχή κατά τη γνώμη μου. Άσχετα αν η κάρτα που έβαλα είναι ακόμα καλύτερη. Για την οθόνη γούστα είναι ας μπει να δει τις διαφορές τους αλλά Freesync με 140 είναι ίδιο με τα ακριβότερα που μόνος σου ειπες;. Δεν ζήτησε πάντως και οθόνη σαυτο το budget μετά προέκυψε. Για games 128 ssd ασχολίαστο. Όσο για το κουτί θα μιλήσουν οι θερμοκρασίες ιδιαίτερα στους δίσκους και αυτός που θα μανατζαρει τα καλώδια.

Δεν κατακρίνω τις επιλογές σου ίσα ίσα σε κάθε post σου κοιτάς το πιο οικονομικό τυχαίνει να έχω ενστάσεις στο συγκεκριμένο. Γράφω από κινητό συγχωρέστε με για τυχόν λάθη.

Δημοσ.

Μιλάμε για Gaming Pc βλέπω δεν αναφέρεις καν τα 75 hertz και ειδικότερα το FreeSync .Η καλύτερη δυνατή επιλογή την στιγμή που το μπάτζετ είναι περιορισμένο είναι αυτή της AOC που παρέθεσα.Με 25 € επιπλέον παίρνει την ίδια στις 24 ίντσες αλλά βγαίνει εκτός budget.Τροφοδοτικό υπέραρκετό.6400 με 6500 μηδενικές διαφορές από την στιγμή που θα δουλεύουν μόνιμα σε turbo mode. ( 3.30ghz - 3.60ghz)

Τα 450W δεν είναι υπεραρκετά για τήν R9 380 όταν ο κατασκευαστής προτείνει 500W. Αυτήν την τσιγκουνιά στα watt και ενίοτε και στην ποιότητα του τροφοδοτικού δεν την καταλαβαίνω όταν πρόκειται για καινούριο σύστημα. Επίσης και το κουτάκι δεν είναι ανευ σημασίας. Δεν το λέω μόνο σε σένα γενικά μιλάω. Βλέπω μερικούς να έχουν σύστημα που κοστίζει 800+ ευρώ και το τροφοδοτικό μαζί με το κουτί να κοστίζει 60 ευρώ και τρελένομαι :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλω να στεναχωρήσω αλλά όλα τα Gaming Monitors (πλυν 2-3 τα οποία κοστίζουν 750€++) έχουν TN panel γιατί δεν εστιάζουν στο τι Panel έχει το εκάστοτε monitor καθώς δεν είναι εύκολο και στην υλοποίηση υψηλών Hertz με IPS Panel αλλά στους ρυθμούς ανανέωσης Hertz,χρόνους απόκρισης MS, και στις τεχνολογίες που ενσωματώνουν Freesync - Gsync .Το παλικάρι μιλάει για Gaming pc και του προτείνετε Dell στα 200€ .Tροφοδοτικό υπέραρκετό όπως προείπα, κουτί ναι που έχω πιάσει πολλές φορές στα χέρια μου μιας που είναι συχνή επιλογή μου λόγω VFM.Με 22€ τι περίμενες ; Λαμαρίνα Phanteks και Γυαλί in Win;Την στιγμή που είναι τόσο σφιχτό το budget γίνονται υποχωρήσεις.Εννοείται πως ο Samsung είναι μακράν καλύτερος αλλά δεν το επιτρέπει το budget αν είναι να ξεπεράσει τα 800 σαφώς και επιλέγει Samsung και ελαφρώς καλύτερο κουτάκι, ακόμη και 6500.

Στο ξανα γράφω για gaming δεν υπάρχει λόγος για 24αρα και ας έχει μια 22αρα ένα σωρο καλούδια.

Δημοσ.

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτές τις οθόνες

http://www.skroutz.gr/s/7469106/LG-22MT47DC-PZ.html

http://www.skroutz.gr/s/6929719/Samsung-LT22E390EW.html

http://www.skroutz.gr/s/7230962/Acer-V226HQL-HDMI.html

Καμία έξτρα πρόταση απο οθόνες?

Θα προτιμούσα γύρω στα 150 ευρώ.

Σχετικά με το budget σκέφτηκα μήπως αντι για i5 4460, βάλω i3 6100 και αντί για 16αρα RAM να ξεκινήσω με 8αρα και παίρνω στη πορεία άλλα 8 με καμιά προσφορά.

Κόβω 60 ευρώ απο επεξεργαστή και 30-40 απο Ram.

Σύνολο ενα 100άρικο χοντρικά.

Αξίζει ή μπα?

Σχετικά με το κεφάλαιο τροφοδοτικό κάτι τέτοιο νομίζω είναι αρκετό και αξιόπιστο :

http://www.skroutz.gr/s/6256298/Thermaltake-TR2-600W-Gold.html

Δημοσ.

Η οθόνη όπως και όλα τα περιφερειακά είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση.

Για μένα οι 21-22 ίντσες είναι κατηγορία υπόθετο.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις 24άρα ips, είτε την S2316H που έχει προταθεί ήδη, είτε την LG 24MP58VQ.

Αν δεν μπορείς με τίποτα να διαθέσεις τα 180 που χρειάζονται, να ξέρεις ότι χάνεις περισσότερα από

όσα γλιτώνεις σε χρήματα. Αν δεν υπάρχει βέβαια η δυνατότητα πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις.

Όσων αφορά τον επεξεργαστή και τη ram, αν σκοπεύεις να μπεις στη λογική της γρήγορης αναβάθμισης,

βάλε pentium και μετά βάζεις i5-7. Ο i3 δεν ελευθερώνει αρκετό budget για να μην αναγκαστείς να κάνεις

υποχωρήσεις και αλλού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...