Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό απο κίνα περιπου στα 200ευρώ.Μετά απο μια σύντομη έρευνα κατέληξα στα παρακάτω και θέλω συμβουλές.

Link.png Site: ΧiaomiRedmi Note Pro 3 (γνώστο πλέον και φρέσκο) 190Ε

Link.png Site: MEIZUM3 Note Νομίζω παρόμοιο με το παραπάνω? 210Ε

Link.png Site: ZTENUBIA Z11 Mini Λίγες πληροφορίες. 240Ε

Link.png Site: OneplusOne Σχετικά παλιό αλλά νομίζω βγήκε καλο??  200Ε

Το μαγαζί είναι επιλεγμένο για ευκολία στις συγκρίσεις,πάνω κάτω νομίζω οτι ολα παίζουν το ίδιο περίπου.Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Εγω αναμεσα σε αυτα θα ελεγα το note 3 pro.

Το meizu ειναι περιπου στα ιδια με το απο πανω μονο που εχει χειροτερο επεξεργαστη.

Το nubia λογικα ειναι πιο premium κατασκευη με cpu ~σαν του meizu, επιπλεων ειναι αρκετα ακριβοτερο.

Και τελος το oneplus, θα το προσπερνουσα παραυτα μιας και αγοραζεις απο ελλαδα το lg g3 με πανομοιοτυπα specs στην ιδια τιμη και εχεις πολυ καλυτερη καμερα+εγγυηση/αποδειξη.

Δημοσ.

Tα έχω διαβάσει τα περισσότερα θέματα και το βλέπω οτι γίνεται "χαμός" με το xiaomi και το είδα και απο κοντά καθώς το πήρε ένας φίλος μου απλώς μου φάνηκε ένα κλίκ πιο μεγάλο από οτι θα το ήθελα αλλά με δελεάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά του.Το μόνο αρνητικό είναι η κάμερα νομίζω.Το Nubia μου φάνηκε πιο συμμαζεμένο και παρόμοιο με χειρότερη μπαταρία αλλα λογικά καλύτερα κάμερα ετσι;Καμία άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα εσείς που είστε πιο ψαγμένοι;

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Tα έχω διαβάσει τα περισσότερα θέματα και το βλέπω οτι γίνεται "χαμός" με το xiaomi και το είδα και απο κοντά καθώς το πήρε ένας φίλος μου απλώς μου φάνηκε ένα κλίκ πιο μεγάλο από οτι θα το ήθελα αλλά με δελεάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά του.Το μόνο αρνητικό είναι η κάμερα νομίζω.Το Nubia μου φάνηκε πιο συμμαζεμένο και παρόμοιο με χειρότερη μπαταρία αλλα λογικά καλύτερα κάμερα ετσι;Καμία άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα εσείς που είστε πιο ψαγμένοι;

Είδα η Nubia θα βγάλει τώρα άλλο μοντέλο με 5000mAh μπαταρία, στις 5.5 ίντσες. Τελικά τι πήρες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...