Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα πάω ένα ταξιδάκι για 1 βδομάδα σε Γερμανία Γαλλία Ιταλία και το ίντερνετ θα το χρειαστώ για χάρτες και γενικώς, υπάρχουν κάρτες ιντερνετ που να ισχύουν σε κάθε χώρα?

Δημοσ.

Ανάλογα την εταιρεία υπάρχουν πακέτα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με χρόνο ομιλίας, sms και mb. Για μια μέρα ή περισσότερο.

Δημοσ.

ναι κοσμοτε που ειμαι εχει 6 λεπτα το μβ (απο την στιγμη π εχω δωρεαν στο προγραμμα μου)

το θεμα ειναι οτι ειχα ακουσει για κατι καρτες που εχουν μονο ιντερνετ... και τις παιρνεις απο περιπτερα κτλ στο εξωτερικο και εχεις 5gb με 10-20 ευρω... για οσο θες

Δημοσ.

Δεν ξεκινας με τι πακετο εχεις τωρα; Vodafone στα red δινει δωρεαν (?) την περιαγωγη με την επιφυλαξη των απειρων κρυφων ορων. Στα cu με 3ε τη μερα εχεις 30λ σε βοντα, 30 σε αλλους και 100mb internet (αυτοματα ανανεωσιμο το ξεπαραδιασμα - συγγνωμη ανανεωση ήθελα να πω).

Πολλες φορες το πιο βολικο ειναι μια τοπικη καρτα που σου δινει απειρα καλυτερες προσφορες. Θα πρεπει να το ψαξεις στο αεροδρομιο ή απο καποιον που γνωριζει.

...Τωρα μολις ειδα την απαντηση σου.

ναι κοσμοτε που ειμαι εχει 6 λεπτα το μβ (απο την στιγμη π εχω δωρεαν στο προγραμμα μου)

το θεμα ειναι οτι ειχα ακουσει για κατι καρτες που εχουν μονο ιντερνετ... και τις παιρνεις απο περιπτερα κτλ στο εξωτερικο και εχεις 5gb με 10-20 ευρω... για οσο θες

Τοσο καλη προσφορά δε νομιζω. Αλλα 1gb με 10ε ισως βρεις πιο ευκολα.

Καμια ιδεα για Ισπανικη καρτα κανεις; Το βιάζομαι!

Δημοσ.

ε και 1 gb με 10 μια χαρα ειναι... αμα δουλευει και στις 3 χωρες η ιδια θα ηταν καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...