alxlightning Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ειδα δεν υπαρχει καποιο θρεντ και δεν ξερω που να το ανοιξω, αν δε θεωρειτε οτι ειναι το καταλληλο μερος εδω παρακαλω, μεταφερετε το Αν εχετε snapchat ας ανταλλαξουμε usernames!Εγω, οπως και σε ολα τα σοσιαλ, ειμαι ο alxlightning
vchristod84 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ειδα δεν υπαρχει καποιο θρεντ και δεν ξερω που να το ανοιξω, αν δε θεωρειτε οτι ειναι το καταλληλο μερος εδω παρακαλω, μεταφερετε το Αν εχετε snapchat ας ανταλλαξουμε usernames! Εγω, οπως και σε ολα τα σοσιαλ, ειμαι ο alxlightning Τι ακριβώς κάνει το snapchat? Το είχα κατεβάσει και το έσβησα γιατί δεν κατάλαβα τι γινόταν...
Γερος Καμελέοντας Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 η χειροτερη και πιο άχρηστη εφαρμογή που βγήκε με διαφορά Τι ακριβώς κάνει το snapchat? Το είχα κατεβάσει και το έσβησα γιατί δεν κατάλαβα τι γινόταν... στέλνεις μια φωτογραφία σε κάποιον που θες η οποια ισχύει για μερικά δεύτερα και μετα σβήνετε και επισης βαζεις μια φωτο αμα θες η βιντεο το οποιο αν το βαλεις στην ιστορια σου μπορουν να τον δουν ολοι οσες φορες θελουν απορω πως έγινε τόσο μεγαλη εφαρμογή άχριστο πράγμα
alxlightning Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 μαλλον απλα δεν εχετε βρει ακομα παρεες. εχει πολυ ομορφη κοινοτητα με μεγαλη διαδραση, ειμαστε κατι σαν παρεακι
konsoulito Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τι ακριβώς κάνει το snapchat? Το είχα κατεβάσει και το έσβησα γιατί δεν κατάλαβα τι γινόταν... Αν σε ενδιαφέρει, έχω γράψει ένα κείμενο που εξηγεί το Snapchat για τους νέους χρήστες. 1
vchristod84 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν σε ενδιαφέρει, έχω γράψει ένα κείμενο που εξηγεί το Snapchat για τους νέους χρήστες. Πολύ κατατοπιστικο άρθρο. Ευχαριστώ πολύ! Μου φαίνεται ότι είναι καλό για ηλικίες "under" 25,εγω στα 32,το βλέπω λίγο "out of my range"
alxlightning Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πολύ κατατοπιστικο άρθρο. Ευχαριστώ πολύ! Μου φαίνεται ότι είναι καλό για ηλικίες "under" 25,εγω στα 32,το βλέπω λίγο "out of my range" real time updates σε βιντεο/εικονα, κατι σαν twitter δηλαδη. δε μου φαινεται ευλογη η κατηγοριοποιηση ηλικιων
0verc0me Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν σε ενδιαφέρει, έχω γράψει ένα κείμενο που εξηγεί το Snapchat για τους νέους χρήστες. Νομιζω εγραφες και σ'ενο αλλο site? socialmedialife, καπως ετσι;
konsoulito Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Νομιζω εγραφες και σ'ενο αλλο site? socialmedialife, καπως ετσι; Σωστά.
gn.karageo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αν σε ενδιαφέρει, έχω γράψει ένα κείμενο που εξηγεί το Snapchat για τους νέους χρήστες. Εχεις καταλάβει πως λειτουργουν οι ζωντανες μεταδόσεις; Μπορώ δηλαδη να δημιουργήσω κασι εγω ενα event με geolocation και οι χρήστες του event να ανεβάζουν τα snaps τους εκεί; Για να το κάνω αυτο πρέπει να πληρώσω την εταιρία ή το κάνουν απο μόνη τους σε περιπτωση που βλέπουν οτι γίνεται ένα event?
alxlightning Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εχεις καταλάβει πως λειτουργουν οι ζωντανες μεταδόσεις; Μπορώ δηλαδη να δημιουργήσω κασι εγω ενα event με geolocation και οι χρήστες του event να ανεβάζουν τα snaps τους εκεί; Για να το κάνω αυτο πρέπει να πληρώσω την εταιρία ή το κάνουν απο μόνη τους σε περιπτωση που βλέπουν οτι γίνεται ένα event? Οταν λες ζωντανες μεταδοσεις εννοεις τα featured stories?
konsoulito Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εχεις καταλάβει πως λειτουργουν οι ζωντανες μεταδόσεις; Μπορώ δηλαδη να δημιουργήσω κασι εγω ενα event με geolocation και οι χρήστες του event να ανεβάζουν τα snaps τους εκεί; Για να το κάνω αυτο πρέπει να πληρώσω την εταιρία ή το κάνουν απο μόνη τους σε περιπτωση που βλέπουν οτι γίνεται ένα event? Δεν κατάφερα να βρω δημοσιευμένο κάποιον τρόπο δημιουργίας live event, οπότε πιστεύω πως γίνεται μέσω συνεργασίας με την ομάδα του Snapchat. Ίσως πρέπει να βρεις κάποια φόρμα ή email και να επικοινωνήσεις μαζί τους.
alxlightning Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν κατάφερα να βρω δημοσιευμένο κάποιον τρόπο δημιουργίας live event, οπότε πιστεύω πως γίνεται μέσω συνεργασίας με την ομάδα του Snapchat. Ίσως πρέπει να βρεις κάποια φόρμα ή email και να επικοινωνήσεις μαζί τους. http://mashable.com/2014/11/05/snapchat-live-events/ Σημειωταιο οτι ακομα δεν εχουν brand ambassador στην Ελλαδα. Εχω στειλει βιογραφικο αλλα δεν ελαβα ποτε απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα