arxangelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αγχωνομουν για την δουλεια και αν θα την βγαλω και γενικα για διαφορα θεματα της δουλειας αλλα βλεπω οτι τωρα τελευταια μου χει γινει συνηθεια και αγχωνομαι και για τα πιο χαζα πραγματα. Ας πουμε μεχρι και για κατι που εγινε πριν δυο χρονια και το σκεφτομουν το βραδυ και δν με επαιρνε ο υπνος, ή για πραγματα τα οποια ειναι χαζα αλλα αν δεν τα κανονισω θα σκασω.
GreekMonkey Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Συνειδητοποιηση λέγεται αυτό, μην τρελένεσαι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αγχωνομουν για την δουλεια και αν θα την βγαλω και γενικα για διαφορα θεματα της δουλειας αλλα βλεπω οτι τωρα τελευταια μου χει γινει συνηθεια και αγχωνομαι και για τα πιο χαζα πραγματα. Ας πουμε μεχρι και για κατι που εγινε πριν δυο χρονια και το σκεφτομουν το βραδυ και δν με επαιρνε ο υπνος, ή για πραγματα τα οποια ειναι χαζα αλλα αν δεν τα κανονισω θα σκασω. Αυτό είναι χαρακτηριστικό της πλειονότητας των ανθρώπων. Και εγώ το παθαίνω, και οι φίλοι μου, και η οικογένεια μου και... και... και... Δεν είναι κάτι σημαντικό. Αλλά γενικά το άγχος είναι ο,τι χειρότερο. Κάνε αυτά που λένε οι συμφορουμίτες μου από επάνω. Δες σειρές, ταινίες κτλ. αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις ουσίες (μπάφος, τσιγάρο, αλκοολ κτλ) για να διώξεις το άγχος.
groot Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις ουσίες (μπάφος, τσιγάρο, αλκοολ κτλ) για να διώξεις το άγχος. μην ξεχνάμε ότι οι εγκυρότατες πηγές των sites έγραψαν για τις επιπτώσεις της κάνναβης. Ξέρουμε τι λέμε, όχι αστεία! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 μην ξεχνάμε ότι οι εγκυρότατες πηγές των sites έγραψαν για τις επιπτώσεις της κάνναβης. Ξέρουμε τι λέμε, όχι αστεία! "σε καμία περίπτωση δεν ΘΕΩΡΩ ότι δεν πρέπει να κάνεις ουσίες...." Λέγεται γνώμη φίλε. Επίτηδες το έγραψα έτσι για να μην αρχίσουν οι μπαφιάριδες να κάνουν διαμαρτυρίες.
groot Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Και το "μπαφιάρηδες" είναι κληρονομικό χάρισμα; Τέλος, να δεις κάπου είχα ακούσει κάτι για τις γνώμες και με τι μοιάζουν. Υ.Γ. Και το έγκυρο site που παρέθεσες "για να μην εξηγείς"; Γνώμη και αυτό φαντάζομαι και όχι επιχείρημά σου. Έχεις δίκιο! Υ.Γ.2. Το ότι είναι γνώμη δεν το εμποδίζει να είναι κάργα λάθος. Όχι βέβαια βάσει των έγκυρων sites που εμπιστεύεσαι αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν είπα για την υπερένταση ως άγχος, αλλά για το τί προκαλούν για 'μένα ταινίες, games κλπ επειδή απλά αναφέρθηκε πριν. Την τρίχα τριχιά.. Πάμε πάλι: Είπα ότι η υπερένταση που μου δημιουργούν αυτές οι λύσεις δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα με το άγχος που μπορεί να έχω, το οποίο (το αποτέλεσμα) είναι να μη μπορώ να κοιμηθώ... Εκεί είναι, γιατί να λέμε ότι να 'ναι; Καλα βρηκες και εσυ άτομο να συνεννοηθεις τωρα Λέγεται γνώμη φίλε. Επίτηδες το έγραψα έτσι για να μην αρχίσουν οι μπαφιάριδες να κάνουν διαμαρτυρίες. Καλά ρε φίλε δεν είδες πιο πίσω ότι μόλις τον περιέλαβαν και τον στρίμωξαν δυο-τρεις την έκανε από αυτούς χωρίς να απαντήσει και έπιασε εσένα? τι ασχολείσαι? αναφορά -οπως του έκανα μόλις τώρα εγώ- και τέλος .
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Και το "μπαφιάρηδες" είναι κληρονομικό χάρισμα; Τέλος, να δεις κάπου είχα ακούσει κάτι για τις γνώμες και με τι μοιάζουν. Υ.Γ. Και το έγκυρο site που παρέθεσες "για να μην εξηγείς"; Γνώμη και αυτό φαντάζομαι και όχι επιχείρημά σου. Έχεις δίκιο! Υ.Γ.2. Το ότι είναι γνώμη δεν το εμποδίζει να είναι κάργα λάθος. Όχι βέβαια βάσει των έγκυρων sites που εμπιστεύεσαι αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Φίλος, δεν μπορώ να καταλάβω την επιθετικότητα. Δεν είπα ποτέ ότι η γνώμη μου είναι σωστή, αλλά ούτε εσύ είσαι κάποιος που μπορεί να καθορίσει την ορθότητα ή μη της γνώμης μου. Το αν το site είναι έγκυρο ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό μιας και δεν είμαστε γιατροί. Εσύ θέτεις ότι είναι λάθος. Καλά κάνεις και είναι η γνώμη σου. Αυτό με τις γνώμες και το τι μοιάζουν το παραλείπω γιατί ειλικρινά δεν θέλω να ασχοληθώ. Καλά ρε φίλε δεν είδες πιο πίσω ότι μόλις τον περιέλαβαν και τον στρίμωξαν δυο-τρεις την έκανε από αυτούς χωρίς να απαντήσει και έπιασε εσένα? τι ασχολείσαι? Γαμώτο το ανέβασες αυτό μόλις ακριβώς απάντησα στον άλλον. Σιετ.
xgol Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 τι γνωμη εχετε για την ψυχαναλυση(σε ψυχολογο ομως) το τσιΓΑΡΟ δεν το θεωρω ρεαλιστικη λυση γιατι αν ολοι το ειχαμε ριξει στα ναρκωτικς με καθε προβλημα μας αλι αλι και 3 αλι Το βασικότερο είναι να απευθυνθεις σε ψυχίατρο για να σου βάλει συγκεκριμενη διάγνωση της αγχωδους διαταραχής που έχεις (αν έχεις). Ακολούθως θα σου προτείνει τις αντίστοιχες θεραπείες, φαρμακευτικές ή μη φαρμακευτικές. Επίσης γιατί σε ενδιαφέρει η ψυχανάλυση αποκλειστικά απο ψυχολόγο; Απο ενα άτομο δηλαδή που δεν έχει κάνει ιατρικές σπουδές, ενώ το πρόβλημα σου (ενδέχεται να) είναι ιατρογενές; μην ξεχνάμε ότι οι εγκυρότατες πηγές των sites έγραψαν για τις επιπτώσεις της κάνναβης. Ξέρουμε τι λέμε, όχι αστεία! Θεωρεις οτι η χρήση κάνναβης, ή οποιουδήποτε ψυχοτροπου σκευάσματος, δεν έχει παρενέργειες;
alxlightning Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Θεωρεις οτι η χρήση κάνναβης, ή οποιουδήποτε ψυχοτροπου σκευάσματος, δεν έχει παρενέργειες; υποθετω οσες παρενεργειες εχει ο καφες η ακομα και το πορτοκαλι. οτιδηποτε βαζεις στον οργανισμο σου εχει επιδρασεις. ναρκοφοβια μεχρι αηδιας και προσεγγιση σε ουσιες με βαση τη νομιμοτητα τους και οχι με βαση τη χημεια τους μου φαινεται μπουρδα
arxangelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ο ψυχιατρος θεωρω οτι για ψυχικες διαταραχες, πας στον ψυχολογο και αν κρινει οτι το προβλημα σου ειναι τετοιο που χρειαζεται φαρμακα σε παραπεμπει στον ψυχιατρο η καναβη απο οσο ξερω σε μικρες ποσοτητες ειναι το ιδιο με το να καπνιζεις απλα κανονικα τσιγαρα με την μονη διαφορα οτι προκαλει χαλαρωση τα αρθα που βαλατε μιλουσαν για heavy smokers και τσιγαρο να κανεις , αν εισαι βαρυς καπνιστης , 2-3 πακετα ε θα τα τιναξεις τα πεταλα
xgol Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ο ψυχιατρος θεωρω οτι για ψυχικες διαταραχες, πας στον ψυχολογο και αν κρινει οτι το προβλημα σου ειναι τετοιο που χρειαζεται φαρμακα σε παραπεμπει στον ψυχιατρο η καναβη απο οσο ξερω σε μικρες ποσοτητες ειναι το ιδιο με το να καπνιζεις απλα κανονικα τσιγαρα με την μονη διαφορα οτι προκαλει χαλαρωση Δηλαδή μου λες οτι θα βάλει διάγνωση ο ψυχολόγος σε ιατρικό πρόβλημα. Ελλαδα 2016. 1
alxlightning Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ο ψυχιατρος δεν ειναι tier 3 ψυχολογος Όλες οι φούστες μπλούζες μπαφιάζεστε; ειμαστε πιο δεκτικοι σε περιθωριακες πρακτικες. κυριως λογω βιωματων
Προτεινόμενες αναρτήσεις